Ya Şimdi tabi Aşırı da yukarlara çıkarmak olmaz Ama gerçekten Çok Güzel anlamlı Şarkıları vardı 1990 lar patlama zamanıydı zaten şarkıların vayy be anılar anılar ⏳ Zaman öyle su misali akıp geçip gidiyor ki Nasıl geçtiğini anlamıyor insan keşke o güzel yıllara geri dönebilsem O zaman çocukluk en iyi yaşanıyor çocuklar sokaklarda neşeliydi şimdiki gibi evlere kapanıp teknoloji de zaman harcamıyor du o zamanlar Şimdiki Nesil Gerçekten berbat iğrenç nesile gelmiş durumda tabiki de iyi olanlar da var onlara sözüm yok baş tacı ama geneli gördüğüm Saçma Sapan gider Aleyna tilki dinler yok Gülşen dinler Nerde boş var kafa orada
Abartıldığından fazlası var. O dönemin müzisyen ve aranjör (Uzay Heparı, Onno Tunç vs.) kalitesi günümüzde olmadığı için sanıldığından çok daha değerli 90'lar.
Üretim yok. Yerli ve yabancı ayırmadan bunu söyleyebilirim. Özellikle eski Türkçe eserlerin yeniden seslendirildiğini duyuyorum. Demekki yerine yenileri konulamamış.
abartılıyor diyen tırronun tekidir. sanattan anlamaz. 90 ların şarkılarındaki mana çok iyiydi. ve arajman harika olurdu şimdi her şey bas tizzz ve bilgisayar efekti 90 ları o dönemde yaşayan anlarr
Bence abartilmiyor, 90li şarkıların daha güzel olduğunu düşünüyorum . çoğu sanatçı ve şarkıcının nostaljik şarkıları günümüze tekrar getirip , yeniden popüler yapması bence bir kanıt..