İslam davasi olmayan, haram helal bilmeyen. Şarkı yapmaktan başka bir işe yaramayan tipler. Vücutlarina cizilmesi icin verdikleri parayi ülkelerinin insanlarına versinler o zaman hani çok duyarlılar ya! Yangınlar varken neden şarkı yapmadılar? Ormanlarımızı yakanlara neden besteler yazılmadı? Doğru onu da devlet çıkardı zaten. Kendi hazinelerine zarar vermekten hoşlandıkları için. Boş duyar kasmasınlar. Biz kimin ne zaman ses çıkarıp sustuğunu gayet iyi biliyoruz. Ha bir de özgür değiliz diyorlar ya. Şarkı yapmışlar devlete hakaret ede ede. Daha neyin özgürlüğünden bahsediyorlar? Sanatmış! Peh.
Yav gozunu seveyim. Bu ulkeyi butun insanligi bunlarin sarkilariyla mi savunacaz? Allah askina devletine sahio cikmayan bir sanatcidan bir hayir olmaz. Kimci olursan ol ama bu topraklar icin birileri can veriyor. Istedigin kadar kotu olsun duzektmek senin elinde. Savunduklari kisiler ise bu tooraklara yillarca bir tas bile koymahanlar neyin kafasini yasiyorsunuz ya?
Dövme parası mı? İslam davası dediğini savunan kişiler bırak zekatı, çaldığının yarısını bağışlasa biter olay... Bağış yapmıyor mu Şanışer sanıyorsun? Belki Müslüman değildir.. Ancak çalıp çırpıp kul hakkı da yiyen biri değil...
@Overlord_Espheni Ben birilerini kastedmiyorum. Çaldıklarını nereden biliyorsun gözünle gördün mü? Ha varsayalım çaldılar çalıyorlar onun hesabınj Allaha versinler. Ben vatanıma dinime sahip çıkan her kimse onu desteklerim. Benim şehidimin kanı şanıserinizin şarkilarından daha kıymetli olsada olur olmasa da yani. Bağış yapıyorsa da kendi menfaatine yapıyor bana değil. Müslüman değil zaten. Çalıp çırpıp kul hakkı yemiyor mu? Hah güldürme beni savunduğun adamların ülkene ne gibi bir hayırları var küfür etmek ve gençleri devletlerine kışkırtmsktan başka? Adamlar şehidimi öldüren adamların yandaşlarının destekcisi olabilir mi acaba? Bunlar ne anlar haktan hukuktsn bi dur gözünü seveyim. Ha o kadar çok biliyorsanız devlet yönetmeyi buyurun geçin izleyelim hünerlerinizi. Siz daha aile üyelerinizin birliğini sağlayamazken 80 milyon insanın refahı için çaba harcayan insanları nasıl anlayabilirsiniz ki? Zengin ve modern diye savunduğunhz devletler bebek katili! Soykırım yaparak zenginlik taslanmaz. Bilmem anlatabildim mi? Ama nankörlük başka bir alan! Oda sizin uzmankık alanınız tabi ki😉 Ben Şehidimin kanını şarap diye içen terör destekçilerini savunamam kusura bakma. Ama ülkem bağımsız olacaksa da tıpkı Çanakkale de olduğu gibi hoşaf ve kuru ekmek yemeye de razıyım. Sizin önce gözünüzün doyması lazım. Midenizin değil. Ha eksikleri ve yanlislari var mı evet ama bu benim vatanımı satmama sebep değil. Diyeceklerim bu kadar.
@Overlord_Espheni Her zaman vatanımı ve dinimi savunan her kimse onun yanındayım. Kısa ve net. Soruyu sorana da cevap vermiş oluyorum zaten sorun yok. Kimden olursaniz olun ama bu topraklar bizim topraklarimiz bölmeye çalışanlara fırsat vermemeliyiz. İyi akşamlar.
Yeni1isim kardeş, bizi Ukrayna veya Suriye gibi yiyebilecek düşman yok bu birincisi 2. si çoktandır düşmanımız ile müttefikiz NATO vb ile 3 olarak bahsi geçen muhalefetin sadece hdp kısmı hain, 4. yöneticiler zaten ekonomik olarak senin ülkeni düşmana teslim etti istediği gibi oynuyorlar zaten... Venezuela mesela herkes onları da Empatyalizme dik durduğu için kötü sanıyor, Maduro yu araştırmanı öneririm.. Sen ülken için en iyisini isteyen bir bireysin bu en doğrusu zaten, fakat İslam olarak bakma sadece, tam tersi dinsiz insanın iyilik yapması daha samimidir çünkü bir ödül için ya da ceza dan korktuğu için yapmaz... Gerçek dindarları ayrı tutuyorum...
ya konu nerden nereye geldi allah aşkına kimsenin dinine karışmaya hakkımiz yok şu zaman da din adı altinda ne iğrençlikler dönüyor ne yabancılar gördüm çok iyi insanlar iyiliği dine bağlayamayız adamlar dövme yaptı diye dinci değil diye vatan hayini saydın ne bilim senin düşüncen ama bildiğim bir şey var adam her konuda korkmadan doğruları söylüyor
Derdi Ümmeti Muhammed olanlar, Kur'an ve sünnet olanlar beni anlarlar. Şarkınızda sanatçınızda sizin olsun gönlünüzce dinleyin. Hayırlı akşamlar dilerim.
Haklı. Bazen güneşe garezimiz var. Güvendik hainlere. Insanlar şöyle olsaydı demiyorum. Çocuk değilim. 400 bin ortalama para kazanıyorum. Yarısından çoğu vergi.