Yine yalnızım yine ne var beraber olsak seninle
Bir garipseniyor dinliyorum dendiğinde, ne var sanki Z kuşağıysak
Yine yalnızım yine ne var beraber olsak seninle
Bir garipseniyor dinliyorum dendiğinde, ne var sanki Z kuşağıysak
Aklı Olan Düzgün olan Z Kuşağından bile dinleyenler var Dinleyebilir İstedikten sonra ki Ben de Z Kuşağım Keşke böyle Rezalet kuşak dan olmasaydım Diyorum Yanlış Anlaşılmasın Hepsine demiyorum gerçekten efendi düzgün İnsanlar da var onlara helal olsun 👍🏻 ama Genel olarak bakıldığında bozuk Serseri çok var yok Aleyna Tilki şarkıları Ne lan bunlar Aleyna nin sesi güzel kızın bunu kabul ediyorum ama parayi görünce kendisini aşırı bozdu Sanat sanat diye diye zaten ne ahlak ne edep kaldı bunlara girmiyorum bilenler biliyor 90 lar candır Diyorum
Dinlersiniz, sonra da başka şey dinleyemezsiniz. 90 lı yıllar Türkçe pop müziğin en kaliteli ürün verdiği yıllardı, çıtayı oldukça yükseltmişti söz yazarları, besteciler, aranjörler... Şimdiyle kıyaslanmaz bile.
Doyamam hiç tadına 🤤
Cevap
11Cevap
Dinleyebilir
Damga vurma anlaminda 90 lar donemi zirvedir. Yani 2000 ler 2010 lar gibi donemlerde nadiren iyi sarkilar olsada 90 lar hakikaten dolu doluydu bana gore. 80 lerde 90 lar kadar olmasa baya iyidir.
Dinler ben bayılıyorum hatta
Z kuşağı dinleyemez sıkılır ama o şarkıların en büyük özelliği kendini herkese dinletebilmesi
Maharet dinleyende değil
Ben x y Z kuşağı filan hiç inanmam çok saçmalık bence kendiniz bunla kısıltmak yanlış diye düşünüyorum.
Ben hangi kuşağa girdiğimi çözemedim☹
Dinleyebilir bence
❤️
Duygusal parçalardan kaçmaya çalışıyorum ama çok güzel parçalar..
Niye şarkının bı çağı mi var yoksa bir duyguya ifadesi mi🤔
dinler niye dinlemesin
En güzel o şarkılar bence
Dinler tabiki.
Dinleyebilir. Hoşuma gideni dinlerim
Keşke dinlese biraz farklı olur
İzin veriyorum , abartmadan dinleyebilirler
günümüz şarkıları dinliyolar
Dinlesinler bence ben daha çıkamadım oradan 😅
Dinler tabii ki niye dinlemesin
Dinler ben çok dinliyorum
Ne 90 ı mk dedemle aynı şarkıları dinliyordum