Kışa girerken kütüphanenizi yenilediniz mi?
#FloraSoruyor 🌺

Biri hediye, diğerleri ise BKMKİTAP’tan başlıkları ilgimi çektiği için online aldığım kitaplar.
‘Hayat kaybettiğin yerden başlar’ kitabını okudum çok güzel. Psikolojik çöküntüler yaşayanlara ve hayatlarında herşeyin olumsuzluklarına denk gelenler için dipten kaldıracak olumlu ruh hali sağlayacak bir kitap. Sebahattin Ali’yi zaten severim, daha önce okuduğum ve şu an tekrar okuduğum bir kitap oldu. Diğerleri de güzel, okunulabilir şeyler ama ilki kadar kadar sarmadı. Kötü de diyemem.
Soğuk ve yağmurlu havalar için pencere dibinde oturup kahvemi yudumlarken okuyabileceğim başka kitaplar bakıyorum şimdilik.
Bunlar yeni alınmış ama okunmuş olanlar.

Şimdilik elimdekileri bitirmeye çalışıyorum. Kitapları her ne kadar çok sevsem de bitmeden yenisini almak, elimdekilere ihanet etmek gibi geliyor. Sen neler aldın? Tavsiyelerin varsa bende okumak isterim ₪
Ben de okumadan almıyorum.
Okudukça alıyorum ben, öyle daha keyifli geliyor, insan daha hevesli oluyor kitap okumaya.
En son Kemal Tekden - Sahne senin adlı kitabı aldım.
Vakit buldukça okuyorum gayet keyif verici bir kitap.
Tavsiye ederim.
Kesinlikle öyle, sanki yaşıyormuş gibi hissediyorum okurken. Tavsiyen için de teşekkür ederiim 🤗
Rica ederim iyi geceler
Dogalgaz faturalarını düşünüyorum ben daha çok.😀
😅Ben annemlere gidicem.
Hayır yok önerin var mı?
En sevdiğim kitap Tolstoy İnsan ne ile yaşar.
Kışa uygun bir kitap, okumanı öneririm. 😊
Teşekkür önerin için.
Rica ederim. 🙏
Cevap
8Cevap
Jonh Verdon yazarının polisiye /gerilim türünden yazmış olduğu seri kitaplarını kütüphaneme ekledim.
Keyifli okumalar 🥰
Bu soru içimi ısıttı💖
Henüz yeni kitap almadım şu an isim veremiyorum öğretmenim şu aralar çalışkan bir okur olamadım, mahcubum fakat en kısa zamanda olucam öğretmenim😃
😅😅😘💐
🤓🤓
Hala ekleyemedim. Önerisi olan olursa sevinirim. Özellikle konusu tarih, psikoloji ve felsefe olursa :))
İslami felsefe seversen insanın sırrı adlı kitabı öneririm.
Daha eklemedim Sen ne ekledin ya da ne eklememizi onerirsin
En son Kemal Tekden - Sahne senin adlı kitabı aldım.
Okudukça alıyorum ben, tavsiye ederim.
kitap fiyatlarına zam gelecek o nedenle almayı düşündüğünüz kitapları bir an önce almanızda fayda var
Ya Masumiyet Müzesi'ni okuyacaktim bulamadım kütüphanede
Doğalgaz faturasını azaltmanın 10 formülü adlı eseri okuyacağım. 😂
Yaklaşık 20 kadar bilimsel kitap ekledim. Tüm kış bana yeter.
Selamlar, geçenlerde bir çok kitap aldım online olarak
Okumaktan nefret ederim kurmaca gerçek dışı şeyler okuyup övünüyorlar birbirlerine anltiyorlar bir de
Toplu alışveriş yapmıştım onları bitirmedim henüz.
Kinyas ve kayra.
Sahilde Kafka.
Sen oku tavsiye edersin 😄
Kitap okumayı sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?