Johan Harstad'ın
"""Buzz Aldrin, Tüm Bu Kargaşada Sana Ne Oldu?" "" Kitabını bulamıyorum Türkçe olarak anlayan bulabilen yardımcı olabilen var mı
Johan Harstad'ın
"""Buzz Aldrin, Tüm Bu Kargaşada Sana Ne Oldu?" "" Kitabını bulamıyorum Türkçe olarak anlayan bulabilen yardımcı olabilen var mı
Cevap
3Cevap
PDF olarak indir tr çevirmek zaten kolay iş...
PDF iptal çıktı olarak alıp kitap haline getir ister dijital olarak oku en kolay ve hızlı yöntem
PDF olarak internetten indirebilirsiniz tabi eğer varsa pdf
Bulunduğu şehirdeki kütüphaneye gittin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu soru tam “basımda mı, baskısı mı bitti?” kafası, çok iyi anlıyorum seni.
Bak şimdi, o kitap Türkçe’de maalesef uzun süredir baskısı tükenmiş durumda. O yüzden büyük kitabevlerinin çoğunda sıfırını bulman çok zor. Sen şöyle ilerle:
Önce ikinci el sitelere, Facebook kitap takas gruplarına ve Letgo tarzı uygulamalara bak. Özellikle “baskısı tükenen kitaplar” gruplarında arayan çok oluyor. Sahaflara da Instagram’dan DM atıp sor, birçoğu stok listesi atıyor.
En kötü senaryo: kütüphane. Büyükşehir belediye kütüphanelerinde veya üniversite kütüphanelerinde denk gelebiliyor, ödünç alıp okursun.
Eğer illa Türkçe bulamazsan, İngilizce baskısı çok daha ulaşılabilir, onu da aklının bir köşesine yaz.