Bence var, ilgi gördüklerini hatta gördüğümü düşünüyorum :)) Bu şekilde çok kız numaramı almıştır.
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle kibarca hakaret ederim hayır elimde kitapla birine çıkma teklifi edersin sonuç hakaret küfür laf kırıcı delici sözler sonuç ne umrumda değilsin senden çok var davul bile dengi dengine çalar diyecek özür dilerim fakat ancak şaha kalkacak sözler söyleyen beni çocuk akıllı bulan İzmirli kizlar ve türk kızları aralarında suçu olmayanlar hariç genelleme yapmak istemiyorum 19 yaşımdan 35 yaşıma kadar sevilmedim ancak açıktan lise bitirme başarısı gösterdim üniversite sınavına hazırlık yapıyorum bu hadsiz İzmirli ve türk kızları masumları katmiyorum benden hoşlanmıyor da hoslanmyorlar ben hiç yas tutmadım tutmam o yinede patates kızartması olan kanka ortamı ve iğrenç çöplük olan sevgili ortamı çürük elma ile büyütülen anne baba ile buyutulmusler tabiiki herkes aynı değildir gece gündüz ders çalışan garson olanları saymam ama üzgünüm ben fikrimi söyledim söyleyin o bana moruk diyenlere hep ben hata makinası olamam kim ağlarsa ağlasın ya da alay etsin sözlerimle rezil olacağım kadar kendimi rezil ettim bu acımasız merhametsiz lerle ugrasmam bye
Beni linçlemeyin ama ben artık günümüz de çok kitap okumanın bir artısı olduğunu düşünmüyorum çünkü internet çağındayız sosyal medyayı doğru düzgün kullanırsan bir sürü bilgi var , forum siteleri de öyle bir sürü hikayeler makaleler bilgiler var , youtube da milyonlarca içerik videolar var bunlar örnek bunun gibi bir sürü platformlar var yani bilgiye kolay ulaşılabilir durumdayız.
Evet Kitap okumak bir insana çekicilik nitelik kazandırır ama ben çok kitap okuyorum entelektüelim kültürlüyüm havasına girdiğiniz de benim gözüm de değeriniz sıfıra düşüyor
kitap okumuş, hayatına bir anlam katmış, entelektüel birikim edinmiş, herhangi bir konuda fikrini geniş açılardan ifade edebilen erkek çekiciliği var.
yoksa elinde kitap görünce gözlerimiz parlamıyor yani.
ama zengin kütüphanesi olan erkek çekiciliğini konuşabiliriz bak, okumasa da koleksiyonerdir. çekicidir.
Kesinlikle var. Bir erkeğin boş boş oyun oynaması ve göbeğini geliştirmesi yerine kitap okuyup bilgi ve kültür seviyesini yükseltmesi bilgin ve aydın bir kişilik olması ve bundan zevk alıyor olması bence oldukça çekici bir şey. Dolu oldugunu gösterir ve ben boş seylerden hoşlanmam.
1.70 ve tipsiz misin?
Sen kadın mısın? Nerden biliyorsun kitap okuyan erkek kız için nasıldır? Sana kitap okumayan erkekler çekici geliyor olabilir bana gelmiyor olabilir napalım 😂
Ben anladım sen kısa ve tipsizsin üzüldüm. her şey boy ve tip değil sana göre de biri vardır mutlaka. Sorunun cevabına gelince. 2 tane 170 tipsiz erkek alalım biri kitap okuyor olsun biri okumuyor olsun ikisi arasından okuyan daha cazip ve çekici gelir. Yine 185 iki yakışıklı erkekten birisi okusun birisi okumasın yine okuyan. burada bir kıyaslama yapacaksak böyle yapılır. Ben bilgiye değer veren bir insanım. Hele okumaya.. Bu yüzden benim düşüncem böyle. Katılmayabilirsin ama saygı duyacaksın.
Doğruysa daha 19 yaşındasın. Bence bunun için karamsarlığa gerek yok dünyanın sonu da değil. İleride gelişir değişirsin. Çok kafaya takıyorsan değiştirmek için bir şeyler yap. İki üç senen var doğru egzersizlerle boyunu 5 cm daha açabilirsin.
