Keman gibi kadınların notalarını biliyorsanız, muhteşem sesler alırsınız.
Eğer bilmiyorsanız gıcırdamaları normaldir.
Geceye... ☕🚬
https://youtu.be/NQ4N17XaDOc

Hayat uzun bir yoldur..
ancak bu yol her zaman düz değildir geniş değildir.. bazen engebeleri vardır bazen yokuş çıkarsın bazen de hiç olmadığı kadar darlaşır.. Sen bu hayat denilen yolu yürümekle mükellefsin..
Elbette yoluna yoldaşlık etmek isteyenler olacak ancak güzel iken yol yanında giden yol bozulduğunda seni terk ediyorsa zaten o senin yoldaşın değildir bunu fark ettikten sonra ve yoluna devam ettikten sonra..
Bir anlık yalpalanma ya da yorgunluk hissinden sonra buda geçer deyip yürümeye devam etmek demek.. gelecekte sana her şartta yoluna yoldaş olacak birisinin gelmesi anlamına gelir.
Sadece yola devam etmek lazım..
Evet küçük molalar sonunda hedefe varıyor insan. Biraz oyalanıyor belki yolda ama yola çıktıklarını o yolda farklı şekillerde kaybediyor. İnsanın kendine dönüşü de muazzam
Nefes aldıkça yolda yoldaş ta kendisidir
Teşekkür ederim 🙏
Ağır romantizm ve hissiyat pek tüketilmeyen olgulardır. Bu sitede ise hiç gitmez eğer popüler değilsen.
Neli dondurma seversiniz deyip, bir de dondurma fotosu koy şöyle külahına damlamış, bak bakalım ortam yıkılmıyor mu? :))
Bu arada ASİ şairi pek bilmez yeni nesil. Güzel paylaşım.
O zaman şöyle söyleyeyim 😊basamakla işim yok ben yazmayı seviyorum duygumu hissimi yani insanlardan beklentisi olmayan biriyim ilği delisi degilim hatta sadece soru işareti bırakıp yine yazarım 😊her uygulamayı biliyorum ama tercihim yok.
p*rno görselleri de nelerin yıkacagınıda biliyorum aslında yani duruldum ben o yüzden isteyen istediğini yapsın. Sadece bu dönemde belki geçici burada vakit geçirmek istedim
Teşekkür ederim 😇
Hoşbuldum 😇ben anladım seni teşekkür ederim inan sorun yok ve güzel izah ettin henüz fake hesabında fake ile soru soranlar kararları duyguları farklı biçimde olanlar zaten benim de amacım kendime olan hislerimi perçinlemek😂😂Ben kendi kendime bile eğlenirim sıkıntı yok. Tamam bir daha ki sorum da öyle gizli kapaklıda olmayacak aleni 😂 fark katalım bakalım
Aynen 😂 madem soru soru cvp veremezseniz alayınızın çekeceği var
Yokya ben kalmıycam bir soru sorup gidicem demiştim 😂😂 işin ilginç yanı şu hem sinir oluyorum 😂hemde azmime hayranım
Yok sanmam ben kalabalık ortam sevmiyorum aslında 😂geçimsiz huysuz lanet biriyim
O zaman kolay gelsin 😂
Cevap
4Cevap
Pinhani'den İyi Değilim Ben şarkısı. Kalben ile birlikte söylüyor. https://open.spotify.com/track/0oBalJ5jFhVAPqfIqHJSDm?si=b51c70b6686b4030
Çok güzel teşekkür ederim dinledim 🖤👌🏻🚬
Teşekkür ederim mükemmel 👌🏻🚬☕♥️
Teşekkür ederim çok güzel miş 👌🏻
Aşk çarpmasını unutturur bu 😇🙏
Olmasa da olur derken bile nolur olsun demiş sanki sesi 😇
Olur olsun istersin, olmasada olur dersin 🙃
Murat Boz Özledim bence harika bir aşk şarkısı. Burak Boz'un en iyi şarkısı.
Yaş doğru mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?