Eğer o kitap için ayıracak yeterli zamanım varsa kesinlikle distopik bir hikaye veya aksiyon yazardım. İki türün de çok fazla emek ve zaman istediğini düşünüyorum. Özellikle ince ince ayrıntılarla tabiri caizse emek emek işlenmesi gereken tarzda kitaplar bence.
Sevdiğini kaybetmiş, arkadaşları tarafından dışlanan ve zorbalığa uğrayan, anne ve babası onu anlamayan, tek hayatının geleceğindeki seçimler olduğunu bilen ve her zaman sabırla umut eden bir kızın hayatını yazmak isterdim.
İki tanıdık ruhun bedenen ilk kez karşılaşacağı ilk âna dek yaşanan telepatik iletişim üzerine yazmak tutkuyu bana en büyülü hislerle hissettirir... Benim konum ve tarzım bu.🦄
İnsanları farklılıklarından ve renklerinden ya da görünüşlerinden yargılıyoruz ya da seviyoruz sevmiyoruz peki tüm bu insanlar bir insan olsaydı ne yapardık? ☺️
Başarabildiğine gerçekten sevindim. Aslında kalemi elime bir alsam sonu gelicek ama almak zor. Umarım dediğin gibi en kısa zamanda yazarım öyle bir şey olursa sana bir tane hediye gönderirim ilk baskıdan 😊
Polisiye olabilirdi cok fazla adamin öldugu sirlarla dolu biraz gizem biraz kanli dicem de yalan olacak cok kan dokulen bir kitap olurdu. Tarihte bir ask hikayesi de olabilir tabi.
Benim tür skalam geniş olduğundan dolayı derleme olurdu, hem mizah olurdu hem de biyografi olabilirdi. Kısacasi bünyesinde barındıran çok tür olurdu...
şu an yazmak istiyom senaryo sinopsisi olarak hazır ama roman yazmak cok ağır mevzu nasıl bir yol izliycem neler yapıcam onuda bilmiyom, hikayem fantastik temelli ama
Kişisel gelişim üzerine yazardım. Çevrede ve burda kiminle konuşsam mutlaka anti depresan kullandığını söylüyor. Bu yüzsen insanlara daha faydalı ve işe yarar bir eser verirdim.
Yazıyorum saten iki adet birisinde 4 dilde şiirlerim bir diğerinde kadınlarda genel ruhsal bir hastalığın nedenlerini sonuçlarını kaynağını irdeledigim kitaplar yazıyorum #Hükümdar
Ben eleştiri kitabı yazmak isterdim. Geçmişe, geleneklere, göreneklere, insan doğasının tuhaf davranışlarına, insanların atasözlerini kendilerine benzetip asıl anlamlarından koparmasına, vs ilişkin bir eleştiri kitabı yazmak isterdim