Müzik & Etkinlik 1 ay Sizi K-pop'a getiren grup BTS miydi? s aynadakiajan Master Takip Et FacebookTwitter 00 Merhaba KScanlar!Ülkemizde kore müziklerini ve dizilerini seven kişiler bir hayli fazla, kore müziklerini dinliyorsanız hangi grupla veya kore sanatçısı ile sevdiniz K-popu?Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Sizi K-pop'a getiren grup BTS miydi? 25 Görüşünü yaz
Stereo_ Fenomen 1 ay Hayır. Ben K-POP’ı ilk Blackpink sayesinde sevip tanımıştım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
thecutewitch Guru 1 ay hayır başka bir gruptu ama bts fandomundayım onların şarkıları da güzel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla thecutewitch 1 ay super junior du benim baya eski grup ama ben sonradan tanımıştım o yolla keşfettim kpop u Yorumla
Barış_LonelyForever Master 1 ay Blackpink bence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25Hayır. Ben K-POP’ı ilk Blackpink sayesinde sevip tanımıştım.
hayır başka bir gruptu ama bts fandomundayım onların şarkıları da güzel
super junior du benim baya eski grup ama ben sonradan tanımıştım o yolla keşfettim kpop u
Blackpink bence
K popu sevmiyorum
Blackpink
Sevmiyorum
Blackpink