Erkek arkadaşım Artric Monkeys konseri için bilet almak istiyor. Ama ben konserlerden hoşlanmıyorum. Zaten hep Cem Adrian, Sezen Aksu, Selda Bağcan falan dinliyorum. Şarkı zevkin yok dedi tartıştık baya haklı mı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ayrılın ablacım hiç düşünmeden. İlerde nolcak çünkü biliyor musun? O sana arctic monkeys dinletmek isteyecek sen ona selda bağcan dinletmek isteyeceksin olmayacak ama. Aynı müziği dinlemek aynı filmleri sevmek, tiyatrosu konseri derken her türlü etkinlik eğlence çeşidince zevklerin ortak olması çok önemli. Aynı değilse bile çok benzer olmalı. Böyle şeyleri insan sevdiği ile paylaşamayınca hayatı paylaşamamış oluyor. Adamla evleniyorsun, bayıldığın bir şarkı cümlesi ona zevksiz geliyor. Ya da adamın dinleyip hüzünlendiği şarkı senin için gürültüden ibaret. Aşkın ilk bayıltıcı etkisi geçtikten sonra insanları bir arada tutan şey benzerlikleridir. O yüzden zıt kutuplar bir birini çeker zırvalığını bırakın da gidin zevklerinizin ortak olduğu insanlar bulun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgili olmak aslında ortak zevkleri barındırmasa da karşındakinin sevdiği şeyleri yapmasindan ve onu mutlu görmekten mutlu olman lazım. Bu kez sen ona eşlik edersin, en kötü bir arada zaman geçirmiş olursun ki zaten bunu istemen lazım. O da senin sevdiğin bir aktiviteye katılır. Bence siz doğru bir çift değilsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBence sen haklısın ve bu ayrılman için bir sebep bile. Senin sevdiğin şeyleri görmezden gelip saygı duymazsa, kendisinin fikir ve görüşlerini asıl zevk bu diye tanımlarsa daha çok sorun çıkar. Önce saygı duyacak fikir ve zevklerine. Seni yargılamaktan ve cahillikten baska bir şey yapmaz. Herkesin zevki kendine
00 Yorumla
İyi akşamlar, zevkler ve renkler tartışılmaz. sana hitap etmiyorsa sana zevk mutluluk rahatlık yerine gürültü olarak sana gelir sana eziyet olur baş ağrısı olur. bende genelde özgün müzik dinlerim. Bu arada erkek arkadaşın haklı değil fevri bir şekilde ağzından kaçırmış bence umarım hatasını anlar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
73Cevap
+1 yılHayattaki tek başarısı Artric Monkeys dinliyor olmak mıymış? Konser sevmeyebilirsin, ben de sevmem. Zevk, tercih meselesi bu sonuçta. Ayrıca Sezen Aksu, Selda Bağcan nasıl bir zevksizlik olabilir? Türkiye'nin en kıymetli sanatçıları sonuçta. Anlayamadım erkek arkadaşını.
20 Yorumlaİlişki dediğin şey de biraz katlanmaktan geçiyor. O da senin sevdiğine gider, sen de onunkine. Gül gibi geçinip gidersiniz. Hatta, konser bitince eleştirirsin, ama gene de gidersin. Birbirlerinizin hoşlandığı şeyleri eleştirmek iyi bir şeydir. Ama günün sonunda saygı en önemli şeydir.
Velhasıl soruna gelecek olursam, seni zevksiz yapmaz. Düşüncesiz yapar.10 Yorumlaburada haklılık ya da haksızlık değil ki canım olay erkek arkadaşının sana olan küstah tavrı. sanat kyip alma kendinden parçalar bulma işidir herkes için farklı anlamlar taşır. elbette ki evrensel değerli parçalar vardır fakat yine kendinden parça bulma söz konusudur. bence sen kavganın konusuna değil de erkek arkadaşının sözlerine odaklan sana böyle küstahça yaklaşan birini neden ve ne kadar hayatında tutmalısın bu sorunun cevabını ara emin ol bulduğunda kaygıların azalacaktır ve daha dik yürüyeceksindir;)
10 YorumlaBence Erkek Arkadaşının Zevki Yok :D Bir Defa Bir Müzisyen Olarak Söylüyorum Herkesin Müzik Zevki Farklıdır. Fakat O Konsere Gitmemen Seni Zevksiz Kılmaz Çünkü Dinlediğin Şarkıcılar İşte Selda Bağcan Olsun Sezen Aksu Olsun Falan Gayet İyi Şarkıcılar Bence Erkek Arkadaşının Zevki Yok :D Sana Tek Açıklamam Şu Takma Birşeyi Salla Gitsin Daha Mutlu Olursun :)
00 Yorumla
+1 yılSiz Türkçe yerlileri dinliyor erkek arkadaşınız yabancıları belli ki. Bir yerde okumuştum. Bir çiftin anlaşabileceğini birkaç kriterden anlarız, diye. Müzik de bunlardan biri. Hatta en önemlisi diyebiliriz. Müzik zevkleri uyuşmuyorsa %60-70 anlaşamaz çiftler.
00 Yorumla
+1 yılSevmek zorunda değilsin ve bu seni zevksiz de yapmaz
Kaldı ki “zevkler ve renkler tartışılmaz”
Fakat senin yaptığın şey sevgililiğe uymuyor. Her ne kadar sevmesen de sevgilin istediği için ona eşlik edip onun zevklerine uyum sağlamak için çaba harcayabilirdin o da bir gün seninle Selda Bağcan konserine gelirdi. Sevgili olmak bunu gerektirir.02 Yorumla- +1 yıl
Bide su var bu simdi cocuk tek gitse kavga cikarir orada kizlar vardi bilmem ne ya da tirip atar onsuz gezdinden sevgilisiyse sevmese bile gitmesi lazim sacmalqmis ben sevmesem bile sevgilim icin giderdim ve sanatcida kotu degil baya iyi bi sanatci
- +1 yıl
Bu da bir bakış açısı tabi ama kıskançlıktan ziyade sevgilisinin zevklerine şans vermesi güzel olurdu
+1 yılİlk defa duydum bak. Jdjdjdj 2 dk dinlim dedim.. fon müzikleri de birsey ifade etmedi. Selda Bağdat candır. Bubarada cem Adrian kül şarkısı baya iyi xjxjxj
10 Yorumla
+1 yılHerkesin zevki farklıdır ama Arctic Monkeys gerçekten çok başarılı ve dünya çapında bir grup. Konser teklifini değerlendirmeden reddetmeden kötü olmuş. Hem erkek arkadaşının böyle güzel ve önemli bir grubun konserine seninle gitmek istemesi çok hoş.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim sana müzik zevkinden dolayı böyle bir aşağılama ve baskı yapamaz. Sen aynısını ona yapsan ne kadar ayıp olurdu dimi? Elbette bu küçük bir olay, yıkıcı bir şey değil ama buradan onun başka karakteristik özellikleri de çıkar. Saygısızlık bu davranış biçimi. Biraz olgun davransın hayatındaki erkek.
00 Yorumla
+1 yılMelek mosso coronadan gidemedim gelirse kıyı İstanbul'a tekrar jolly jokere kesin gitcem
20 YorumlaHayır zevksiz yapmaz erkek arkadaşın saçmalamış herkesin müzik tarzı aynı değildir. Ben esas sorudaki resim var ya oradaki elbiseye bayıldım 🥰 onun için yorum yapayım dedim jajaj
04 Yorumla
Soran+1 yılSoruda görsel yok ki?
+1 yılBu bence tartışmaya açık bir konu değil. Nasıl sevdiğimiz yemekler farklıysa, dinlediğimiz müzikler de faklıdır. Birini bu konu hakkında ezikleme de aşırı saçma. Büyüyememiş henüz arkadaş.
10 Yorumla
+1 yılArctic Monkeys o.😂😂 Senin dinlediklerin de eh idare eder ama Arctic Monkeys konseri olsa kosarak giderim💯💯... Uzgunum biraz hakli sevgilin 👍👍
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar alakam yok işte
- +1 yıl
Arctic Monkeys kaçar mı be dimi, bilet alabildin mi sen?
+1 yılMüzik zevki kişisel tercihtir. Başka birinin sevdiği, beğendiği müzik türünü ya da müzisyenleri beğenmediğimiz için neden zevksiz olalım ki,, dar bakış açısı ve bencilce bunu düşünmek.
00 YorumlaDinlediğin şarkıcılara bakarsa zevkten nirvanasın bana göre😂uyuşmadığınız bir nokta oldu diye sana etiket yapıştırması hoş değil gidebilme imkanın varsa sırf tek bırakmamak adına yanında ol bence.
00 Yorumla
+1 yılHiç kimse, kimsenin dinlediğini dinlemek; yaptığını yapmak zorunda değil. Bu sizi zevksiz biri yapmaz. Sonuçta herkes aynı değil ve herkesin zevkleri farklı.
00 Yorumla
+1 yılHaklı, arctic monkeys de seversin yani sevmiyorsan da ay şu konsere gitmem yok buna gitmem demek yerine sevdiğin kişi için git. Onunla birlikte olduğun için o ortamın tadını çıkar.
00 YorumlaHaksız! herkes her şeyi sevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorundadır! Yani erkek arkadaşınızın sizinle tartışması çok yanlış! Saygı göstermesi gerekirdi!
00 Yorumla
+1 yılZevkler ve renkler kişilere göre değişkendir. Bir şarkıcıyı ya da müzik grubunu dinlenen ya da dinlememek seni zevksiz yapmaz. Herkesin zevki de değişkendir.
00 Yorumlaerkek arkadaşının şarkı zevkini s*keyim. direkt ayrıl. kendisine "şarkı" zevki olan birini bulsun s*ktmin salağı. bu arada şarkı zevki ne, insan müzik zevki der.
00 Yorumla
+1 yılİstanbul konseri için biletleri bir ay kadar önce tükenmişti. Karaborsdan mı almayı düşünüyor yoksa? Bu arada o konser kaçmaz benden demesi, iki gün peş peşe çıkacak Zorlu'da bir de.
00 YorumlaErkek arkadaşın garip biri galiba. Bu devirde insanların zevkine laf edip aşağılamak mı kaldı? Ayrıca müzik zevkinizin uyuşması bu kadar önemli bir kriterse, niye baştan bu ilişkiye başlamış? Nasıl davranışlar canım bunlar… Kendisi gitsin konsere, tek gitmek yasak değil sonuçta.
01 Yorumla
+1 yılHerkesin zevki elbet farklı.
Ama artrit monkeys i ben olsam kaçırmazdım Türkçe dinleyeceksen bari Teoman tercih et.. ne desem bilemedim çocuk haklı00 Yorumla
+1 yılmerak edip şarkılara baktım, eh işte, konserine gider miyim gitmem ama bileti başkası alırsa giderdim, git parasını ye , bira falan iç :D
00 Yorumla
+1 yılAlakaya maydanoz ölüyor muymuş kendisi gidemeyince? mutasyon falan mı geçiriyormuş? ne la bu ekmek mi, hava mı, su mu?
05 Yorumla- +1 yıl
İnsan direkt.
- +1 yıl
eee ne o zaman bu alakasız alakasız zevksiz falan olayı?
- +1 yıl
Soru vitrinde dursun diye yapıyorlar.
- +1 yıl
bu arada kim bunlar grup falan mı?
- +1 yıl
Evet. Arctic Monkeys çok ünlü bir grup.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilisiyle eğlenmeye gitmek istemiş konserde eşlik etmeni istemiş. mizikcilik yapmışsın. sinirlenmesi cok normal. adamin şarkısını ilk defa su an acip dinliyorum. konserde dinlencek güzel bi tarzı var. dans edilir sevgiliylee. kopulur yanii
00 Yorumla
+1 yılMüzik zevkiniz çok zıt açıkçası. Sevgilin boş yapmış, onun sevdiği grupları müzik tarzını sevmiyorsan tabiki zevksiz falan olmuyorsun
00 Yorumla
+1 yılSezen Aksu ne mk ya? Bence adam haklı. Hoş gerçi o da bula bul Arctic Monkeys'i falan bulmuş da en azından o heriflerin sahne performansı falan var.
00 Yorumla
+1 yılDinlediklerine baktımda haksız da sayılmaz bana göre hahs
01 Yorumla
Soran+1 yılYa demeyin öyle gjrkdjsqw
+1 yılBence evet ama başkasını bilemem çünkü onlar müthiş 😍😍
10 Yorumla
+1 yılHerkes kendi dinlediğinin klas olduğunu düşünüyor nedense.
11 YorumlaZevksiz değilsin ama arctic konseri kaçırdığın için biraz malsın üzgünüm
10 Yorumla
+1 yılArctic Monkey vs Selda Bağcan. ilişkiyi gözden geçirin
10 Yorumla
+1 yılbence güzel bir grup ben seviyorum ama sana böyle dememesi lazım
10 YorumlaBelli ki seninle gitmek istiyor. Kırma işte çocuğu sevmesen de git yanında ol nolcak
00 Yorumla505 dinlemeyende ne bileyim bence bir kere dinle sonra seveceksin
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın haklı bence. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz onsuz git.
03 Yorumla- +1 yıl
Sevme tm
+1 yılneden zevksiz yaps'ın oysa ki zevkler ve renkler tartışılmaz 😌😉
00 Yorumla
+1 yılBen de senin dinlediklerini duysam kulağımı kapatırım. Ama dinleyene de zevksizsin demem.
00 Yorumlao zpezevek karı için gidiyor seni de saf yerine koyuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim tanıştığım çocuk da rock manyağı. RnB chill pop rap nefret eder. Artric monkey konserine dinlemiyorum ama giderim demistim. Dinlemeyenler sevişmek için gider çoğunlukla dedi. Çocuğun şarkı zevki bu. Değiştiremezsin. Mümkünse şarkı hakkında çok konuşmayın.
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın bir poser. Kendine metalci falan diyorsa bunu soyle anlar o
00 Yorumla
+1 yılHayır onu demeye hakkı yok herkesin zevki farklıdır, sen haklısın
00 YorumlaSezen Aksu dinlerken yazıyorum senin zevkin çok iyi serçem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim bayıldığım, aşık olduğum kızın müzik zevki hiç bana uymuyordu. Bu onu zevksiz yapmaz. Belki kulak dar ağacı zayıf yapabilir benim müziğime saldırırsa. Neyse sevgilinizin yaptığı yanlış.
00 Yorumla
+1 yılEvet haklı. Ayrıca çok abartmışsın. Git özür dile erkek arkadaşından.
00 Yorumla
+1 yılArctic Monkeys kızmızı çizgimizdir. “Four out of Five” 🤘🏻🤘🏻🤘🏻
00 Yorumla
+1 yılAynen kanka benim dinlediğim şeyleri dinlemeyen herkes zevksizdir. (!) 🤦♂️
00 YorumlaBahsettigin artric her kimse bende bilmiyorum. Çokta önemli değil bence 😂
00 Yorumla
+1 yılBenim de artık kafam kaldırmıyor. Eskiden dinlerıdıkh. Bi 15 sene önce gelseydi giderdim😂
00 YorumlaArtic monkey kimmiş ya.. yeni duydum. bu seni zevksiz değil sadece cahil yapar.
00 Yorumlaartctic monkey kim köpek belki sen müslüm gürses dinlemeyi seviyorsun alla alla saygı duyması lazım.
00 Yorumlaaptalca bi tartışmaya gereksiz düşünülmeden sorulmuş saçma bi soru...
00 Yorumla
+1 yılArtric monkey ne be Maymun görmek istersem belgesel izlerim arkadaşının zevkine sokayım
00 YorumlaZevk yok demek yanlış olur zevkin farklıdır onunkinden sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevkler renkler tartışılmaz ki. Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Abartı gürültü sevmiyorsan negatif bakmanda olağan yani. Tür farkı var arada.
10 YorumlaZevkler tartışılmaz ne kadar boş soru soruyorsunuz yaa
21 YorumlaAynı şeyleri dinlemek zorunda değilsin. Nasıl aynı şeyleri sevmiyorsan müzik zevkinde o şekilde farklı olabilir. Mesela bende gitmem bana hitap etmiyor. Çok normal şeyler bunlar. Senin sevgili müzik cahili.
00 Yorumla
+1 yılknk sensin zevksiz de salla gitsin o da dinlenir sezen de dinlenir yani ne var bunda ben yeri geliyo pavarotti dinliyorum yeri geliyo cankan dinliyorum sen de ayak uydur işte sevgili bulmuşlar bunuyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun anası babası da Artric Monkeys dinler ya zaten 😝
10 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > Erkek arkadaşım Arctic Monkeys konserine gitmek istemediğim için şarkı zevkin yok dedi. Bu beni cidden zevksiz mi yapar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım