Kişilik & Karakter Sonunda yaz geldi! Ne hissediyorsunuz? Yikiyaka Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sonunda yaz geldiiiiiii😋☀️😋☀️ bahçede oturma mevsimi başladı!😋🪴🌴 yazı gerçekten seviyorum…💛☀️🏝️🌴 Sonunda yaz geldi! Ne hissediyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. İyi hissederim :D 0 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gelmemiş gibi hissediyorum. 😄 gelmişcesine davranıyoruz 😃 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Yaz gelmedi. İlk bahardayız hâlâ. Tabiî buna ilk bahar denilirse. Hava soğuk. 0 0 Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl valla İstanbul'da hava bir soğuk bir sıcak :D 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hiçbir şey hissetmiyorum her mevsim evdeyim mevsimleri hissedemiyorum yaşayamıyorum 0 1 Yorumla Yikiyaka +1 yıl Keşke Selefi olsan kardeşim. Yorumla
bigsecret12 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kaş'tan selam olsun, yaz nerdeyse gitmedi :D Bomba gibiyim 0 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sonbaharı ve ilkbaharı severim ben 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaz bile geldi bir sen gelmedin 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. hiç bir şey hissetmiyorum aynı benim için 0 0 Yorumla
nihalbrt Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Bir şey sorabilirmiyim abla 0 1 Yorumla Yikiyaka +1 yıl Evet sorabilirsin kardeşim. Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sizin bahçe mi 0 3 Yorumla Yikiyaka +1 yıl Yep😋🌴 Yorumla doganburak65 +1 yıl Bekarmisin 🙄 Yorumla Yikiyaka +1 yıl Yep😋☀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İyi hissederim :D
Gelmemiş gibi hissediyorum. 😄 gelmişcesine davranıyoruz 😃
Yaz gelmedi. İlk bahardayız hâlâ. Tabiî buna ilk bahar denilirse. Hava soğuk.
valla İstanbul'da hava bir soğuk bir sıcak :D
Hiçbir şey hissetmiyorum her mevsim evdeyim mevsimleri hissedemiyorum yaşayamıyorum
Keşke Selefi olsan kardeşim.
Kaş'tan selam olsun, yaz nerdeyse gitmedi :D Bomba gibiyim
Yazın güzelliği bahçe değil
Geldiyse geldi
Sonbaharı ve ilkbaharı severim ben
Sıcak bayıyor onun haricinde güzel
Yaz bile geldi bir sen gelmedin
hiç bir şey hissetmiyorum aynı benim için
Yazı gerçekten sevmiyorum.
Denize girecek misiniz siz de 😄
Bir şey sorabilirmiyim abla
Evet sorabilirsin kardeşim.