Sizede kitap okuyan erkek çekici geliyormu, beyler hiç bu durumu kullananınız oldumu yoksa harbi harbi okuyomusunuz :D
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılKitap okumak sıkıcıdır , internetten daha hızlı daha kolay bilgi almak varken kitap okuyup saatlerimi çöpe atamam. Kitap okuyan erkek çekici filan değildir. Yakışıklı biri kitap okuyorsa çekici gelir sana , 130 kiloluk adama ver bakalım kitabı çekici geliyor mu bir bak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılharbi harbi oturmuş kitabımı okurken bunun bir çekiciliğinin olduğunun farkına varmıştım. kız oturdu 1 saat beni izledi ciddi ciddi :)
123 Yorumla- +1 yıl
al bir tane daha :D
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
tsk eic için :)
- +1 yıl
Bir kere kütüphanede 1 gün boyunca tıbbi ansiklopedilerle kafa patlatırken karşıma bir erkek oturmuş kitap okuyordu bende bir müddet izlemiştim yalan yok birdaha görmedim öyle birini 😅
- +1 yıl
Nesli tükenmekte olan bir tur yani çok yazık bize 😞😄
- +1 yıl
@norsekader ahahaha var var yok degil bizden. bende universitedeyken kitap kafeleri severdim ortam ona gore ayarlanmis kitap okumasi zevkli oluyor diye... :)
- +1 yıl
Gelir gelir :)
- +1 yıl
Herkese var da bize yoh mi 😆
Yok işte ne mutfakğa giren romantik erkek nede kitap okuyan erkek 📚 👨 - +1 yıl
Bulursan direk evlen banada davetiye gönder 😅
- +1 yıl
Ahahahha alrmsiniz ya :D
- +1 yıl
:) :) :)
- +1 yıl
@srk_srn davetiyeni gönderirim ben sana 😉
- +1 yıl
Tamamdır 😘
+1 yılevet çok çekici https://i.hizliresim.com/5Md1qD.jpghatta benim en sevdiğim şey sevgilimin bana kitap okuması :)
03 Yorumla- +1 yıl
:) umarım sanada denk gelir
Bence çok çekici kitap okuyan erkek var mi ya.
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
41Cevap
+1 yılÇok kitap okurum ama kızları etkilemek için kitap okuyorum falan demem. Örneğin muhabbet ederken konuyla ilgili bir cümle söylerim sonrada şu kitapta geçiyordu derim. Eğer etkilemek istersem.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu zamana kadar işe yaramadığını hiç görmedim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan , sen kitap okursun o mahallenin bakkalının çırağına verir. Şaka bir yana ciddi ciddi okuyorum ama daha bir göz kırpma ya da bir şekil görmedim :) . Zaten kızlarda okumuş yerine serseri tercihi bilinen bir gerçek.
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok farkındayım zaten. Diğer türlü sadece kızlar için kitap okuyoruz tarzında birşey olurdu ancak benim demek istediğim , benim gördüğümün farklı olduğu. Bunu farklı insanlardan da duydum ama gerçek farklı demek istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYok yok haklısında , demek istediğim kimse sadece sırf kitap okuyor diye bir erkeğe çekici gözüyle bakmıyor. Çocuk gerçekten çekiciyse + kitap okuyorsa çekici gözüyle bakıyorsunuz demek istediğim bu :D
Cevap sahibi+1 yılGel birlikte kitap okuyalım :D ne diyim güzelmiş :D
Cevap sahibi+1 yılBu kötü işte , emin ol okusan seversin okumayı :D
Cevap sahibi+1 yılZaten yanlış okumuşum , dinlemeyi yazmışsın ya ordaki n yi l okumuşum :/
Cevap sahibi+1 yılOha tepkiye bak :D Normalde klavyeye abandığın an olmalıydı bu an :D İlginç :D
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum da biraz gıcıklığına yazmıştım onu :D cevap filan vermeseydin daha normal cevap olurdu :D
Cevap sahibi+1 yılAma cidden komik yazdıklarını düşününce o kelime öyle olsaydı :D Bu arada doğru okumuştum , bende yanlış olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılYoo ikimizde biliyoruz ki dayanamayıp cevap vereceksin. Gerçi bunu diyerek vermeme ihtimalini arttırdım ama verirsin ya. Verirsin dimi?
