Kültür & Sanat Sesiniz güzel mi, iyi şarkı söyler misiniz? 44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Söylüyor musunuz şarkı ben arada söylerim sesim güzel olmasa da 😃#mekân44 Sesiniz güzel mi, iyi şarkı söyler misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. hayır sesim kötü 1 0 Yorumla
selmadagcan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl sesim güzeldir daha önce sahnelere de çıkmış birisiyim 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Vayy
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 558 cevap paylaştı. Sesim güzeldir. Arkadaşlarımla bir araya geldğim zaman şarkılar söyleriz. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Aynen bizde öyle yapıyoruz Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Güzel değil pek evde tek başımayken şarkı söylerim. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Şarkı söylemeye elverişsiz bir sesim var.. 😄 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Olsun canın sağ olsun Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sesim güzel ama şarkı söylerken değil. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayır sesim kötü
sesim güzeldir daha önce sahnelere de çıkmış birisiyim
Vayy
Sesim güzeldir. Arkadaşlarımla bir araya geldğim zaman şarkılar söyleriz.
Aynen bizde öyle yapıyoruz
Güzel değil pek evde tek başımayken şarkı söylerim.
Şarkı söylemeye elverişsiz bir sesim var.. 😄
Olsun canın sağ olsun
sesim kötü, müzik kulağım iyi
Ben beğenmiyorum söylemem
Pek güzel olduğu söylenemez
Sesim güzel ama şarkı söylerken değil.