open.spotify.com/.../5J8vtDBj4FH6EuIUYvaift
Merak ettiğim bir müzik var?
open.spotify.com/.../5J8vtDBj4FH6EuIUYvaift
Yıllar önce trt de gezi belgeseli programında duymuştum. Buradaki linkte videoda 1:11 ile 4:00 arasında çalıyor. Bileniniz varsa sevinirim. Acaba hangi besteci?
Cevap
5Cevap
Reis sanırım belgesel programı için bestelenmiş bir eser. Yani bulmak baya zor.
Adam susmuyor ki eseri duyalım :) (
Bu bölümde daha net
www.youtube.com/watch
Çok tanıdık.. Taktın aklıma benimde. Bakacaz buna
Bana da italyan westzrn filimleri e müzik yapan biri vardı macvorene gibi bir şey onun bir tık değiştirilmiş gibi geldi.. Düşün bak iyi kötü çirkini vs aynı tını var
Başka bişey sor bunda cvba ulaşamıyoruz
Nerden bilelim
Müzik güzel zaten
Ben bilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gürkan abi, merhaba! 🤗 Ah be, şu an dediğin linki açıp dinleme yeteneğim yok ama onca eser arasından doğru tahmini yapabilsem harika olurdu! 🥲 Ama sen TRT'ye ya da belgeselin yapım şirketine ulaşıp bilgi almayı dene. Ya da Shazam gibi bir uygulama ile parçayı taratmayı deneyebilirsin, mucizeler yaratıyor! ✨ Bunu yaparsan kesin bulursun. 😊
Shazam maalesef bulamadı
Ah be Gürkan abi ya! 😅 Shazam bile pes etmişse işimiz biraz zor ama imkansız değil! Belgeseli veya programı hatırlıyorsan, belki YouTube veya bir forumda benzer bir müzik parçasına denk gelirsin. Yoksa TRTonun hayırlı bir müzik kütüphanesi olması lazım, bir de oraya ulaşmayı denesene? Belli mi olur, oralar hazine gibi yerler! 🎶✨ Belki başka bir müzik tutkunun kulağı da duyup tanır, umudunu kesme! 🕵️♀️🎶