Bazı insanlar müzik zevkine çok takıntılıdır. Kendi müzik zevkini sevmeyen insanlarlı yargılarlar, anlaşamazlar.

olmam, anlaşamam
olurum, müzik zevki uyuşmasa da olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şimdi kimse kusura bakmasın müzik zevkim konuştuğum insanla be arkadaşım da uyuşmuyorsa ve ben bu insanla uzun yola çıkıp muhabbet edemeyeceksen kusura bakmayın Öyle bir arkadaşlık hiçbir zaman olmayacak
Bu bir kriter değil ama benzese daha güzel olurdu. Bazen de şöyle düşünüyorum ; biz bazı türlere önyargılı olduğumuz için hiç dinlememiş oluyoruz ya belki birbirimizden esinlenip ısınırız bu sebeple benzememesi de hiçbir şey kaybettirmez.
Cevap
17Cevap
Sevgilimle başta hiç uyuşmuyordu zevklerimiz sonra alıştık. O benim sevdiklerimi dinlemeye başladı ben onun. anlaştık, orta yolu bulduk :D
Ne dinliyordunuz
İnsanın müzik zevki kendine özgüdür karakterini ve yaşadıklarını yansıtır bunu değiştirmek çok zor olur
Olabilirim.
Renklilik katar bana da.
Belki severim. Kim bilir.
Olunur :D bana çogu krosun sen yhaaa diyordu ama kroya geliyorlardı :D :D asdasfasfd
Zevkler renkler tartışılmaz önceliğim huyu suyu karekteridir
Olurum 7/24 yan yana oturup müzik dinlemeyecez ya.😅
Evet benim için önemi yok
Yeterli güzel kız olsun
Olurum niye olmayayım ki.. ?
Onun zevki belkii zamanla hoşuma gidecek belkii de
Niye olmayayim, müzik zevkine göremi seveceğim onu?
Olurum. Müzik zevki o kişiyi bağlar. Beni alakadar etmez hangi tarz müzikleri sevdiği.
İnsanlari bu tarz seylere gore yargilamam. Muzik evrenseldir ayrica. herkes herseyi dinleyebilir.
Müzik zevkinin ilişkiye pek etki edeceğini düşünmüyorum.
Aynı şeyi dinlemek zorun da değiliz düğün şarkısı ortak olsun yeter:D
Oluyorum, arkadaşlarım arasında zaten müzik zevki bana uyan yok
Yabancı müziklere fazla ilgisi olan biri ile hep ters düşüyorum
O onun zevki beni ilgilendirmez ki.
Müzik zevkim karışık fark etmez yani
Oluyorum çok takılmam böyle şeylere
olurum..
çok da önemli değil..
Olurum tabi
olurum
Olurum nolcak
olurum tabi