Bahar havasına yavaş yavaş veda ederken yakıcı güneş ışıkları yükseliyor tepemizde... Etraf daha bir şen şakrak, yüzler gülüyor, tatil sezonu açılıyor... Sonra ansızın bir araba geçiyor yanımızdan, son ses "Bangır Bangır" çalıyor. 😅 Haaah, tamam! Yaza giriş yapıyoruz öyleyse! 😂 Modumuzu ve enerjimizi yükselten tüm şarkılar, buyrun efenim. Hoş geldiniz! 🥳🎶
İlk defa dinliyorum ve bana gürcistan türkülerini andırdı (Erti nakhvit parça adı) sanırım ukuleleden😄 Beğendim🌹🌹 Gürcistan parçasını da dinleyebilirsiniz benzer işler
Ece Mumay- Peri Remax- Belki Uyaniriz Bir Sahilde Banu Parlak- Narin Yarim Banu Parlak- Narin Yarim Demix Çagla- Saz Mı Caz Mı İdo- Bileklerime Kadar Acıyor İdo- Sen Ali471- Hadi Gel Gezelim Turan- Hadi Gel Kadr- Leyla Kadr- nternational Lady
Yazı hissettiren bügünki kınaydı kafam şişti müzikten müzige geçtiler yukarıda olmama ragmen kafam şişti 2 gün daha agrıyacak gibi bir kaç gün müzik dinlemem heralde kulaklar hasar aldı :)
Sıla Kafa şarkısı ama tabi Yalın'ın kornetto müzikleri olmadan da yaz gelmez kesinlikle. Yine de Hadi Kalkın gidelim Hemen Şu anda kapayın telefonu bulamasın arayan da açarız radyoyu yol nereye biz orayaaaaaaa :)
Çağla'nın Saz mı? Caz mı? parçasını arabada son ses açıp sahile gittiğim her sene için ayrı bir teşekkür sunuyorum bu parçaya. Kışın ortasında bile duysam içim bir kıpır kıpır olmuyor değil.