Hobilerinizi yaparken nasıl vakit ayırıyorsunuz?
Hobilerinizi paraya çevirdinizmi?
Hobinizi ne zaman edindiniz ne zaman başladınız?
Hobilerinizi yaparken nasıl vakit ayırıyorsunuz?
Hobilerinizi paraya çevirdinizmi?
Hobinizi ne zaman edindiniz ne zaman başladınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
resim çizmek, şarkı söylemek (özellikle düet) dövüşmek, motor sürmek, okumak, dizi/fil/anime izlemek, rock müzik, psikoloji, hair styling ve imaj.
Tiyatro oyuncusuyum. En büyük hobim tiyatro oynamak
Süpermiş stresini alıyordur bu iş senin ve bencede çok zevkli
Aynen öyle stres atıyorum
Senin hobilerin var mı
Ben resim çizmeyi severim yetenek var ama üstüne düşmedim şimdiye kadar ilk fırsattada hobi olarak onu yapicam yalniz kaldigim zamanlarda. Çizdim bir tane minyatür ve çerçeveleyip odama koydum süper oldu heves ettim bu aralar buna 😁
Bence yeteneğinin üstüne gitmelisin 😊
Evet haklisin tesekkur ederim..
Anestezi uzmanı misin
Hayır teknikeriyimm
Seviyor musun işini
Evet seviyorum
Zor tarafları var muhakkak
Var tabii sağlık sektörü her zaman dikkat ister bişeyler unutmak ve atlamak tolere edilmez çünkü geri dönüşü olmaz yapılan şeyin. Yapılan iş çok kolaydır ama dikkatsizlik çok büyük sorunlara yol açabilir.
Videolarda görüyoruz narkozun etkisiyle sacma sapan şeyler söyleyen insanlar oluyor. Hiç şahit oldun mu
Şahit olmadım pek genel bi kafa gidikliği oluyorda aman aman bi anormallikle karsilaşmadim
Ciddi ameliyatlara giriyorsundur.
Dijital modelleme ve 3d animasyon yapıyorum. Paraya da çevirdim, freelance iş alıyorum.
Oo süpeerr
Mutfak ve hamur işleri en büyük hobim 3 senedir kendimi tam anlamıyla mutfağa verdim paraya çevirmedim ama daha iyi olmak için eğitim alacağım
Aslında hobi olarak takı yapıp satmak isterdim ama bu hobim değil 🙂
Yine yapabilirsin istersenn ::)
Futboldu paraya çevirebilirdim ama kolum ters döndü bırakmak zorunda kaldım
Aa üzüldüm çok geçmiş olsunn
Teşekküler kardeşim
Şarkı söylüyorum sokakta söylesem para eder sesim sajdjas
Masa tenisi ve bisiklete binmek hobilerim arasında. Masa tenisinden çokça madalyam var.
Adrenali arttiran her şey...
powerlifting
Süperr
ya sen?
Ben resim çizmeyi severim bi yatkinligım var ama üstüne düşmedim bu zamana kadar. Birde günlük yazarım arada bir duygularimi yazmayi severim nerde ne hissettiğimi yazarım açıkça yüzleşirim. Birde dikiş makinesinde kıyafet vs.. dikip satmak istiyorum ona elim alışsın istiyorum ama bunlara henüz vaktım yok sanırım daha planlı olmam lazım
Hobim yok sanırım
Hicbir hobim yok