Genellikle yakın tarih siyaset ve röportaj kitaplarını seviyorum. bana o an konuşma Yanımda yapılıyormuş gibi hissettiriyor. pek kurgu roman okumadığım için kendimi bağdaştıramadım bir karakterle.
suç ve ceza - sonecka semyonovna. bu karakteri yazan dostoyevski eğer çevresinde böyle birisi yoksa ve sadece ruhundan çıkarttıysa bu karakteri bence çok büyük yazmış. bu kadar mı saf, güzel, temiz, bir insan olur ben okurken aşık oldum rodya nasıl olmasın
Kesinlikle klişe ama çalıkuşu, ya yiçem herşeyi ile hayranım. Haylaz karakteri kendi ayakları üstünde duran bir örtmen olması felan, kadınlıkına kurpan.
Normalde ben şans vermezdim ama arkadaşımdan alıp okumuştum daha küçükken. Doğa karakteriyle benzediğim noktaları görünce bağlandım. İlk kitap güzel olmasa da ikinci kitap güzeldi.
Gölgelerin Efendisi diye bir kitap vardı Orman koruyucusu Will adında karakter ne efsane adamdı ulan adam Koskoca kaleyi bir düzen içinde kurup fethetmişti