Bugün en az 100 sayfa okuyacağım gibi... Ben "bugün bu kitabı bitireceğim" diye hedefledim ve bitirdim 

Merhabalar 🎈 Kitap okumaya aşığım ama hedef belirlemem. Gözlerim iyice yorgun düşüne kadar okurum aslında. Bu; bazen bir günde bir kitabı bitirdiğim de olur, bazen yarıda bırakıp acıktığımı hissettiğim an olur. Hedef koymaktansa olayın akışına bırakmayı tercih ediyorum kitap okurken..
Hoşbuldum bal kaymağım🍫🥰🎈
Öhhöm😑
Hedefli yaptığım şeylerden sıkılıyorum ya. Mesela defter alıyorum kitaptan önemli yerleri yazmak istiyorum, bunu yaptığım an ders çalışıyormuşum gibi geliyor roman dahi olsa soğuyorum. O yüzden belirlemem.
Hayır hedefim yok. Bir kitabı okudum mu bırakamayanlardanım. 1 gün dolmadan, hiç yerimden kalkmayıp (yeme - içme hariç) 557 sayfayı okuduğumu hatırlıyorum 😅
Cevap
19Cevap
Hayır, bi kaç defa denedim ama zorlandım, daraldım. bende ne zaman okumaya hevesim olursa o zaman okuyorum
Okuduğum zamanlar öyle şeyler yapıyorum.
Aklımda bir plan var buna dair ama ne zaman hayata geçireceğimi kestiremiyorum.
hedefi kitap ile okuyucu arasında bağ belirler. yeri gelir aylar sürer yeri gelir akşamdan sabaha biter
marifet hedef koymakta değil okuduğun şeyi anlamakta sana bir şey katmıyorsa okumak gereksiz. Anlayarak okuman lazım
Duygu ve ruh haline bağlı gelişmesi daha heyecanlı bence. Özellikle romanlar...🦄🍀🍏⭐❤️
Çoğunlukla bitirmeden bırakamıyorum zaten o yüzden herhangi bir sınıra gerek yok
Genelde 50 sayfanın üstüne çıkmaya çalısırım ama değişebiliyor bazen
Hayır. Akşam yatmadan önce uykum gelene kadar okurum ,
Yo belirlemem nerede canım sıkılırsa orada bırakırım
Hedef olarak ayda en az bir.. En fazla 3 kitap gibi şart koyarım efendim..
Artık Biz hikâyemizi yazmalıyız bence baş roller sen ve ben.🥰😅
Hayır genelde gözlerim yorulana kadar devam ederim okumaya.
Şu kadar sayfa olarak değil de " şu sayfada bitsin diğerinin ilk cümlesini okuyup bırakayım " derim
Hedef koymuyorum gelişigüzel okuyorum
Kafamı dağıttığı kadar
Ki zaten başlayınca bırakamıyorum
Az önce bitirdim ben de aynı böyle bu kitabı bitircem tribine girerek 😂
evet belirlerim ve de hedefime ulaşmadan bırakmam elimden
Evet 1 günde 200 sayfa olan kitabı bitirdim. Genellikle en az 30, en fazla 100 sayfa okurum.
Yani ben başlasım mı bitirmek isterim öyle günde bikaç sayfa olunca olmuyo
Genellikle hedef belirlemem kitabı olduğu gibi okurum sıkılırsam bırakırım direk
Hayır sonra acele ediyorum falan bi bo*k anlamıyorum
şey kitap okumuyorum direkt
Hayır öyle olunca hevesim kaçıyor
Belirlemem sıkılana kadar okurum
İlk basım kitapları dikkatimi çekiyor. Eskiler ama
Genellikle evet...
Hedefim olmaz açarım kapatırım bitmiş olur xmxm
Hayır akışına bırakırım
hayır sadece tadını çıkartırım...
Hayır kurallardan nefret ederim
hayır kitaba bağlı tamamen
belirliyorum ama genelde hedefi aşıyorum bile