Şakaa gibi amaa gerçek. Bugün izledim tvde. İlayda Erkan (buydu sanırım ismi) boğazına Reynmen'in ismini dövme yaptırmış. Yine bu kız mı bilmiyorum ama bir de alt dudağının içine yaptırmıştı biri Reynmen'in ismini😐 Siz yaptırır mısınız peki?
Hayranı olduğunuz şarkıcının ismini vücudunuza dövme yaptırır mısınız?
Hayranı olduğum birinin ismini vücuduma dövme yaptırmak bir yana dursun, sevdiğim insanın bile dövmesini vücuduma yaptırmam. Bu kadarına hayranlık değil, hastalık denir. Buna benzer bir olay da Serenay Sarıkaya'nın hayranı tarafından yapılmıştı. Adam Serenay'ın resmini, tanışma günlerini, hâttâ tanışmalarındaki yazışmaları vücuduna dövme olarak yaptırmıştı. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
O kadar düşmedim. Ayrıca hayran olmak ne ya oda insan bende insanım fiziksel anlamda güzel /yakışıklı ya da sesi güzel ne biliyim işte oyunculuğu güzel diye hayran olmakta nedir oda insan bende insanım
Dövme yaptırmak eski cahiliye adetlerinden kalma bir alışkanlıktır, bundan dolayı kim olursa olsun ve hangi nedenle olursa olsun hiçbir şekilde böyle bir şey yapılmasını tavsip etmiyorum. çünkü dinen günahtır.
Allah'ım ne gereksiz bunlar? Hadi dövme olayını geçtim de bir Kurt Cobain, bir Amy Winehouse gibi sanatçıların dövmesi varken Reynmen ne alaka? Zaten oyunlarınla, onun duruşu aynı olmaz.