Müzik & Etkinlik Bu kitabı nerede bulabilirim? Lesyeuxdesara Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Küçük iskenderin -Bir nedeni yok yanlızca öptüm kitabını nerde bulabilirim? Güncellemeler+1 yıl Kitabı az önce buldum ama ikinci eli 500 tl sanırım bulunmadığı için çok pahalı , üzüldüm :') Bu kitabı nerede bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ay onu burcu erbaş seslendirmiş Bir nedeni yok yalnızca öptümü dinlemediysen kesinlikle dinle 2 2 Yorumla Lesyeuxdesara +1 yıl Hemen dinliyorummmm Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Tamam Yorumla
Alfa_one Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bilmem de o adamı okuman otomatikman gözümde seni üst seviye bir insan yaptı her ne yapıyorsan yapmaya devam et doğru yoldasın 👌 1 2 Yorumla Lesyeuxdesara +1 yıl Teşekkürlerr 😅 Sizin öneediğiniz bir kitap var mı? Bu tarz Yorumla Alfa_one +1 yıl Uzun zamandır o tip kitaplar okumuyorum şiir vb. yazıyorum o kadar o yüzden kitap tavsiyesi veremem bu konuda Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl kitapçılarda vardır yoksa nete bak illaki vardır tabi böyle bir kitap varsa 0 4 Yorumla Lesyeuxdesara +1 yıl Kitap eski olduğu için maalesef hiçbir yerde yok Yorumla BekirD +1 yıl ikinci el kitap satanlara baktın mı peki belki bir ihtimal bulabilirsin Yorumla Lesyeuxdesara +1 yıl Baktım ama hiçbir yerde yok tekrar sorucam umarım vardır Yorumla BekirD +1 yıl kitap çok eski bir kitapsa çok zor bulursun yayın evlerine bak hatta kitabı basan yayın evine bak gene bulamadın ünilerin kitaplığına bakmaya çalış Yorumla
gizemlibir22 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Sipariş edebilirsin aratıp 1 1 Yorumla Lesyeuxdesara +1 yıl Maalesef. Eski bir kitap olduğu için aradığım hiçbir yerde yok. Ne kitapçılarda, ne sahafçılarda. ne de internette... Yorumla
opia_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bende var 0 3 Yorumla Lesyeuxdesara +1 yıl Hani Yorumla opia_ +1 yıl Arşivde var ama sıfırı da bulabilirim Yorumla opia_ +1 yıl İnsan gibi yorum yapıyoruz ama ergen gibi tavır geliyor. Komiksiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ay onu burcu erbaş seslendirmiş Bir nedeni yok yalnızca öptümü dinlemediysen kesinlikle dinle
Hemen dinliyorummmm
Tamam
Bilmem de o adamı okuman otomatikman gözümde seni üst seviye bir insan yaptı her ne yapıyorsan yapmaya devam et doğru yoldasın 👌
Teşekkürlerr 😅 Sizin öneediğiniz bir kitap var mı? Bu tarz
Uzun zamandır o tip kitaplar okumuyorum şiir vb. yazıyorum o kadar o yüzden kitap tavsiyesi veremem bu konuda
kitapçılarda vardır yoksa nete bak illaki vardır
tabi böyle bir kitap varsa
Kitap eski olduğu için maalesef hiçbir yerde yok
ikinci el kitap satanlara baktın mı peki belki bir ihtimal bulabilirsin
Baktım ama hiçbir yerde yok tekrar sorucam umarım vardır
kitap çok eski bir kitapsa çok zor bulursun yayın evlerine bak
hatta kitabı basan yayın evine bak gene bulamadın ünilerin kitaplığına bakmaya çalış
Sipariş edebilirsin aratıp
Maalesef. Eski bir kitap olduğu için aradığım hiçbir yerde yok. Ne kitapçılarda, ne sahafçılarda. ne de internette...
Bende var
Hani
Arşivde var ama sıfırı da bulabilirim
İnsan gibi yorum yapıyoruz ama ergen gibi tavır geliyor. Komiksiniz
Dr ye bak