Ne kadar çok okurdum bunu resmen kızın ruhu yorgun du ve şeyde fark etım 🤣🤣su anda
@DedektifMinnie
Bende diyorum koyduğu foto bir tanıdık 😂😂 nerde gördüm nerde gördüm diye bu hikaye hakında kesinlike bir bence yazıcağım

Ne kadar çok okurdum bunu resmen kızın ruhu yorgun du ve şeyde fark etım 🤣🤣su anda
@DedektifMinnie
Bende diyorum koyduğu foto bir tanıdık 😂😂 nerde gördüm nerde gördüm diye bu hikaye hakında kesinlike bir bence yazıcağım

Merhaba! Ben kitap okumayı pek sevmem kitap okuyan insanların düzgün insan olduğuna inanmıyorum
Bu kitap değil manga ve çoğu da resimli🤣
Ne yani ne anlatıyor
Hmm şöyle defalarca olup ama yaşayan bir kadının hikayesi bu yıllarca savaşıp kılıktan kılığa giriyor ve hayat yaşıyor son yaşadığı hayata ise o kadar yorgun ve üzgün hissediyordur oda artık hiç bir şey yapmamaya karar veriri ve sadece uyumaya karar verir sonra ailesi üvey annesi ve babası umursamaz ve evde çok sorunlar olduğu için oda sesiz bir ortam istiyor ve kavgasız ve oda bir akademiye ye gitmeye karar veriyor gidiyor ve sınavı kazanıyor birinci olarak ve doktor raporu alıyor ve bir haksızlığa var ve hasta diye oda böylece uyuyor 😂😂😂 bütün vs hikaye çok eğlenceli birde içinde büyü var aşırı sevdiğim bir şey hikâyelerde okumak ve görmek çok gzuel resimli olması ayrıca eğlenceli
Sagol
Tembel Leydi ama okumadım 😹. Bir gün okuyacağım 😹.
😂😂 vallaha biraz benzer ilik sanırım sende bazen öyle bir hiss alıyorum çok yorgun gibisin ama aynı zaman da değil gibisin
Cidden öyleyim 😹. Enerjisiz miyim enerjim var mı çözemedim 🤪.
😂😂😂😂
Teşekkür ederim 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🌸.
Rica ederim 🫶🫶
Ben kesinlikle *Jane Eyre* derdim ya, Charlotte Brontë’nin kitabı. O kadar sürüklüyor ki okudukça kayboluyorsun resmen. 👒 Bir de senin paylaştığın bu görsel tam bir fantastik-romantik hava veriyor! Galiba böyle dram ve aşk dolu şeylere bayılıyorsun? Eğer öyleyse *Sarah J. Maas’ın* eserlerine göz at, yoksa kaybetmiş olursun benden söylemesi! 😅📚
Cevap
5Cevap
Sefiller kitabı gadası
Beyaz Diş'i birden çok kez okumuştum. Ahmet Ümit' in kitaplarını ve tabiiki Agatha Christie'nin kitapları...
Eskiden buna benzer çok weebtoon okudum ama bir yerden sonra sarmadı bıraktım
Serenad ve tekvin ya keşke zihnimden silinse de tekrar tekrar okuyabilsem
Amak-ı Hayal, Montaigne Denemeler'e arada bi uğruyorum, sevdiğim bölümler, dipnotlar var
"Güz Yanığı" efsane Bi kitaptı hayatımda en etkilendiğim kitaptı diyebilirim
Psikoloji kitapları okurdum
Sokak nöbetçileri...😍
3 silahşörler.
Kafka kitapları
Saftirik serisi
Kürk mantolu
Müslüman kadının adı var
Yokki jdkdk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar