Bodrum’da Türkbükü Miam’da kendinden geçmiş gibi dans edenleri izleyen var mı duygularınız neler?

Türkbükü Miam restaurant bar belli bir saatten sonra ( yemekler yenilip içildikten sonra) bar şekline dönüşür. Ve insanlar o kalabalık ve dipdibelikte içkilerini kıçkıça yudumlarken önce sallanır sonra yine kıçkıça oynamaya başlarlar. Ben de bunların içinde bunları izlerim. Hepsi gözüme çok komik görünür genelde. Ellerinde kadehler birbirlerine bakar iken kıvrak dans figürlerini o kalabalığın içinde tam sergüleyememenin de verdiği acıyla karışık bir heyecanla herkes dans etmeye yani kıvırmaya ve kıvırırken de çevredekilere de bakmaya çalışır. Konu şu; neden bu kadar üst üste olan bir yerde dans etmek istenilir? Ve neden herkes oraya yığılır? İnsanlara dış bir gözle baktığımda genel olarak çoğunluğu giyinmiş kuşanmış son ses müzikle eğlenmeye çok kararlı ve içkiyle kendinden geçmek istemektedir. Ve benim bu dış bakış açıma göre toplu olarak bakıldıklarında kalabalıktan rahatça oynayamayan sıkışan ve daralan halleri o kadar komktir ki. İnsan neden bunu kendine yapar. Neyse ben içip güler ve sonra defolur giderim.

Sevgiler KS halkı.
Bodrum’da Türkbükü Miam’da kendinden geçmiş gibi dans edenleri izleyen var mı duygularınız neler?