Al işte sonra niye okuyan çekici. Yazdığına bak cehalet akıyor. Boyda evet genetik faktördür ama tek faktör değildir. Niye o zaman çocuklara süt peynir yoğurt yiyin kalsiyum alın kemik gelişimi densin? Dediğimi dinle yaşın küçük atarsın beş santim. Üstüne birde fitness yaptın mı tamam zaten
Yahu baştan desene ben yazılanı anlamıyorum daha bana boşuna anlatma diye. Naparsan yap.
Boş boş oyun oynamasın demişim. Zaten bundan para kazanırsa boş boş oynamış olmaz. Boş boş oynaması demek ona bir şey kazandırmaması demek zaten.
Cevap
68Cevap
kitap okumaya başladıktan sonra birine çekici görünmeyi umursamayacaksınız eminim, tabii iyi bir okuyucu olursanız. çünkü belli bir safhadan sonra artık sadece daha fazlasını okumayı, daha çok hikaye öğrenmeyi istiyorsunuz. belki de farkında olmadan kitaplar hayatınızı etkileyecek ve hayal ettiğinizden daha güzel ilişkiler yaşayacaksınız. kitabı kendiniz için okuyun ama evet bilginin ve sözcük dağarcığının insanı çekici yaptığı doğru. allan poe dediğimde yüzüme boş boş bakan insanla "gotik edebiyat mı seviyorsun" diyen insan bir olmayacaktır elbette
İlk satirlarinda ne kadar mantıklı konuşuyor derken son satırlarında hayal kırıklığına uğradım
@Sinyal_Yok tüh
Kitap okuyan biri için evet bu önemli bir faktör olabilir ama bence kitap okumak gözde büyütülen bir mevzu. Artık telefondan da birçok kitaba erişilebiliyor ve bence kitap okumayı sevmekten ziyade araştırmayı sevmek ve yeni bilgilere açık olmak daha mühim. Evet düzenli kitap okumak cidden zor ama objektif bir bakış açınız ve doymaz bir araştırma sevdanız varsa o da gayet zor bulunan bir şey ve kültürlü olmak için yeter de artar. Sonuçta saçma platformlarda boşa zaman harcayan bir sürü insan var ve gereksiz şeyler peşinde koşan birinin üstünü düşünmeden çizerim.
Bu yorumu anca kitap okumayan biri yapabilirdi 🙂 hic bir teknoloji kitap kokusunu veremez... Kitap okumak ayricaliktir ve evet kitap okuyan insanlar her zaman öndedir benm gozumde.
Kitap okuyan erkek ve kadın çekiciliğinden ziyade okuduğu kitapların neticesinde kelime dağarcığı yüksek, düzgün cümleler kurabilen, genel kültürü geniş insanların bir çekiciliği var. Yoksa sadece kitap okuyor gibi görünmek veya bir şey yapıyor gibi görünmek insanda bir etki uyandırmaz. Önemli olan o okuduğun kitapların sana normal hayatında tezahür etmesi. Ki insanlar bunu karşı tarafta anlar ve hisseder.
Bir işletmeci arkadaşım mekanına gelen bir Hanzolottan söz etmişti, Sadece kadınlara çekici görünmek ve ilgi toplayıp biriyle çıkmak için Umberto Eco' nun 13,5'luk İnşaat tuğlası kalınlığında bir kitabı masada tutar reklam edermiş. Birgün buna fena oyun oynamışlar. Dedi ki La olm. Sen ne anlarsın Felsefeden, insanlık tarihinden, Siyaset biliminden. Almış gelmiş kafam kadar kitabı hava atıyor kıt aklınca Sebastian kılıklı Zonta deyip postaladılar.
Nası yapıyodunuz böyle bişiyi aklım almıyor. Etrafta bi sürü güzel hanımın olduğu yerde okuduğumdan da bişiy anlamam, kafayı veremem.
