Edis sesi şarkılar ve dansları ile yeni Tarkan olabilir mi?

Edebilecek olsa zaten yeni Tarkan denmezdi, Tarkan ı geçmesi için yeni Tarkan yerine Edis olarak geçmeli ki bu zaten küçük bir detay, Tarkan ı geçmesi bence imkansız adamın geçmişi bile ezip geçer Edis i.
Süper görüş 🌺💐
Teşekkür ederim 😊🌹
Tarkan artık yaşlandı Edis daha genç daha dinamik
Tarkan zamanında popülerdi hala daha öyle ama herşeyin bir sonu var
Edis Tarkan hayranı degjilm denk geldiğinde bakıyorum ikisini karşılaştıracak olursam edisin önü açık gibi duruyor
Bence kesinlikle edemez. Çünkü Tarkan çok farklı bir seviyede. Yurt dışında bile tanınıyor. Bunları dışında kaç yıldır piyasada aynı şekilde güzel ilerliyor. Kısacası zor bir şey. Lakin Edis’de en başarılı isimler arasında anılacağından şüphem yok.
Merhaba 👋
edis kim hiç dinlenmedim Kendisini , sadece ismine karşı kulak aşinalığı var..
Firuze ‘ yi onun gibi yorumlayabilir mi?
Bi şeyin ikincisi aslını yüceltir.
Cevap
85Cevap
Edebilirdi ama şimdi asla asla
Pek sanmıyorum ama olabilir
Hiç kimse başka birinin yerini tutamaz
Yeni bir cem karaca barış manço kıvırcık ali mahsuni şerif neşet ertaş zeki müren müslüm gürses geldimi
👋👋👋👋
👏👏👏👏👏 Yanlış emoji oldu önceki pardon 😄
Tabiki edemez. Tarkan anca tahtından kalkar birileri o zaman birseyler iddia edebilir. Adam yaşlandı artık müzik yapmıyor eskisi gibi yoksa tarkanin gençliği eski şarkıları olsa kimse tarkanin yanında edisin ismini ağza almaz ki..
Bu kıyaslama kuzu kuzu'ya ihanettir, kabul edilemez.
Hayatta olmana sevindim fjfmf
Aaa olur mu biz hayranlarını sanatsız bırakma 😄.
Tamam süper.
Ama bu kez ben söyleyim sen birilerine benzetmeye çalış 😄
Kimleri kimlere benzeteceğini çok merak ediyorum.
Görüşürüz 😄🖐️
Tarkan tahtından elbet olacaktır fakat kimseyi kimsenin yerine koymamak lazım. Edis yapamaz demiyorum sadece böyle bir karşılaştırmaya gerek duymuyorum.
Edemez Allah aşkına iki günlük edis nereye 40 yıllık Tarkan nere kıyaslanamaz bile Tarkan’ın kiler gerçekten dönmeme damga vurmuş şarkılar edisinkiler sadece iki ay filan piyasada kalmış hit
Tarkan'ın eski albümlerine baktığımızda normalde o tarz şarkı dinlemeyen biri ile sadece Tarkan'ın şarkılarını dinlerdi fakat Edis için aynısı geçerli değil
Ben Tarkan'ı da gözümde çok büyütmedim ki Edis'i büyüteyim...
Tarkan'ın da, Edis'in de şarkılarını severek dinlerim. İkisi de ayrı başarılı. Ne eksik, ne fazla.
Türkiye de bu zamana kadar sanat dünyasında gelmiş geçmiş tek bir Mega Star var.
O isim de bence Tarkan.
Tarkanı gecmek hiç kolay olmaz olmamalı ama bana göre Edis için türk popunun şuanki zirveye oynayan en yetenekli 5 şarkıcısı içinde yer aldığını söyleyebilirim
Hayır sanmam Tarkan çok iyi ses olarak edisin sadece tipi çok tatlı ve şarkıları dinleniyor. Sesi iyi olduğu için değil kulağa iyi geldiği için
İkisinin de yeri ayrı. Biri daha tecrübeli. Diğeri son zamanlarin popüleri.. edemez ki Edis'in daha alacağı çok yol var Tarkan gibi olabilmesi için.
Getir götürünü belki yapabilir. Sadece edis değil, yeni nesil hiç bir sanatçı eskiler ile aşık atamaz
Beyefendilik ve yenilenme olarak benziyorlar. Tahttan edecek bir durum yok ki, ikisi de çok başarılı…
90. larda olsa ederdi ancak 2020 lerde megastar kavramı yok herkes ünlü fanlık da o kadar değerli değil mümkün değil
Tarkan mı kaldı allasen, değişik dişli mişli bir babaya döndü.
