Farklı müzik zevkleri buna bir engel değil. Olabilir, gayet doğal bir durum. Ben partnerimin sevdiği müzik türüne saygı gösteririm. Aynı şekilde bende saygı beklerim.
Müzik zevki onu ilgilendirir. Birlikteyken de müzik dinlemeyiz. Böylelikle ortada iki tarafında rahatsız olacağı bir durum olmamış olur. Yalnızken zaten istediği tarzda müzikler dinlemekte serbest.
Şahsen zevki çok farklı ise, ben o kişi ile yapamayabilirim çünkü benim için ilişkide eğlenmek de önemli, ve müzik bu konuda hayatımda önemli bir rol kaplıyor. Yani yapamayabilirim derken, sıkılabilirim. O yüzden bana uysa daha çok hoşuma gider
Nişanlımla uymuyor ama tüm gün beraber olmuyorsun ki. O işte ben işte. Akşamdan akşama yanyanasın. birlikte dinlediğimiz en fazla üç parça o da radyoda ne denk gelirse
Neden illaki müzik dinlenilecek? Beraber müzik dinlemek zorunda mıyız kulaklık diye bir şey var. Ayrıca ben nefret ederim ulu orta müzik dinlenilmesinden. Bazen insanları anlamıyorum, araba sürüyo müzik dinliyo, duşa giriyo müzik açıyo. Sporda, mutfakda, yemekte her yerde müzik dinlemek zorunda değilsiniz.
Yaşarım. Yani sevdiğim kadın ile her şeyimizin ortak brğeniye dayanması gerekmiyor. O rap seviyorsur ben daha bir slow. Önemli olan birbirimizin zevklerine saygı göstermek.