Bi de, örneğin kafeye gidiyorsunuz, ee kitabı nerenizde taşıyorsunuz? Çanta taşımanız lazım, ben çanta taşıyan erkek çok az gördüm. Sırf kitap alsın diye yandan askılı bir çantam var, ama kitabı sokup çıkarırken deforme oluyor kitap.
Gerçekten okuyan kişi (ister hava atmak için olsun, farketmez), bu tip lojistik sorunları bilir. Bence atıyonuz awk
Elbette var fakat bu kafa ile okuyorsa kitabı kendine yazık eder.. Son zamanlarda bir yetenekli arkadaş gördüm resim ve çizim konusunda gerçekten muazzam işler yapıyor ama kitap okuduğunu instada, twitter da o kadar göze sokuyor ki anlatamam. Ya bu kadarına ne gerek var yani.. Oku bitir, güzel bir sözle instada paylaş. Her dakika kitap okuyoruz, şöyle yapıyoruz, alışveriş falan filan acayip itici oluyor..
Ben kitap okumuyorum. Ne yani şimdi ben kitap okumadığım için kültürsüz bir angut muyum? Hiç alakası yok. Tercih meselesi, iyi mavi ve yeşil gözlü erkekler kalsın diğerleri nefes bile almasın o zaman, bu ne saçma bir nakış açısıdır. Yok arkadaş ben iyi ki love işini 14 sene önce çözdüm. Şimdiki kızların isteklerine zaten yetişebilene Allah sabır versin. Saygılar... 😅
:)) kültür tabii ki kitapla olacak şey değil ama kitap kültürü terbiye eder bu bilinen bi gerçek. kitap okuyan insanla okumayan insan ne olursa olsun kendini belli ediyor ne yazık ki
Kitap insanı terbiye eder. Bu kısım beni çok etkiledi, ayrıca sosyal medya da sizin gibi anlayışlı ve iyi niyetli yorum yapan insanlar çok azınlıkta. Yorumunuza saygı duyuyorum. Yalnız okumak için okuyan ile okuduğunu anlayan ve bunu sanata dönüştüren insanlar da elbette var. Bazı insanlar şiir gibi, bazıları ise bakıyor ve göremiyor. Kısaca kültür yalnız okumak değil, yaşamak dokunmak nefes almak hissetmektir. En önemliside insanı okumaktır. İyi akşamlar. Teşekkürler 🙂
Lanet olsun evetttttt.
Bakın Beyler, Araştırmalara göre erkeklerin 87%-i Sırf havalı görünmek için sigara içermiş. Size Karşıcins Tavsiyesi, Kitap Okuyan Erkeğin karizması Sigara içen erkeğe bin basar. Hem bide Şöyle düşünün, Sigaranın zararı Kitabında Faydası dokunur sizlere.
Bu bence her iki taraf içinde geçerli. Kitap okumaktan önemlisi bu kitabın o kişiye kazandırdıkları çekici geliyor. Özellikle benim gibi kitap aşığı olan kişilere. Ve Türkiye de pek okumaya önem verilmemesininde etkisi var bunda. Okuyan birisini görünce çok garipmiş gibi bakabiliyorlar.
En son ne okudnuz
Lisedeyken okumuştum guzel kitapp
En sevdiğin kitap hangisi
Tutunamayanlardan sonra Atesten Gömlek'i okudun muu
Cok da önermiyorlar zaten ozlden yazr misn konusuruz ara sira
Çekicilikten kasıt "zeka ve ruh gelişimi" ise evet kitap okuyan erkek her zaman bir adım öndedir. Fakat bir de bunun troll yani kendini beğendirme, entelektüel gösterme gibi boş çaba içinde olanları da var ama onlar için üzgünüm çünkü foyaları hemen belli oluyor ya. :)
Hayır, yok. Kitap okumak bir erkeğe ekstra çekicilik katmaz. Adı coolboy12 olan birinin de gerçekten bu şekilde numarasının alındığına gözümle görsem inanmam. O kızın şeyine saygısı yoktur. Kitap zaten okumalı bir insan ama bu ona ekstra çekicilik katmaz.
