Bu kitabın pdf sini ya da satışta olan bir yerde nerde varsa artık bana bulabilir misiniz?

Bu kitabın pdf sini ya da satışta olan bir yerde nerde varsa artık bana bulabilir misiniz?
www.nadirkitap.com/...l-branden-kitap21829378.html Nadirkitapta bir tane var
www.nadirkitap.com/...l-branden-kitap15193979.html hatta bu biraz daha uygun fiyatlı
Kardeşim allah senden 1000 kere razı olsun. O mouse la bakıp yardımcı olan eline kurban.
Teşekkürler
Uygun fiyatlı dediğiniz satılmış bu arada maalesef. Ama ilk link satılmamış.
Rica ederim
Teşekkür ederim Eig için
Hocam rica ederim de şey dicektim. Bu kitap 199 lira ve kitapçı Sakarya'da. Daha ucuza bulabileceğim bir yer yok değil mi? Diyojen yayınevine mesaj attım adamlarda kitap yok. maalesef elimizde yok diye cevap verdi.
Tekrar basıp basamayacaklarını sordum. Henüz cevap gelmedi. Yüksek takipçili bir sayfa. Mesajları geç görüyor olabilirler. Ama basarlar mı bilemem. Normalde bu kitap 12 tl lik bir kitap. Hadi enflasyonla 20 tl ye çıkmış olsa neyse. Sizce 200 tl olarak almalı mıyım? Kafam o kadar karışık ki. :(((
Nerdeyse yarım saattir kitabı araştırıyorum ki bulsam ben de okuyacaktım ama maalesef bir tek burada var, PDF buldum ama link çalışmıyor, ODTÜ, Bilkent, Hacettepe , Milli Kütüphane ve Millet Kütüphanesine baktım ancak kadının özgüveni kitabı var. Bu sahafı bir arayıp sorsana 50-60 liraya versin işte yani zaten kime satacak ki hani bu kadar bilinen bir yazar değil 05556300852 ama fiyatı düşürsün sistemden öyle al , başka türlü para gönderme çünkü siteden aldığında sen onay vermeden para adama gitmiyor.
Çok teşekkürler ilgin için. Ama maalesef kitabı 199+14 tl kargo olarak 214 tl ye aldım sistemden. Adama mesaj attım o bana mesaj attığı gibi ama ilk attığım mesaja bile günler sonra dönünce tekrar beklemek istemedim. Direk satın aldım. Nathaniel Brendan bilinen bir yazar değil ama ülkemizde. Türklerin fazla kitap okuduğuna inanmıyorum. Bu adam öz saygı kavramını bulan adam. Öz güven vs hepsi burdan çıkıyor. Çok değerli önemli bir kitap. Koskoca millet kütüphanesinde bile nasıl olmaz bu kitap anlamıyorum.
Valla ben de şaşırdım, hadi millet kütüphanesinden zaten beklimiyordum da Milli Kütüphaneden ya da Bilkent Kütüphanesinden umutluydum. Hayırlı olsun sonuçta az bulunan ve kolay kolay basılmasını beklemediğim bir kitap umarım faydalı olur senin için 🙏
Teşekkürler ilgin için tekrardan
Rica ederim, bu değerli bilgiler için ben teşekkür ederim, ben de makalelerini falan okuyayım bari , bu arada Nathaniel Branden hakkında Türkiye'de yazılmış bir tane bile tez bulamadım bu kadar önemli birisi hakkında bir tane bile tez olmaması, Türkiye'nin ayıbı :( ama ingilizceden de araştıracağım kitabı bulduklarımı sizinle paylaşırım
Cevap
1Cevap
Tüm sitelerde sıfır stok...
maalesef :( Baktığın için teşekkürler.
Değerli bir kitap olsa gerek 🤔
Evet çok değerli. Öz saygı kavramını bulan adam. Ama nasıl Tr de yok hayretler ediyorum.
Bir iki yere sorarım yarın kitap alacağım bende bulursam haber ederim 👍
Çok teşekkürler. Ne oldu sordun mu? Çıktı mı bulabildin mi?
Kitap en son 2005 senesinde basılmış. Daha da basım yapılmamış en son fiyatıda 18 tlimiş çoğu yere baktım bulamadım 🤦
Daha da basılmaz büyük ihtimalle o zaman? Nadir kitapta buldum 1 tane. Onu da biran önce satın almalıyım o zaman gibi gelmeye başladı.
Aaa süper ben baya baktım bulamadım varsa kaçırma. 🙏
Kitap yurdu stokta yok
maalesef yok bulamıyorum ben de
D&R da stokta var gorunuyor
Link atar mısın? Ben D R a gittim. Hiçbir D R da yok dediler
Tamam link atar mısın. Stokta yok çünki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar