Ben kitaplığıma en son bu kitapları ekledim yani bazıları aldım saklıyorum kaç ayrdır gerçekten okuyacağım ama sıkıldığım için erteliyorum bazılarını da henüz alamadım maalesef. ama yakında bunları da alacağım.
1984 - George Orwell Bin Muhteşem Güneş - Khaled Hosseini Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk - Ahmet Ümit Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley Sefiller - Victor Hugo Savaş ve Barış - Lev Tolstoy Suç ve Ceza - Fyodor Dostoevsky Şeker Portakalı - Jose Mauro De Vasconcelos Otostopçunun Galaksi Rehberi - Douglas Adams Fahrenheit 451 - Ray Bradbury Harry Potter serisi - J. K. Rowling Jane Eyre - Charlotte Bronte Uykulu Kuytu Söylencesi - Washington Irving Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquez Güneşte ve Gölgelerde - Halil Cibran Yaban - Franz Kafka İstanbul Hatırası - Ahmet Ümit Dönüşüm - Franz Kafka Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim - Necati Cumalı Dorian Gray'in Portresi - Oscar Wilde Yaşlı Adam ve Deniz - Ernest Hemingway Beyaz Diş - Jack London Sherlock Holmes serisi - Arthur Conan Doyle Veba - Albert Camus Atlas Shrugged - Ayn Rand Yabancı - Albert Camus Robinson Crusoe - Daniel Defoe Fareler ve İnsanlar - John Steinbeck On Dokuzuncu Yüzyılın Sonu - Yusuf Atılgan Baba ve * - John Irving Sırça Fanus - Sylvia Plath Da Vinci Şifresi - Dan Brown Korku - Stefan Zweig Sarı Duvar Kağıdı - Charlotte Perkins Gilman Gönül Ticareti - William Shakespeare Küçük Prens - Antoine de Saint-Exupéry Yeraltından Notlar - Fyodor Dostoevsky İnsan Ne İle Yaşar? - Lev Tolstoy Kara Kitap - Orhan Pamuk Ruh Adam - Frank Wedekind Cennetin Doğusu - Yukio Mishima Geleceği Kim Kurar? - Alvin Toffler İki Şehrin Hikayesi - Charles Dickens Yalnız Gezgin - Jack Kerouac Fahrenheit 451 - Ray Bradbury Ölümcül Oyuncaklar - Cassandra Clare Yüzüklerin Efendisi serisi - J. R. R. Tolkien Bitmeyen Savaş - Joe Haldeman Suçlu - John Grisham
Bir sürü kitap aldım ya en son ama belli başlı olanları yazayım. Dorian Grey'in Portresi, Hayatin mucizeleri, amok koşucu Ya çoğunluğu zweig 'ın kitapları ve çok güzeller