Bir de trde doğru dürüst kim kitap okuyor ki okuyandan etkilensin
Elinde kitap var okuyor diye değil de bilgili konuşmasını bilen karşındakine üslubu güzel olan erkek tabiki çekicidir. Kitap okumaktan insana bu özellikleri kazandırabilir. Cok kitap okuyupta aksi olan çok erkek var.
Adam kız peşinde koştuğu için bilgili biri gibi gözükmeye çalışıyormuş
@intaharEdicem aynen kanka
Kim olursa kadın ya da erkek hiç fark etmez eğer kitap okuyorsa farklıdır benim gözümde.
Çünkü artık doğru düzgün bir şeyler okuyan kalmadı.
Çoğu kişiye okumak zor geliyor.
O yüzden kitap kim olursa olsun bir adım.
Bir yere kadar oluyordur bence yalnız. Sadece kitapla olacak şeyler olsa dünyada bekar kalmazdı. Aklı selimleri pek etkilemiyor o kadar numara isteyecek kadar bir de
Var, gösteriş merakı için değil de severek okuyanla oturup okudukları üzerinde iki kelam edebilmek bile çekici bence
Toplu ulaşımda giderken kız/erkek tavlama sanatı, fırıncının kızı kitaplarını açmış okuyorsa, benim gözümde çoook farklı birisi olur 😆💃💃💃
Madem soeunun cevabını biliyorsun. Neden soruyorsun? Kendi soruna, kendin cevab veriyorsun 😊 .
Madem çekicisin o halde burada işin ne? Ne yapmaya çalışıyorsun
kitap okuyandan zarar gelmez kitap okuyan duyarlıdır çevrecidir kültürlüdür bilgilidir olumlu ve yapıcıdır sevgi doludur tabi ki kadın erkek gözetmeksizin herkes kitap okumalı
var kardeşim var bende gördüm o istenmeyen ilgiyi (bana gelenler kitap okuduğum için gelmiyodu zaten güvenilir düzgün kızlar da değillerdi, yani lgileri hoş karşıladığım bir şey değildi)
Kitap okuyan kişilerin ufku daha açık olur, o insanla konuşacak çok konu bulabilirsin, bu bir artıdır. Ama sırf bu yüzden birisini çekici bulmam ben. Ama hanesine kocaman bir artı da koyarım evet.
Sırf kitap okuyorsun diye numaranı alan kız varsa bence kendileri hiç kitap okumuyor😃
Kızlar numaramı alsın diye değil kendini geliştirmek için okunmalı kitap. Yanlış yoldasın ama kitap oku devam et 😂
Saçma bir düşünce. Kitap okuyan erkek çekiciliği nedir ąmk. Normal olan bir şeyi bile objeleştiriyosunuz
Entelektüel birikimi olmalı ya birinin. Oturup aşağıya iki lafın belini kıramayan kişiler çok boş geliyor bana.
herkes kitap okumalı. kitap okuyan sayısı az olduğu için kitap okuyan erkek çekiciliği diye bir şey çıkmış olaya gel😀
Hayır yok. Yani ne alaka diye düşünüyorum bu tarz sorular görünce. Normal sıradan bir insan, kitap okumak nasıl bir çekicilik katabilir ki sdksjsk.
Daha ne saçmalıklar duyacağız kimbilir, spor dalları neyse de kitap okumayı çekicilik olarak görmek abesle iştigal boş teneke insan profili
Neyse oda bir şey en azından okuyorsun😆
Ne doğru düzgün okula gittim nede ders çalıştım nede kitap okudum maliye mezunuyum 😅 4 yıllık maliye nın ne kadar zor bölüm olduğunu bilen bilir

yok mu? şöyle bir şey olsa mesela
Hayir bence yok cünkü beni ilgilendiren sey o soran kizlara numarayi veriyor mu vermiyor mu? Vermiyorsa etkilenirim... verenlere degil
Kisacasi herkes birine ilgi duyuyorsa o da herkese yesil isik yaliyorsa bana itici geliyor
Kac tane numara isteyen kız gördün
@Lütfetmedinizefenim soru sahibi yazmis
Yalan dolan oldüğünü düşünüyorum
Yakışıklı bir erkekten bile kolay kolay gelip almazlar
@Lütfetmedinizefenim yani bencede
Var ama sırf kitap okuyor diye numara almam , kadın düşürmek içinse hiç okumasın ufkunu açmıyor belli diye düşünürüm
filmlerde bu tipler katil çıkıyor :D tabi filmlerde.. gerçek hayatta takdir ederim keşke okuma oranımız artsa..