Edis tam bir taş 😍
Edis mi eder artık kim eder onu göreceğiz, ama tarkan artık o kadar da popüler değil.
Hayır bence ikisinin de yeri ayrı ki edisde açıklama yaptı bu konuda
O taht kurulalı üstünden yıllar geçti... artık çok zor 🎶
Hiç kimsenin Tarkan’ın yerini alabileceğini sanmıyorum. Adama boşuna megastar demiyoruz 😍
İkisi de büyük sanatçılar ama tarkan ın yeri bam başka
Mümkün değil Tarkan'ın özelliklerinden fazlası olması lazım.
Tarkan ununu eledi bahtınıda tahtınıda yaptı edis kendi kulvarında birinin tahtına göz diksin
edemez. dönmleri farklı. oda kendine ayrı bir yer edinir
Edis kim Tarkan'ın vokalisti mi 😏 Popstar Abidin'in Tarkan'ı tahtından etme ihtimali daha yüksek 😂
Tarkan bugün dünya starı. Edis'le kıyas kabul etmez. Aynı segmentte değiller 😎
Tahtından edemez de kendine göre başarılarıyla farklı olabilir.
Tip Olarak Düşük İhtimal Tarkan Edisten daha karizma Ama Belli Olmaz
Tarkan'ın tahtı daha dünkü bebe Edis'le sallanacaksa, Tarkan hiç olmamış demektir.
Ergen kızlar karar verecekse eder, aklı selim insanlar karar verirse edemez
Bülent Ersoy'dan sonra kim diva olacak acaba o takıldı şimdi aklıma 🤔
Dalga mi geçiyorsunuz? 😂😂😂 mega starla sıradan bir şarkıcıyı kıyaslamıyorum diyin lütfen 🤣
Öyle bişey olamaz imkansız tarkan geçecek hiç bir sanatcı yok türkiyede
Hayır edemez Tarkan kendine has bir sanatçı kimse onun yerini dolduramaz
Ne Edis'in yeni Tarkan olma düşüncesi vardır ne de Tarkan'ın Edis korkusu vardır :D Bunlar magazinlerin uydurmaları işte.
Tarkan’ı, Yalın da indiriyor diyorlardı sonuç ortada.
Tarkan’ı kimse indiremez oradan 😅
çok geçerli değil bence..
Tarkan çok başka bir adam pop müzikte..
Edis kim. Bir abazanusun teki. Tarkan da ondam farksız ama birisi üstat birisi daha yeni yetme velet.
belki cok iyi yerlere gelebilir ama Tarkanin yakinindan gecemez
Tarkan megastar , edizde kimmiş. Tarkan dünyaca ünlü bir star , ediz mahalle sanatçısı peh
Edis, Tarkan'ın tahtına oturacakmış. Dikkat etsin de, Tarkan tahtındayken oturmasın. 😀
Şimdiki Pop şarkılar eskisi gibi rağbet görmüyor. Tarkan'ın eskiden kalmış bir nâmı var. Edisi severim ama herkesin de bir yeri var.
Tarkanın tırnağı olamaz. Bu zamana kadar gerek işiyle gerek kişiliği ve duruşuyla gördüğüm en iyi sanatçılardan tarkan
ikisinin de bir halt olduğunu düşünmüyorum. Tarkanın sesini zaten hiç beğenmiyorum ama Edis Hande Yener'in erkek versiyonu gibi, bu kıyas çok abartı.
Kaç yıllık tanıdığımız şarkıcıyı yeni gelen bir şarkıcı indiremez
Bu mukayeseyi yapan Tarkani bilmiypr demektir. Donemindeki Tarkan bugunun tayyibi falandi, edis kim donerci mi
Ellitane ediz bir tarkan etmez adam dünya starı kolaymı öyle
Yılların megastarı Edis kim? Tarkanı geçmesi için daha çok yol katedmesi lazım
Tarkanı tr de tahtından edecek kimse yok edis kim ya
Tarkan bugünün sanatçısı değil
Yanindan bile geçemez
Çabalar ise yapar ama zor gibi şu an
Hiç alakası yok Tarkan ile. O ışığı göremedim ben.
Edemez. Tarkan bir marka
Edis kim allah için kıyasladığınız adama bakın😂
Yeni tarkan kavrami varsa edemez tabi
Edis başarılı birisi ama bir Tarkan etmez..
Tarkan her zaman bir super model
Ediz Tarkanın getir götürünü yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?