Bir kitap okumuştum serisini karantina isminde Beyza alkoç o ait o kitapta Onur Zorlu vardı annesi kendi gözü önünde ölmüş ve henüz çocuk olduğu için annesini uyuyor zannetmiştim yaklaşık 7 saat ölü annesinin yanında uyumuştu onunla tanışmayı çok isterdim psikolojik olarak onunla muhabbet etmeyi isterdim
Rica ederim çok sevdiğim bir seri de zaten kitaba bu şekilde başlanması beni benden almıştı ve daha sonrasında o çocuğun ileriki hayatındaki düzeni ve psikolojisi insanlara yaklaşımı aşka olan yaklaşımı beni çok derinden etkilemişti keşke öyle bir karakter olsa ve ben o karakteri tanıya bilsem
Ergence olacak ama 4N1K kitabındaki Ali karakteriyle tanışmak isterdim, masum duygularla seviyordu ve diğer bad boylar gibi değildi. İlk okuduğum zamanlarda etkilenmiştim.
Evet birde mantık ağırlıklı olduğu için hep roman tarzı okuyordum. Kişisel gelişim gibi sade bir dille yazılan kitaplar vs. Böyle ağır mantık yüklü bir kitabı okumak çok farklı. Ama bütün serisi kardeşim de var bakalım hepsini okumayı düşünüyorum:-)
Çok güzel insanın kendini geliştirmesi açısından psikolojik olarak okuması gereken birçok kişisel gelişim kitabı var. Kendinle ilgili değiştirmek geliştirmek istediğin neler var mesela ona göre kitap önerebilirim:-)
Sözlere itimat etmek her zaman daha kolay geliyor. Fakat sözlere inanmak yerine karşındaki insanın vücut diline, davranışlarına odaklanmanı tavsiye ederim. Joseph Goebbels'in kitaplarını öneririm.
Önceden çok dinlerdim. 4-5 yıl öncesine kadar sonra silmiştim çoğu şeyi hayatımdan bu şarkı onlarla birlikte silinmişti şimdi yeniden yükledim çok severek dinliyorum teşekkür ederim:-)