Çok kitap okuyan biriyim ama kitap okuduğumdan dolayı bana yakınlaşmak isteyen veya çekici bulan kadın olmadı.
Kitap okuyan insanın düşünceleri, fikri, konuşma tarzı çekici bence
Yani ben kitap okurum ama bunu ilgi için değil, bir hobi olduğu için dir
valla kitap okuyan insani severim kim olursa olsun kitap bilgidir
Bi tanışsak mı ne 😅
Var bence kitap okumak çok güzel bir şeydir okuyan kişilerde bana her zaman çekici gelir
Kitap okuyan insanlara hep özendirici ve takdir ederim ama bu bana çekici gelmez sadece takdir edilesi gelir
Mesela ben kitap okumayı çok severim benim gibi kitap okuyan bir erkekten de hoşlanıyorum
Direkt kitap okuyan insanların bir çekiciliği var. Kitap okumayanlarla muhattap bile olmuyorum.
Ilgi duyarım ama
Kitap okuduğum zamanlar kızlara çekici geldiğimi hatırlamıyorum
Evet yalandan foto çekilip story atan krallar :/ :D
Yok. Ben çok okurum. Hatta yazarım da. Alakası yok.
kitap okuyan erkeğe değil de okuduğu kitabın adına odaklanıyorum genelde gördüğümde wpxpwpzwpzpw
Yani ekstra bir çekicilik kattığını düşünmüyorum ama bunu çekici bulan çok kız var ama erkek kitabı bu amaçla kullanıyorsa, başta iyi olsa bile sonra bir işe yaramaz
Kitap okuyan insan çekiciliği diye bir şey vardır. Kültür ve zeka her zaman saygıyı hak eder.
Kitap okumanın faydasını görürsen vardır.
Faydasını görmezsen boş.
Meslegim geregi elimden kitap dusmez ancak kitapları boyle apt. alca sebeplerden dolayi okur gibi yapanlari gördüğüm yerde direk bozarım bakalim ondan sonra bi daha boyle sacma seyler yapiyorlarmi
Mesleğiniz nedir
Felsefeciyim
Var bence daha anlayışlı daha bilgili kültürlü olabilirler
Ben de kitap okumayı çok seviyorum, ama hiç öyle bir fark görmedim.
Valla bun zamanlarda kitap okuyanlar az. O yüzden evet.
Okumak için okumasın ama yaaa, aynı zaman da tatbik etsin lütfen.
Okuduklarını anlayan erkek çekiciliği daha bir var.
Ben bir kitabı 15 sene yaninda taşıyan arkadaş tanıyorum çekicilik olsun diye ama hikaye
Evet okuyan biriyim ama sanki bu devirde çekiciliğe etken bir detay olarak pek önemi yok gibi gibi
Kizlar cahil ve serseri erkek sevdiginizi bilmesek sorunun altındakilere inancaz 😀
Benim için önemli bir kriterdir. Yani otobüste elinde Balzac kitabı olan birine kayıtsız kalmam doğrusu.
Kadınların gözünde öyle bir çekicilik olsaydı Türkiyenin en çekici beş erkeğinden birisiydim... Geçiniz bunları...
Ne alaka ya kitap okumak normal insan davranışıdır sıradan bir sey her insan okuyabilir okumali bundan da tahrik mi olacaklar yok artik
Sorunun detayina bakinca o anlamda sorduğu belli oluyor
Parası olan çekicidir... Diğer hepsi next. Para is primary key
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?