Aşk İlişkileri Flörte gondermelik artık sevgili olalım dercesine şarkı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet gençler var mı bildiğiniz Güncellemeler+1 yıl Kız duruma bakmadı 😢 neden ki Flörte gondermelik artık sevgili olalım dercesine şarkı? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Murat boz geç olmadan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zara baharda kuşlar gibi nasıl Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Bir kızın zaradan etkilenecegini pek sanmıyorum 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sözleri önemli okudun mu Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sezen Aksu haydi gel benimle ol 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Az önce keşfettim çok iyi bir parça daha iyisi çıkmazsa bununla araba storysi atarım Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl 🤜🤛 Yorumla Soran +1 yıl Zara baharda kuşlar gibi nasıl Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Oda güzel ama sezen derim tam anlatıyor Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Gülay cesaretin var mı aşka Yorumla Soran +1 yıl 😂 çok iyisin paylaşım yaptıktan sonra mesaj atarsa guncellerim adamsın 💥 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Eyvallah dostum sende bol şanslar dilerim 🙏 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Murat boz geç olmadan
Zara baharda kuşlar gibi nasıl
Bir kızın zaradan etkilenecegini pek sanmıyorum 🙄
Sözleri önemli okudun mu
Sezen Aksu haydi gel benimle ol
Az önce keşfettim çok iyi bir parça daha iyisi çıkmazsa bununla araba storysi atarım
🤜🤛
Zara baharda kuşlar gibi nasıl
Oda güzel ama sezen derim tam anlatıyor
Gülay cesaretin var mı aşka
😂 çok iyisin paylaşım yaptıktan sonra mesaj atarsa guncellerim adamsın 💥
Eyvallah dostum sende bol şanslar dilerim 🙏
teşekkür ederim