Birsey sorucaktım durumumla ilgili? Yaşım 19 bu durum doğduğumdan beri var geceleri altımı ıslatıyorum köyde yasıyoruz biz. annemde her gece altımı muşamba çocuk bezleriyle bağlıyor mavi ve pembe renk olan yıkanabilen olan bezlerle eski usul deniyor şimdilerde annem yıkayıncada hep çamaşırlığa asar. Bura küçük yer olduğu icin akrabalarım bilir kuzenlerim dalga geçiyor benle bazen muşambalı bezli diyorlar anlayış diye birşey yok bizim buralarda.. Annemde sidikli diyor kızınca bazen bezlerken seni sidikli bir güzel sıkıca bezleyimde gör gününü der sanki muşambayla bağlayınca ceza vermiş gibi seviniyor annem mutlu oluyor sanki bilerek yapıyormuşum gibi.
Gözleriyle görmüş oldu. Zaten biz Türk erkekleri bu çeşit sanatsal faaliyetleri izlemeyi çok severiz. Kendini çok matah zannetmesin biz yolda kazı yapan kepçeyi bile izleriz 😂 Ama böyle şeyler dahada ilgimizi çektiğide doğru😂
Dans seviyoruz tabi, yoksa kızla ne işimiz olur :D Ha bide Türk kızları sadece göbek atmasını biliyor, sizde güzel dans edin sizi de izleyelim.)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
evlenene kadar karşı cinsle her türlü ilişki haram diye yetiştirilen bir nesilin abazan olması kadar doğal birşey olamaz. İnsanlık gereği olan bir ihtiyacı sırf inanç salatası yüzünden 30 lu yaşlara kadar tutmuş birisi ne kadar sağlıklı olabilir? Bakın norveçli bir genç, finlandıya'li bir genç bu kızı izlerken ne kadar azabilir? birde bizim bir gencimiz izlesin bakın neler oluyor. Birde üstüne bu durumları bilmiyormuş gibi kezbanlarımızın bu tür yorumları baya güldürüyor beni. En çirkininizin bile havasından yanına yaklaşılmyor. Belki siz bu kadar tutucu olmasanız bu abazanlık yavaş yavaş azalır. Gidin verin demiyorum. Her kapınıza gelene ayaklarınızın altını göstermeyin yeter.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türkiye'ye gelen CSKA dansçısı "Türkler bizi i̇lgiyle i̇zliyor, dansı bu kadar çok sevdiklerini bilmiyordum"dedi. Dansı seviyor muyuz?
En İyi Cevaplar