Müzik & Etkinlik Sünnetçi şarkısını nasıl buldunuz? sιηαη_кαүgısız_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor #furkan#topal#sünnetçi#müzik#iyi#akşamlar#sinan#kaygısız Sünnetçi şarkısını nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Valla müzik çok basılın sesi açsanda tek anladım kelile sünenci sünenci 2 35 Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Sözleri nasıl Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Anlaşılmıyor ki çok geriden geliyor Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Sünnetçi niye yüzdün penisimin derisini diyor şarkıda duymadın mı Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl İyi ki duymamışım Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Şarkı sözü nasıl sence Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Sevmedim Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Sözleri mi kötü Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Evet millete ne onun penisinden Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Komik kızsın ya güldürdün Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Gerçekler Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Haklısın bir bakımdan Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Mizah amaçlı bir şarkı bu Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bel atı mizahta bıktırdı ama Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Gerçekten mi üniversite öğrencisi söylüyor bu parçayı İzmir erkeği bu şarkıyı söyleyen @İzmirliPrenses00 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bir şey değişmedi görüşümde halen sevmedim ve saçma buluyorum Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl @İzmirliPrenses00 birde. Kızını eve Atacam sünnetçi intikamımı alcam diyor şarkıda bu söz nasıl Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Sence nasıl ne deyim vaaav çok beğendim onu değil beni atsın mı deyim ergence canım bir şarkı ünv kazanmış ama beyin daha ergen Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Haklısın @İzmirliPrenses00 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bu s. l. K şarkıya bizden izlenme kazandırdın ya hiç bir şey demiyorum Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Kızma lütfen @İzmirliPrenses00 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Geçti sakinim Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl ne yapıyon Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Eve geçip hazırlanıp geri çıkacam sen Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl nereye gidiyon Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl dükkandayım point oynuycam sigaram bitti hiç bakala gidesim yok Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Sevdikçe buluşup yemek ve kahve içmeye gidecem Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl sevdiğin mi Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Evet Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl https://youtu.be/9ugPkM7M1og?t=417 VİDEOMU İZLE @İzmirliPrenses00 Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl https://youtu.be/9ugPkM7M1og?t=6 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bunları hayatta tıklamam dünkü şarkıdan sonra 😂 Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl ya abone ol kanala @İzmirliPrenses00 merak etme oyun videosu bu Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Yok ben almıyım 😂 Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl abone ol yorum yap videolara @İzmirliPrenses00 Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl abone olmazsan küserim Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Ses çok kısık hiç bir şey anlaşılmıyor. Müziğin gerisinde kalmış ses 1 11 Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Ses aç Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Ses açınca müzik de yüksekliyor. Ses yine geride. Düzenleme şart Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Sözleri nasıl Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Sadece sünnetçi kısmını duydum. Sözlerini se yazsaydın ona göre yorum yapardık Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Sünnetçi niye yüzdün penisimin derisini diyor şarkıda duymadın mı. @Handsomehell01 Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl birde. Kızını eve Atacam sünnetçi intikamımı alcam diyor şarkıda bu söz nasıl. @Handsomehell01 Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Saçma olmuş kimse dinlemez böyle şarkıları. Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Sen sünnet oldun mu @Handsomehell01 Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Türkiye de müslüman olup da sünnet olmayan mı var. Sünnet olmak sağlık açısından yararlı olmasaydı eğer hastahanelerdeki doktorlar bugün sünnet yapmazdı değil mi Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Sen oldun mu soruma cevap ver lütfen @Handsomehell01 Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl cevap ver @Handsomehell01 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Fena olmamış ben beğendim hareketli bir parça. 1 1 Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Dinledin mi @mehcab Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Hm iyi 1 9 Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Dinle Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Şarkıyı @_9atom9_ Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Bu ne biçim sünnet şarkısı ya Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Dinledin mi @_9atom9_ Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Evet Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Beğendin mi şarkıyı @_9atom9_ Yorumla _9Atom9_ +1 yıl İkide bir sorup durma ya bu ne biçim sünnet şarkısı dedim yani güzel değil Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Bence dünyanın en güzel şarkısı Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Senin zevkin yok Yorumla
canfk Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl iyii buldum 1 2 Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl Dinledin mi Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl @canfk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla müzik çok basılın sesi açsanda tek anladım kelile sünenci sünenci
Sözleri nasıl
Anlaşılmıyor ki çok geriden geliyor
Sünnetçi niye yüzdün penisimin derisini diyor şarkıda duymadın mı
İyi ki duymamışım
Şarkı sözü nasıl sence
Sevmedim
Sözleri mi kötü
Evet millete ne onun penisinden
Komik kızsın ya güldürdün
Gerçekler
Haklısın bir bakımdan
Mizah amaçlı bir şarkı bu
Bel atı mizahta bıktırdı ama
Gerçekten mi üniversite öğrencisi söylüyor bu parçayı İzmir erkeği bu şarkıyı söyleyen @İzmirliPrenses00
Bir şey değişmedi görüşümde halen sevmedim ve saçma buluyorum
@İzmirliPrenses00 birde. Kızını eve Atacam sünnetçi intikamımı alcam diyor şarkıda bu söz nasıl
Sence nasıl ne deyim vaaav çok beğendim onu değil beni atsın mı deyim ergence canım bir şarkı ünv kazanmış ama beyin daha ergen
Haklısın @İzmirliPrenses00
Bu s. l. K şarkıya bizden izlenme kazandırdın ya hiç bir şey demiyorum
Kızma lütfen @İzmirliPrenses00
Geçti sakinim
ne yapıyon
Eve geçip hazırlanıp geri çıkacam sen
nereye gidiyon
dükkandayım point oynuycam sigaram bitti hiç bakala gidesim yok
Sevdikçe buluşup yemek ve kahve içmeye gidecem
sevdiğin mi
Evet
https://youtu.be/9ugPkM7M1og?t=417 VİDEOMU İZLE @İzmirliPrenses00
https://youtu.be/9ugPkM7M1og?t=6
Bunları hayatta tıklamam dünkü şarkıdan sonra 😂
ya abone ol kanala @İzmirliPrenses00 merak etme oyun videosu bu
Yok ben almıyım 😂
abone ol yorum yap videolara @İzmirliPrenses00
abone olmazsan küserim
Ses çok kısık hiç bir şey anlaşılmıyor. Müziğin gerisinde kalmış ses
Ses aç
Ses açınca müzik de yüksekliyor. Ses yine geride. Düzenleme şart
Sözleri nasıl
Sadece sünnetçi kısmını duydum. Sözlerini se yazsaydın ona göre yorum yapardık
Sünnetçi niye yüzdün penisimin derisini diyor şarkıda duymadın mı. @Handsomehell01
birde. Kızını eve Atacam sünnetçi intikamımı alcam diyor şarkıda bu söz nasıl. @Handsomehell01
Saçma olmuş kimse dinlemez böyle şarkıları.
Sen sünnet oldun mu @Handsomehell01
Türkiye de müslüman olup da sünnet olmayan mı var. Sünnet olmak sağlık açısından yararlı olmasaydı eğer hastahanelerdeki doktorlar bugün sünnet yapmazdı değil mi
Sen oldun mu soruma cevap ver lütfen @Handsomehell01
cevap ver @Handsomehell01
Fena olmamış ben beğendim hareketli bir parça.
Dinledin mi @mehcab
Hm iyi
Dinle
Şarkıyı @_9atom9_
Bu ne biçim sünnet şarkısı ya
Dinledin mi @_9atom9_
Evet
Beğendin mi şarkıyı @_9atom9_
İkide bir sorup durma ya bu ne biçim sünnet şarkısı dedim yani güzel değil
Bence dünyanın en güzel şarkısı
Senin zevkin yok
iyii buldum