Moda & Stil Zeynep Bastık'ın konser stili nasıl? ceelibon Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Başka yorumunuz varsa daa bekliyorum Kendine has bir tarzı var beğendim Pul payet bir elbise daha iyi olurdu beğenmedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Zeynep Bastık'ın konser stili nasıl? Cevapla Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok kötü, acayip tüküş. Bi insan bu kadar tatlı bir yüze sahip olupta, kendini nasıl palyaçoya benzetir. 2 1 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Rüküş* Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 32,3b cevap paylaştı. Beğendim 0 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Yüzü nedense korku filmlerindeki karakterler gibi çıkmış ve üzerindekini beğenmedim. 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Eh işte. Bu sanatçılar böyle kötü giyinmeyi gündem olmak için mi seçiyor anlamıyorum. Çok zevksizler. 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bu kadının balon gibi şişirilmiş olduğunu düşünüyorum sesi güzel değil burada da korku filmi karakteri olmak istemiş gibi.. 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl konser tarzı benim gitmek istediğim bi tarz değil. Can bonomo, yedinci ev, yaşlı amca madrigal tarzı seviyorum 0 0 Yorumla
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Tarz diye önümüze atılana bak kot tşört giyer çıkarım sahneye.Not:Zeynep Bastığı seven biri olarak söylüyorum 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Elbisesi kötü ya. Normalde tişört elbise kombinlerini severim ama bu olmamış. 0 0 Yorumla
Berivann6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Besleme derler ya o tarz nedense sevemiyorum bu Zeynep bastığı ve fazla özenti 0 0 Yorumla
ferman87 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 45% +1 yıl Kendine göre farklı bir tarzı var, hande yener gibi mi olsun? 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl 23 Nisan kıyafeti gibi olmuş ama annesinin izin vermediği içine tişört giydirdiği kız gibi 0 0 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Kadın çok güzel söylüyor ne giydiğine konsantre bile olamıyorsun 0 0 Yorumla
Gökyüzüyüm__ Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl Küçük kız çocuğu havası yaratmaya çalışmış gibi beğenmedim 0 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 431 cevap paylaştı. Kucukken giydigi tüllü elbiseleri toplayip uzerine takmis gibi.Begenmedim. 0 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Azcık ünlü olunca böyle sapıtıyorlar. Rezalet bence , ne giyeceğini şaşırmış gibi 0 0 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çok aramış mı diye düşündüm. O fırfırlı yaka güzel da tüyler işi bozmuş. 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl enteresan gideri var güzel olur gibi ama o kısa kolluyu beYenmedim 0 0 Yorumla
magnum_blck Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Sesinin Türkiye'de rakibi bir elin parmağını geçmez. 0 0 Yorumla
kelebek2225 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Yorum yapmaya değmez. Bu da gülşen gibi gündemde olmak istiyor. 0 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pul payet de olmasın bu tarz da olmasın ne biçim zevkler bunlar abi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bu kız niye bukadar abartiliyor. şımarık bişey itici geliyor konuşması bazı tavrı. ve kötü bi stil olmuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bu kadın genel olarak giyinik değildi bu defa biraz giyinmiş sanki 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden böyle giyiniyor anlamıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ya bu kızı nedense hiç sevemiyorum ya sesi güzel falan dinliyorum da eski şarkılarını son şarkısı hariç hani coverladigi alo hariç seviyordum hepsini. Ama kişiliğini, yaydığı enerji çok itici. Bı ısınamadım 0 0 Yorumla
TarakMakas Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Stilini bilmem ama kısa saç efsane oldu bu kadına ya 0 0 Yorumla
Çileğinkızı Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bu kadına bayılıyorum her şarkıyı cover lıyabiliyo skhxksbdkshdj 0 0 Yorumla
Estareeey Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bu kadının sesi güzel ama sahneye yakışmıyor coverler dışında 0 0 Yorumla
Emre0935 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Her hali tarz benn çok beğeniyorum bu kadını 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. 23 Nisan etkinliği gibi duruyor 0 0 Yorumla
maigece Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Her türlü beğenmek zorunda mıyız kötü bence 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 429 cevap paylaştı. Sevmem k2ndşiwmş 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genel olarak çok iticisin bastık!! 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Hiiiç beğenmedim. 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Beğenmedim çocuksu bir görünüm olmuş 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 703 cevap paylaştı. Tarz degil bu uzerime ne bulduysam giydim şeysi 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 544 cevap paylaştı. Berbat bir kostüm 0 0 Yorumla
arthurrx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Çok kötü bir elbise olmuş hiç beğenmedim 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 71% +1 yıl Pul payet bir elbise daha iyi olurdu beğenmedim. 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Söylicek bişi bulamıyorum. Bu stil midir yani? 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Ben konser sevmiyorum begenmedim 0 2 Yorumla T1mur +1 yıl Jeff Seid değil mi o :D Yorumla MecaziAdam +1 yıl @T1mur aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Çok kötü, acayip tüküş. Bi insan bu kadar tatlı bir yüze sahip olupta, kendini nasıl palyaçoya benzetir.
