Evet, aynı star ışığı onda da var.
Hayır, Tarkan'ın yerine kimse geçemez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet. Neden mi? yine yine yerlere ser beni mindere diye klasik Türk işi yaz şarkıları tutuyor memlekette, haliyle olur yani. Ya anlamadığım Tarkan falan nasıl megastar oluyor anlamak zor ya. The weeknd, b. mars, travis vs vs her tür yabancı still de müzik dinlerim tarkan edis vs starsa onlar ne bilmiyorum yani çok saçma ya sajfhdj
Bir de bu adamlar bu kadar starsa neden ünlü ödül törenlerinde bunlardan birini göremiyoruz onu da anlamıyorum neyse gidip biraz Halsey dinleyeyim dhfj
Tarkan dan başka ben star olunabilecegini pek sanmıyorum. Tarkan gerçekten bambaşka. Asla yeri doldurulamaz diye düşünüyorum. Her zaman gölgesinde kalınır. Haliyle star denilemez
Ben Edis'i çok severek dinliyorum ve sahne şovlarını çok başarılı buluyorum konserine gidip canlı da izledim ve canlı okurken de sesi çok iyi.. O yüzden kesinlikle o ışık var.. Keyifli akşamlar..
Cevap
17Cevap
Evet olabilir
Hayır olamaz edis ancak milletin yuvasını bozar gider insanlara kucak dansı yapar onları kocalarından ayırır yapabildiği tek şey bu adamın müzik olarak da hiçbir ışığı yok.
Bu Kadın Normalde Kültürlü Güzel açıklayıcı konuşur Ama bu kerez gerçekten Saçmalamıs Edis kim be serserinin teki Yeni nesil şarkıcılari hiç sevmiyorum
Edis başarılı birisi. Tarkanın yerini almasına gerek yok kendi çizgisinde devam etsin Tarkan kadar popüler olur bir gün.
Tarkanın yerine kimse geçemez fakat Edis in hakkını da yiyemem.
İyi bir sanatçı 😌
evet dogru demis sarkilariyla sesiyle ozellikle de sahnesiyle cok iyi sanatcilardan biri edis
Tarkan sanatçı. Edis şarkıcı ve hep kıvırtan şarkıcı olarak kalacak..
Potansiyeli bile yok Sadece goze hos gelen danslari vr.
Edise herkes hayran.. Yalan yok ama tarkanı geçer mi sorusu zor be :D Tarkan efsane !
Edis kimdir bilmiorum bile ama Tarkan bir dünya stari..
Dünyanin haberi var mı bundan? avrupada siradan bir sarkici sinifina dahi giremiyor, yolda kimse tanimaz, belki taniyan cikarsa, star oldugu icin degil, Türkyiede Otelde müzigi zorla dinletilmistir, ritmini bir iki sarkisini duymsutur, oaradan taniyordur biliyordur ama dünya stari alakasiz
Burada biletleri yok satiyor dedigin yer ülke sehir neresi? Oynama sikidim ile tanindi ama hicbir zaman avrupa dünya star olarak görmedi, bizler onu star görüyorlar diye kendimizi avuttuk. Oynama sikdim, hesp senin ile meshur oldu, tanindi, oda turistik otellerde dinletilldigi icin ozaman Turistler tanidi ama hicbir zaman star degildi.
Türkçe müzik dinlemiyorum ama Tarkan'a iyi diyorlar yani tanımıyorum belki de iyi şarkıcıdır. öyle olmasa ünlü olmazdı herhalde
Katılmıyorum. Belki Tarkan 90'larda pop konusunda zirveyi görmesi genel bir rakibin olmamasından kaynaklansa da yarattığı hava çok başka.
edisin son zamanki şarkıları pek başarılı değil ayrıca ses olsun uslup olsun edis asla bir tarkan olamaz
Edis çalışma ve üretkenliğiyle Tarkanı geçmek üzere zaten.
Tarkan kim ya , bizim burada sorsan kimse bilmez. Köln de belki tanırlar.
Hayır Tarkan'ın yerine kimse geçemez.
Tarkan'ın yanından geçemez
Zor biraz, Tarkan bambaska bi boyut
Edis kim ya Allah aşkına.. 😂
Edis fazla abartılıyor.
Yeni bi' Tarkan olamadı mı Edis Görgüsüz
Tabi Yeşim salkım otorite ya …
Olur kesinlikle ben bile beğeniyorum
Doğru demiş ama Tarkan’ın yerini kimse tutamaz.
Kesinlikle en çok yakışan edis
Olur çünkü neden olmasın
Muhtemelen öyle olacak
Olamaz, Edis o kadar iddialı bir şarkıcı değil.
Edis kim, Edison'un on'suz hâli gibi
31 yaşına gelmiş ne olacak bundan sonra
Edis Tarkandan sonra gelir evet
Evet haklı aynı ışık Edis'te de var.
Ona kucak şov yapmak isterdim
Olabilir
Olabilir
Evet olabilir.
Hayır
Şişirilirse olabilir
Hayır
kılı olamaz