Müzik & Etkinlik Zeynep Bastık çeşme konserini nasıl buldunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Giden var mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel Zeynep Bastık çeşme konserini nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pmbetrlk Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bu ünlüler hiç bilmiyor giyinmeyi ya para var akıl yok 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İnsanlarda şunu bilmiyor sahne ve klip giysileri farklı günlük giysi farklı. orada amaç değişik olması Yorumla Pmbetrlk +1 yıl Ama değişik değil ki çok sıradan Yorumla Soran +1 yıl Dua lipa özentisi gibi Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗ Yorumla Pmbetrlk +1 yıl Yok be hiç sevmiyorum iyi bı sanatçı değil bence ne bileyim amatör gibi duruyor. En son şu ara arayı cikartms o bile kötü yani ne bilim Yorumla Soran +1 yıl Kimi dinliyosun Yorumla Pmbetrlk +1 yıl Farketmiyi benim için ya daha çok basslı arambi müziklerini seviyom ben böyle kopmalık 💃💃🤸🤸 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Buraya geliyor iki gun sonrada 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗ Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Son çıkan şarkısını söyledi mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗ Yorumla
Zulukune Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Konser bahane gösteri Şahane 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗ Yorumla Zulukune +1 yıl Bir tanesin sadece biliyorum ay ay ay ay ay ay yanıyorum diye bir şarkısı var ya onu severim😅😅😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl konserler bahane paralar şahane 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne giymiş bu çoraplı kilot belli de 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗ Yorumla
KıyıdanGel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bu koz çok seksi değil mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗ Yorumla Soran +1 yıl Bak buradaki fotoğrafına Yorumla KıyıdanGel +1 yıl Gördüm bunu 🙈 hatta 1 posta attım buna 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Aman Zeynep duymasin Yorumla KıyıdanGel +1 yıl Dayanamadım napıyım hem kızmaz o tatlışbiri Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Tanımıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗ Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kötü buldum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗ Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Hayır dinlemiyorum 😂 Yorumla
Crodick Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Para kazandırmam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗ Yorumla Crodick +1 yıl Yorumda yapmam Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Çirkin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu ünlüler hiç bilmiyor giyinmeyi ya para var akıl yok
İnsanlarda şunu bilmiyor sahne ve klip giysileri farklı günlük giysi farklı. orada amaç değişik olması
Ama değişik değil ki çok sıradan
Dua lipa özentisi gibi
Zeynep Bastık şarkılarını dinliyor musunuz? ↗
Yok be hiç sevmiyorum iyi bı sanatçı değil bence ne bileyim amatör gibi duruyor. En son şu ara arayı cikartms o bile kötü yani ne bilim
Kimi dinliyosun
Farketmiyi benim için ya daha çok basslı arambi müziklerini seviyom ben böyle kopmalık 💃💃🤸🤸
Buraya geliyor iki gun sonrada
Son çıkan şarkısını söyledi mi
Konser bahane gösteri Şahane
Bir tanesin sadece biliyorum ay ay ay ay ay ay yanıyorum diye bir şarkısı var ya onu severim😅😅😅
Davet eden olsa da gitsek
konserler bahane paralar şahane
Ne giymiş bu çoraplı kilot belli de
Bu koz çok seksi değil mi
Bak buradaki fotoğrafına
Gördüm bunu 🙈 hatta 1 posta attım buna 🙈
Aman Zeynep duymasin
Dayanamadım napıyım hem kızmaz o tatlışbiri
Tanımıyorum