Rüküş*
Beğendim
Yüzü nedense korku filmlerindeki karakterler gibi çıkmış ve üzerindekini beğenmedim.
Eh işte. Bu sanatçılar böyle kötü giyinmeyi gündem olmak için mi seçiyor anlamıyorum. Çok zevksizler.
Bu kadının balon gibi şişirilmiş olduğunu düşünüyorum sesi güzel değil burada da korku filmi karakteri olmak istemiş gibi..
konser tarzı benim gitmek istediğim bi tarz değil. Can bonomo, yedinci ev, yaşlı amca madrigal tarzı seviyorum
Tarz diye önümüze atılana bak kot tşört giyer çıkarım sahneye.
Not:Zeynep Bastığı seven biri olarak söylüyorum
Elbisesi kötü ya. Normalde tişört elbise kombinlerini severim ama bu olmamış.
Besleme derler ya o tarz nedense sevemiyorum bu Zeynep bastığı ve fazla özenti
Kendine göre farklı bir tarzı var, hande yener gibi mi olsun?
23 Nisan kıyafeti gibi olmuş ama annesinin izin vermediği içine tişört giydirdiği kız gibi
Kadın çok güzel söylüyor ne giydiğine konsantre bile olamıyorsun
Küçük kız çocuğu havası yaratmaya çalışmış gibi beğenmedim
Kucukken giydigi tüllü elbiseleri toplayip uzerine takmis gibi.
Begenmedim.
Azcık ünlü olunca böyle sapıtıyorlar. Rezalet bence , ne giyeceğini şaşırmış gibi
Çok aramış mı diye düşündüm. O fırfırlı yaka güzel da tüyler işi bozmuş.
enteresan gideri var güzel olur gibi ama o kısa kolluyu beYenmedim
Sesinin Türkiye'de rakibi bir elin parmağını geçmez.
Yorum yapmaya değmez. Bu da gülşen gibi gündemde olmak istiyor.
Pul payet de olmasın bu tarz da olmasın ne biçim zevkler bunlar abi
bu kız niye bukadar abartiliyor. şımarık bişey itici geliyor konuşması bazı tavrı. ve kötü bi stil olmuş
Bu kadın genel olarak giyinik değildi bu defa biraz giyinmiş sanki
Neden böyle giyiniyor anlamıyorum
Ya bu kızı nedense hiç sevemiyorum ya sesi güzel falan dinliyorum da eski şarkılarını son şarkısı hariç hani coverladigi alo hariç seviyordum hepsini. Ama kişiliğini, yaydığı enerji çok itici. Bı ısınamadım
Stilini bilmem ama kısa saç efsane oldu bu kadına ya
Bu kadına bayılıyorum her şarkıyı cover lıyabiliyo skhxksbdkshdj
Bu kadının sesi güzel ama sahneye yakışmıyor coverler dışında
Kendine has bir tarzı var beğendim
23 Nisan provalarına gidiyorumdur
Her hali tarz benn çok beğeniyorum bu kadını
Kendisine Göre Yapmış İşte 👍😉
ben tercih etmezdim diyelim.
23 Nisan etkinliği gibi duruyor
Her türlü beğenmek zorunda mıyız kötü bence
Pul payet bir elbise olurdu begenmedim
Sunu biz giysek timarhaneye tikarlar
Sevmem k2ndşiwmş
Çok saçma buldum
Genel olarak çok iticisin bastık!!
Hiiiç beğenmedim.
Bu karı böyle değildi
Allah akıl fikir versin..
Elbiseyi buldum da kız nerede?
Neyin peşinde anlamadım ki
Beğenmedim çocuksu bir görünüm olmuş
Tarz degil bu uzerime ne bulduysam giydim şeysi
Bence kötü beğenmedim
Hoşuma gitmedi.
Berbat bir kostüm
Çok kötü bir elbise olmuş hiç beğenmedim
Kendisine yakışır bir rezalet
Pul payet bir elbise daha iyi olurdu beğenmedim.
Nilemi özenmiş
Yani neden olmasım onunzevki
Başarılı kadın 😇
Söylicek bişi bulamıyorum. Bu stil midir yani?
alttaki tisort ne ya oyle 🤦
Bu kıza bu yakışmamış bence
Tanıyamadım böyle görünce
Ben konser sevmiyorum begenmedim
Jeff Seid değil mi o :D
@T1mur aynen