Müzik & Etkinlik Şarkı söylerken sesin güzel midir? ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Sesin güzel midir şarkı söylerken? Dinleyeni şaşırtır mısın? Şarkı söylerken sesin güzel midir? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beğenirler sağolsunlar sesim yettiğince türkü ve türk sanat müziğinden bildiklerimi söylerdim 🎤 🎛️ 1 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/d2NTtbusUsojigglypuff kadar sesim etkileyici ve güzel xD 1 0 Yorumla
Melih1998 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Hep kendi kendime söylerim o konuda utangacımdır bazen sesimi de güzel bulurum bazen de bulmam şarkıya göre değişir 1 0 Yorumla
NetGeaR33 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 91% +1 yıl Ben beğenmem, ama çok beğenirler. Bu sebeple bir defa benden habersiz O ses Türkiye ye gönderilmiş ses kaydım, çağrıldım ve gitmedim :D 1 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Kendimce söylerim hele içerken daha hoş rahat oluyorum 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 547 cevap paylaştı. #SelamGençlik 🍀Benim şarkı dinlerken daha güzel sesim 🤓🤓 #TubaSueda 🍀 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Şaşırtacak derecede bi sesim olduğunu sanmıyorum efendim 😊 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Maalesef , sesim iyi değildir. Şarkı söylemeyi de beceremem. 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Normalde sesimi sevmem birde şarkı aman tanırım 🤦♀️ 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Şarkı söylemeyi denemedim ama güzel değildir sanırım 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ses tonumu beğeniyorum ama şarkı söylerken... kfldldpdlpdlds 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Hayır hiç güzel değil 😅😅, keşke güzel olsaydı belki söz de yazıp rap yapabilirdim😇 1 0 Yorumla
_B_U_R_A_K_ Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Genelde bayanlar sever sesimi özellikle telefonda konuşunca etkileyici sesin var derler ama ben şahsen sevmiyorum sesimi 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Fena sayılmaz genel olarak beğeniyorlar 1 4 Yorumla _Elyise +1 yıl Senin sesin nasıl peki? Yorumla ikizterazi +1 yıl Jsjsj herkes bunu soruyor yay kızı, sesim güzeldir Yorumla _Elyise +1 yıl Terazi de kaynaklı bence 😃 benim gibi kjgssb Yorumla ikizterazi +1 yıl Olabilir 😂 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Degil ama yine de soylerim 1 1 Yorumla princessNokia +1 yıl ve evet sasiriyorlar aajjf Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Fena değil ama aşırı güzel de diyemem. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sesim tek kelimeyle berbattır 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 788 cevap paylaştı. Sesim çok kötüdür. Yeteneğim yok o konuda 1 0 Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzel olduğunu söyleyenler oldu ben beğenmiyorum 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 833 cevap paylaştı. Değil maalesef 🤦😂 2 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 339 cevap paylaştı. Güzel değil 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 655 cevap paylaştı. Değildir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Beğenirler sağolsunlar sesim yettiğince türkü ve türk sanat müziğinden bildiklerimi söylerdim 🎤 🎛️
jigglypuff kadar sesim etkileyici ve güzel xD
Hep kendi kendime söylerim o konuda utangacımdır bazen sesimi de güzel bulurum bazen de bulmam şarkıya göre değişir
Ben beğenmem, ama çok beğenirler. Bu sebeple bir defa benden habersiz O ses Türkiye ye gönderilmiş ses kaydım, çağrıldım ve gitmedim :D
Kendimce söylerim hele içerken daha hoş rahat oluyorum
#SelamGençlik 🍀
Benim şarkı dinlerken daha güzel sesim 🤓🤓 #TubaSueda 🍀
Şaşırtacak derecede bi sesim olduğunu sanmıyorum efendim 😊
Maalesef , sesim iyi değildir. Şarkı söylemeyi de beceremem.
Normalde sesimi sevmem birde şarkı aman tanırım 🤦♀️
Şarkı söylemeyi denemedim ama güzel değildir sanırım
Ses tonumu beğeniyorum ama şarkı söylerken... kfldldpdlpdlds
Hayır hiç güzel değil 😅😅, keşke güzel olsaydı belki söz de yazıp rap yapabilirdim😇
Genelde bayanlar sever sesimi özellikle telefonda konuşunca etkileyici sesin var derler ama ben şahsen sevmiyorum sesimi
Fena sayılmaz genel olarak beğeniyorlar
Senin sesin nasıl peki?
Jsjsj herkes bunu soruyor yay kızı, sesim güzeldir
Terazi de kaynaklı bence 😃 benim gibi kjgssb
Olabilir 😂
Sesim gayet iyidir eğitimim var
Degil ama yine de soylerim
ve evet sasiriyorlar aajjf
Fena değil ama aşırı güzel de diyemem.
Sesim tek kelimeyle berbattır
Sesim çok kötüdür. Yeteneğim yok o konuda
Güzel olduğunu söyleyenler oldu ben beğenmiyorum