İlk defa yaşadığının farkına varıyordu. Bu zamana kadar yaşamayıp ne yaptığını düşündü. Yeşile hasret kalmak onun için ağaçlardan uzak durmaktı. Halbuki onun gözlerine hasret kalmak olduğunu yeni yeni anlamaya başlamıştı... Böyle devam ederdim muhtemelen.
Ufuk çizgisi... Hani illa bir kesişim illa bir buluşma noktasıdır ya ufuk çizgisi Bazen bir dağ zirvesine o can veren bir çift gözün öyle buğulu buğulu çökmesidir... Kimi zaman sonsuzluk adlı deniz ve yine adına sonsuzluk denilen gökyüzünün o bir, birini okşarcasına buluştuğu ana yansıyan o en sevdiğinin o en değer verdiğinin yansıyan hayalidir aslında... Bazen ise o eşsiz esintileri savurduğu yaprak tanelerinin birikintisine yansıyan sevdiğinin solgun yüzüdür İlla bir yakıştırma illa bir göz haykırışıdır ya, aslında sevmenin... Adıdır ufuk çizgisi... Ve Dünya için bilmem ama gönülden seven biri için sevdiğinin serap olduğu hayal olduğu bütün Cihandır ufuk çizgisi... Deniz kenarında izlemeyi en sevdiğim yerdir ufuk çizgisi... Ve bu Dizeler ile bu geceyi de sonlandırıp yarın yeni bir gün için yeniden çizelim bir bir ufuk çizgisi... Senin soruna ve sana özel elimden geldiğince itina ile bir şeyler yazmaya çalıştım. umarım beğenirsin.😊
Teşekkür ederim canim.. eline koluna sağlık. Çok ozenmissin. 😊 Çok beğendim. Evet hepimiz var Bir ufuk çizgisi. Bir beklentisi. Her uyandığımızda istediğimiz hayaller. Umarım her biri gerçek olur. 😇
Her insanın hayatında ne yapacağını bilemediği, dibi gördüğü, çaresizlikten elinin kolunun bağlandığı bir an vardır ve böyle anlarda birinin yardımına yetişmesini, kendisine akıl vermesini ister. İşte tam da böyle bir anda çıktı karşıma Aksakallı Dede.
Sanırım bazı hayat kısa kenarda beklemektense harekete geçmeli insan tarzında bişey olurdu. Veya herkesi mutlu edemezsin kendini mutlu etmeye çalış gibi.
Kişilik & Karakter konusunda 204,4b cevap paylaştı.
Sanırım depresif bir cümle olurdu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ahahahahhaa sen mavi diye girince aklima ablamin olayi geldi ; banka mulakatina gitmisti birsuru soru sorduktan sonra en sevdiginiz renk ne demisler ( sectigi renk biraz kisiligiyle alakali ipucu verebiliyomus) ablamda senin gibi mavi demisti huzur mutluluk getirir vs sonrasinda pazarlamaya attilar mobbingler agir calisma kosullari derken cildirir eve gelirdi mavi benim icin hep bunu hatirlaticak😂😂
Donanim olarak demedim ki. Belki kendi hayatını anlatirsin. Ya da konusamadiklarini dökersin. Belki kimseye haykiramadiklarini bu şekil dile getirebilirsin gibi gibi...
Neden rüzgara yenildim ben sert estiği ıcınmı düştüm dalimdan neden uzerıme bastı insanlar bizde canlıyız yaşıyoruz.. Yapragim ben annem dal babamagac yaşlanınca kopuyoruz annemden babamdan... İnsanlar gibi büyüdükçe
Çevremdeki insanlar hata yaptıklarına, hata yapacaklarında ya da bana göre yanlış bir şeyi savunduklarını düşündüğümde onlara açıklama yapıyorum ve bana aslında haklısın diyorlar ama hepsi kendi bildiklerini okuyorlar 😂
bi yaştan sonra uğraşmıyorsun zaten insanlar sanıyor ki yorgunluktan aslında güzel zamanını boşa harcamak istemediğinden :D bu yüzden hep derler ne yaptysan gençken yap diye sonra her şeyi çözdüğün için gereksiz geliyor