Hiç bir boka yaramıyor. Embesil bir kaç kız için bir anlık çekici geliyo, sonra zirzopun biriyle masadan kalkıyolar. Sakın bu yola bulaşmayın, hiç bir ekmek yiyemezsiniz.
00 YorumlaVallaha hem kitap okumasını çok seviyorum hemde yemek yapmasını :) ve bir çok kişinin düşüncesi çekicilik erkeklerden için ama bunları kimseyi etkilemek için değilde yaşam tarzında olduğu için yapıyorum
05 Yorumla
+1 yılvalla hic o acidan bakmamistim, oluyor gibi kanimca ama cekici gelioo o kadar bir devami yok
01 Yorumla
+1 yılBirde mutfağa girip yemek yapan erkek çekiciliği var kitap okuyan erkeği pert eder 😅
05 Yorumla- +1 yıl
Saatlerce izlerim yani başımın tacıdır öyle erkek 😍
- +1 yıl
Haklısın daha bir romantık olur öyle sonra elleriyle yedirecek ah ah 😵😍
+1 yılöyle bir şey olduğunu sanmıyorum. her hafta en az bir kitap bitiriyorum. kimse bana ne çekicisin demedi şimdiye kadar.
010 Yorumla- +1 yıl
zaten bana hiçbir kız denk gelmiyor , nasıl bahtsızlıksa.
- +1 yıl
boşvere boşvere 6 sene oldu neredeyse panpa.
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
@vega_ napak inanak mı kanka?
- +1 yıl
@vega_ ne yapalım inanalım mı vega_ hanım? :)
kitap okuyanların ayrı bir havası olduğu kesin :)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/rZQo4B.jpg
Kitap okumaya bayilirim 😊01 Yorumla Böyle şeyleri sürekli dile getirerek gösteriş olsun diye kitap okuyan tipler yaratıyorsunuz
01 Yorumla
+1 yılKitap okumak bence insanın kendisi için yaptıgı bir gelişim seansıdır. Ben okumamayı eksiklik olarak yorumlarım hayatımda. Ama hiç kullanmadım bunu karşı cinse karsı.
07 Yorumla- +1 yıl
Kullanmamak normal olan. Kullanmayanları tebrik etmek yerine kullananları ayıplamak lazım ;) hadi bir ayıpla bakalım nasıl ayıplıyosun. Cık cık cık cık cık :)
- +1 yıl
"Ben burdayım ve kitap okuyorum haberiniz olsun" bakışı onlar :)
- +1 yıl
:) :) hey allahım ya
Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. evet okuyorum da evde kimse görmüyo o an çekici olsam bile anlamı yok ayrıca hiç düşünmemiştim bu yönünü
00 YorumlaBizde diyoruzki kuran okuyan kiz cekiciligi hangisinin daha cekici olcagini tartismayalim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Okusam da bir insanı etkilemek için bu durumu neden kullanayım ki?
03 Yorumla- +1 yıl
Bence genelleme olmasın :) Şimdi genellemeye girme desem , Genellemeye girmedim hepinizi kast ettim diye sen demeden ben buradan belirtiyorum :)) Kişiden kişiye değişiyor. Elde etmek isteyen insan belirli konudaki avantajlarını kullanıyor :)) Şiir okumak gibi , kitap okumak gibi vs vs
evet saçma sapan kitaplar okumadıkça kitap okumayı ilim öğrenmeyi seven erkek canımdır
15 Yorumla- +1 yıl
Saçma sapan sınıfına giren kitaplar vampir kitaplariysa hayatta bir adım ondesindir çekirge
- +1 yıl
Cevabina gore arti veya eksi vercektim. Sana puanim dohuz ganga 👍
- +1 yıl
Erkek milletine canım deme sökerler o canı
+1 yılkitap okumanın nesi çekici yapıyo acaba? bu tiple kitap okusak nolcak
06 Yorumla- +1 yıl
istersen bir kütüphanen olsun kitap kurdu ol tipin göze hitap etmedikten sonra boyun da kısa olduktan sonra hiç bir kıza çekici gelmez ne olursa olsun 1.70'in altındakiler adam değil ya size göre ondan deim
- +1 yıl
hemen genelleme yapmıyalım tabi ben kitap okurken bile kızların bana bakışı içler acısı sizin kitp okuyan erkeği çekici bulduğunuz yok kitap okuyo tamam baktınız tipte iyi hemen çekici çirkine de böyle söylemeye yicek mi acaba? bana yapamazsınız
- +1 yıl
karşına ben çıksam düşüncen değişir ama
+1 yılÇekici ve ya itici diye değerlendirmek doğru olmaz. Kitap okumayan insan cahildir.
01 Yorumla
+1 yılVallaha ben okuyom aa çekici geldiğini bilmiyorsum. Koz olarak kullanırım ben bunu ;))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi için değil bilgi için okuyanlardan olmayı tercih ederim okumak güzeldir ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılerkeğin özünde çekicilik yoksa kitap yazsa umrum olmaz :D
02 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılDurup dururken benim su kadar kitabim var demek gorgusuzluk olur zaten ayrica iyi bir kitap okuru karsisindaki soylemesede anlar onun kitap meraklisi oldugunu
00 Yorumla Odamın bir duvarı kütüphane ama kimseye çekici gelmiyorum ben nasıl iş bu 😀😀😀😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Bunun bir çekicilik yaratabileceğini hiç düşünmedim. Neredeyse her gün de okurum :D
013 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet okumayı severim ama pek bir çekicilik kattığını sanmıyorum😄
01 Yorumla
+1 yılben kitap okurumda daha çok yolculukta işte kütüphanede arada balkonda kahveyle felan iyi gidiyo
05 Yorumla- +1 yıl
Ole ole:) zaten bakan olmaz :)
- +1 yıl
Sanmiyorum :/ iyi seneler bu arada kartalçe
+1 yılYav sus allasen ülkenin kitap okuma oranı patlama yapacak 😄
01 Yorumla
+1 yılKitap okuyorum otobüste metroda durakta şimdiye kadar hiçbir kız bana gelip çok çekicisin demedi :)
04 Yorumla- +1 yıl
Sana çekici geldiysem olur bence :)
- +1 yıl
İyi be olmasın :)
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılKızlara karşı kullanacak kitaptan daha etkili silahlarım var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalikta son kulvara giriyoruz artik. Yakinda yuruyeninde cekici bulmaya baslicaklar,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. hiç okumam huyumdur :D
00 Yorumlasevemedim kitap okumayı :(
00 Yorumla
+1 yılkitaplığımı görsen bana verirsin belki:)
00 Yorumla
+1 yılBana çekici geliyor :)
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen ama denk gelmiyor maalesef :D
- +1 yıl
Valla :D
+1 yılYok öyle bir şey dostum.
00 Yorumla
+1 yılBen okurum gerisi de beni bağlamaz ;)
00 Yorumla
+1 yılBen çok çekici buluyorum ya etki oluyo yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılbana da beşiktaşlı kızlar çok çekici geliyor :)
00 Yorumla biz okuozda hiç bir kız çekilmio bizden yana
00 Yorumlane okudğuna bağlı değil mi
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendimi çekici bulmadım
00 Yorumla
+1 yılOkuduğu kitaba göre değisir
00 YorumlaHiç düşünmedim
00 Yorumla
+1 yılokuyodum bıraktım :D
02 Yorumla- +1 yıl
bir kitap okummaya başladım 50 sf 450ye geldim :D sonra daha almadım :d
+1 yılMusunuz ayrı
02 Yorumla- +1 yıl
Onomlo doğol
+1 yılOkumuyorum knk
01 YorumlaEvet çekici bencede
00 YorumlaEvet entel
00 Yorumlabencede
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bisi
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen okumam, sevmem.
00 YorumlaBana çekici gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılOkuyorum tabikide
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. okumayı sevmem :D
00 Yorumla
+1 yılOkurum
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi