Erkek arkadaşım Arctic Monkeys konserine gitmek istemediğim için şarkı zevkin yok dedi. Bu beni cidden zevksiz mi yapar?

Gizli Üye
Erkek arkadaşım Artric Monkeys konseri için bilet almak istiyor. Ama ben konserlerden hoşlanmıyorum. Zaten hep Cem Adrian, Sezen Aksu, Selda Bağcan falan dinliyorum. Şarkı zevkin yok dedi tartıştık baya haklı mı sizce?
Güncellemeler:
72Kız Görüşü
76Erkek Görüşü
- Ayrılın ablacım hiç düşünmeden. İlerde nolcak çünkü biliyor musun? O sana arctic monkeys dinletmek isteyecek sen ona selda bağcan dinletmek isteyeceksin olmayacak ama. Aynı müziği dinlemek aynı filmleri sevmek, tiyatrosu konseri derken her türlü etkinlik eğlence çeşidince zevklerin ortak olması çok önemli. Aynı değilse bile çok benzer olmalı. Böyle şeyleri insan sevdiği ile paylaşamayınca hayatı paylaşamamış oluyor. Adamla evleniyorsun, bayıldığın bir şarkı cümlesi ona zevksiz geliyor. Ya da adamın dinleyip hüzünlendiği şarkı senin için gürültüden ibaret. Aşkın ilk bayıltıcı etkisi geçtikten sonra insanları bir arada tutan şey benzerlikleridir. O yüzden zıt kutuplar bir birini çeker zırvalığını bırakın da gidin zevklerinizin ortak olduğu insanlar bulunGörüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- Sevgili olmak aslında ortak zevkleri barındırmasa da karşındakinin sevdiği şeyleri yapmasindan ve onu mutlu görmekten mutlu olman lazım. Bu kez sen ona eşlik edersin, en kötü bir arada zaman geçirmiş olursun ki zaten bunu istemen lazım. O da senin sevdiğin bir aktiviteye katılır. Bence siz doğru bir çift değilsiniz.Görüş hala geçerli mi?
- Bence sen haklısın ve bu ayrılman için bir sebep bile. Senin sevdiğin şeyleri görmezden gelip saygı duymazsa, kendisinin fikir ve görüşlerini asıl zevk bu diye tanımlarsa daha çok sorun çıkar. Önce saygı duyacak fikir ve zevklerine. Seni yargılamaktan ve cahillikten baska bir şey yapmaz. Herkesin zevki kendineGörüş hala geçerli mi?
- İyi akşamlar, zevkler ve renkler tartışılmaz. sana hitap etmiyorsa sana zevk mutluluk rahatlık yerine gürültü olarak sana gelir sana eziyet olur baş ağrısı olur. bende genelde özgün müzik dinlerim. Bu arada erkek arkadaşın haklı değil fevri bir şekilde ağzından kaçırmış bence umarım hatasını anlar.Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7173- Bence Erkek Arkadaşının Zevki Yok :D Bir Defa Bir Müzisyen Olarak Söylüyorum Herkesin Müzik Zevki Farklıdır. Fakat O Konsere Gitmemen Seni Zevksiz Kılmaz Çünkü Dinlediğin Şarkıcılar İşte Selda Bağcan Olsun Sezen Aksu Olsun Falan Gayet İyi Şarkıcılar Bence Erkek Arkadaşının Zevki Yok :D Sana Tek Açıklamam Şu Takma Birşeyi Salla Gitsin Daha Mutlu Olursun :)Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Siz Türkçe yerlileri dinliyor erkek arkadaşınız yabancıları belli ki. Bir yerde okumuştum. Bir çiftin anlaşabileceğini birkaç kriterden anlarız, diye. Müzik de bunlardan biri. Hatta en önemlisi diyebiliriz. Müzik zevkleri uyuşmuyorsa %60-70 anlaşamaz çiftler.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Sevmek zorunda değilsin ve bu seni zevksiz de yapmaz
Kaldı ki “zevkler ve renkler tartışılmaz”
Fakat senin yaptığın şey sevgililiğe uymuyor. Her ne kadar sevmesen de sevgilin istediği için ona eşlik edip onun zevklerine uyum sağlamak için çaba harcayabilirdin o da bir gün seninle Selda Bağcan konserine gelirdi. Sevgili olmak bunu gerektirir.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Bide su var bu simdi cocuk tek gitse kavga cikarir orada kizlar vardi bilmem ne ya da tirip atar onsuz gezdinden sevgilisiyse sevmese bile gitmesi lazim sacmalqmis ben sevmesem bile sevgilim icin giderdim ve sanatcida kotu degil baya iyi bi sanatci
Bu da bir bakış açısı tabi ama kıskançlıktan ziyade sevgilisinin zevklerine şans vermesi güzel olurdu
- Hayattaki tek başarısı Artric Monkeys dinliyor olmak mıymış? Konser sevmeyebilirsin, ben de sevmem. Zevk, tercih meselesi bu sonuçta. Ayrıca Sezen Aksu, Selda Bağcan nasıl bir zevksizlik olabilir? Türkiye'nin en kıymetli sanatçıları sonuçta. Anlayamadım erkek arkadaşını.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
- Gizli Üye4 ayCanım benim sana müzik zevkinden dolayı böyle bir aşağılama ve baskı yapamaz. Sen aynısını ona yapsan ne kadar ayıp olurdu dimi? Elbette bu küçük bir olay, yıkıcı bir şey değil ama buradan onun başka karakteristik özellikleri de çıkar. Saygısızlık bu davranış biçimi. Biraz olgun davransın hayatındaki erkek.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- İlişki dediğin şey de biraz katlanmaktan geçiyor. O da senin sevdiğine gider, sen de onunkine. Gül gibi geçinip gidersiniz. Hatta, konser bitince eleştirirsin, ama gene de gidersin. Birbirlerinizin hoşlandığı şeyleri eleştirmek iyi bir şeydir. Ama günün sonunda saygı en önemli şeydir.
Velhasıl soruna gelecek olursam, seni zevksiz yapmaz. Düşüncesiz yapar.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- burada haklılık ya da haksızlık değil ki canım olay erkek arkadaşının sana olan küstah tavrı. sanat kyip alma kendinden parçalar bulma işidir herkes için farklı anlamlar taşır. elbette ki evrensel değerli parçalar vardır fakat yine kendinden parça bulma söz konusudur. bence sen kavganın konusuna değil de erkek arkadaşının sözlerine odaklan sana böyle küstahça yaklaşan birini neden ve ne kadar hayatında tutmalısın bu sorunun cevabını ara emin ol bulduğunda kaygıların azalacaktır ve daha dik yürüyeceksindir;)Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Hayır zevksiz yapmaz erkek arkadaşın saçmalamış herkesin müzik tarzı aynı değildir. Ben esas sorudaki resim var ya oradaki elbiseye bayıldım 🥰 onun için yorum yapayım dedim jajajEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Ya elbisenin linki var mı ya da nerede bu var çok beğendim ya linki falan varsa bana atabilir misin lütfen?
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Müzik zevki kişisel tercihtir. Başka birinin sevdiği, beğendiği müzik türünü ya da müzisyenleri beğenmediğimiz için neden zevksiz olalım ki,, dar bakış açısı ve bencilce bunu düşünmek.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Dinlediğin şarkıcılara bakarsa zevkten nirvanasın bana göre😂uyuşmadığınız bir nokta oldu diye sana etiket yapıştırması hoş değil gidebilme imkanın varsa sırf tek bırakmamak adına yanında ol bence.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Hiç kimse, kimsenin dinlediğini dinlemek; yaptığını yapmak zorunda değil. Bu sizi zevksiz biri yapmaz. Sonuçta herkes aynı değil ve herkesin zevkleri farklı.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Haksız! herkes her şeyi sevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorundadır! Yani erkek arkadaşınızın sizinle tartışması çok yanlış! Saygı göstermesi gerekirdi!Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Zevkler ve renkler kişilere göre değişkendir. Bir şarkıcıyı ya da müzik grubunu dinlenen ya da dinlememek seni zevksiz yapmaz. Herkesin zevki de değişkendir.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Erkek arkadaşın garip biri galiba. Bu devirde insanların zevkine laf edip aşağılamak mı kaldı? Ayrıca müzik zevkinizin uyuşması bu kadar önemli bir kriterse, niye baştan bu ilişkiye başlamış? Nasıl davranışlar canım bunlar… Kendisi gitsin konsere, tek gitmek yasak değil sonuçta.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Roma İmparatorluğunun tarihine ilgi duyuyorsun galiba. Kullanıcı adından bunu anladım.
- Herkesin zevki elbet farklı.
Ama artrit monkeys i ben olsam kaçırmazdım Türkçe dinleyeceksen bari Teoman tercih et.. ne desem bilemedim çocuk haklıEmoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Alakaya maydanoz ölüyor muymuş kendisi gidemeyince? mutasyon falan mı geçiriyormuş? ne la bu ekmek mi, hava mı, su mu?Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Gizli Üye4 aysevgilisiyle eğlenmeye gitmek istemiş konserde eşlik etmeni istemiş. mizikcilik yapmışsın. sinirlenmesi cok normal. adamin şarkısını ilk defa su an acip dinliyorum. konserde dinlencek güzel bi tarzı var. dans edilir sevgiliylee. kopulur yaniiEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Sezen Aksu ne mk ya? Bence adam haklı. Hoş gerçi o da bula bul Arctic Monkeys'i falan bulmuş da en azından o heriflerin sahne performansı falan var.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- İlk defa duydum bak. Jdjdjdj 2 dk dinlim dedim.. fon müzikleri de birsey ifade etmedi. Selda Bağdat candır. Bubarada cem Adrian kül şarkısı baya iyi xjxjxjEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Herkesin zevki farklıdır ama Arctic Monkeys gerçekten çok başarılı ve dünya çapında bir grup. Konser teklifini değerlendirmeden reddetmeden kötü olmuş. Hem erkek arkadaşının böyle güzel ve önemli bir grubun konserine seninle gitmek istemesi çok hoş.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
- Daha Fazla (124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Müzik & Kitap > Erkek arkadaşım Arctic Monkeys konserine gitmek istemediğim için şarkı zevkin yok dedi. Bu beni cidden zevksiz mi yapar?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş