Okudugum her kitaba diyorum bunu ya. Bir kitap okuyorum tamamdir bundan sonra okuyacagim kitap bunun önune gecemez diyorum sonra baska kitabi okuyup ona vuruluyorum ama oncekinden de vazgecemiyorum. Mesela george orwell kitaplari 1984, hayvan ciftligi, papazin kizi, bogulmamak icin, franz kafkanin dönusum, dava, sato, babaya mektup kitaplari, paulo coelho nun tum kitaplarina vuruluyorum. Gabriel garcia marquez in kirmizi pazartesi, albaya mektup yok gibi muhtesem kitaplari, tolstoydan bahsetmeye bile gerek yok muhtesem otesi. Marc levy kitaplari, otomatik portakal kitabi, momo,… O kadar cok ki sevdigim kitaplar soylemediklerim darilir. 🌼
Elbette hemde çok. Ancak en son bana bunu söyleten kitap George Orwell- 1974’tü.
Yazar o dönemin içindeyken bile geleceğe ışık tutmuş.. resmen asır öncesinden bugünü ve geleceğimizi görmüş..
Heleki çeviriyi güzel bir kaynaktan edinmiş isemiz harika kitap.. baş karakterin sonlara doğru o kadar harika ve her şeyi oturtam bir cümlesi varki. İste diyorsun sistem her zaman kazanacak mı?
Benim için şu anlık Tehlikeli Oyunlar işte kitap budur dediğim bir kitap 😊 Okuyunca anlamıyor insan yavaş yavaş sindiriyorsunuz kitabı, tadını sonradan anladığım bir eser...
Karamazov Kardeşler Sefiller Fareler ve İnsanlar Simyacı Dönüşüm Suç ve Ceza ve biraz da Türk Yazarlardan seçeyim Tutunamayanlar İnce Memed Saatleri Ayarlama Enstitüsü