https://dai.ly/x83fh2d
Sizin gittiğiniz konserde şarkıcı aynı davranışda bulunsa tepkiniz ne olurdu?

İyi akşamlar, ben biraz eski kafalıyım ondan dır ki eski müzikleri ve eski sanatçıları dinlemeyi seviyorum. Yeni yetmeyi dinlemeyi bırak konserine bile gitmem. Önce konserde playback yapmayı bıraksınlar. Birde önce söz yazsın beste yapsın. Hazır sözü al söyle oh ne ala.
Konser için gidip şarkı söylememek te nedir ya saygısızlığa bakarmısın bunun özürlük bi yanı yok gerçi şimdi ki sanatçılara da toplum bilinci. Hiç yok hiç birisi gerçekten bi sanat icra etmiyorki bunlar popcu neşet Ertaş gibi mahsuni şerif gibi halk olanlarda sanatçı o yüzden çok fazla da şeaaapmamak lazım
Irmak Arıcı mükemmel bir karakteri olan KADINDIR. Gerek instagramda gerek burda herkes lafı giydirmiş maşallah. Bizim insanımız böyle şeyler olduğunda asla " bir derdi mi var? Ailevi sorunlarımı var? " diye sorgulamaz. Karşınızda ki kişi herşeyden önce bir kadın. Sizileri terbiyeli olmaya davet ediyorum.
Amcılık yapma
Ne alaka? Bu kadar cümleden bunu mu çıkardın?
@gevezegenc cidden ben de beklemezdim şaşırıyorum nedir işin aslı ne gibi sorunları var,
@n2olmayanvelet bende aynen senin gibi düşünüyorum bu kadar naif kaliteli bir kadın neden bu hale geldi inşallah uyuşturucu ya da alkol müptelası olmamıştır.
Napcaz canı sağolun belki başka bir derdi vardır anlayışlı olmak lazım. Bu yüzden adam öldürecek değiliz ya da moralimizi bozacak da değiliz. Söylerse keyfime söylemezse de keyfime.
Cevap
24Cevap
Bu da kendini bozdu. Arkadaş sanat ve sanatçı doksanlardan sonra yok oldu resmen. Ne varsa eskilerde var.
Of saçma sapan şeyler ya çıkar giderim konserden ne öyle oturmaya mı geldik sankii
Bu kızda bozdu kendini millete tükürmeler falan hoş değil.
Düşünsene paran var vaktin var konsere gitmek istiyorsun bu da Irmak Arıcı konseri oluyor, millet ne kadar zevksiz ya.
Hiçbir şey yapamayız. Ayrıca bu gibi kendini bilmezlerin bırak konserini şarkılarını bile dinlemem. Bu kadın benim için bitti.
Bu kadın artık çok ama çok itici gelmeye başladı bana. Gİtmem asla konserine
Kim ki bu? 🤔 Buna prim verip ünlü edenlerde hata, sanattan anlayan kimse kalmadı artık... böyle nesle oh olsun...
Mustafa ceceli sağolsun
@HandeBjk1903_ hayır onlar destekleyebilir birbirini tutabilir ama halk sahiplenmemeli. Ceceli bile kim? Şarkıcı müsveddesi hepsi... bunların yaptigi zaten sanat değil...
Çoğu kişi şöhreti kaldıramıyor hoş bizim milletimizde acayip havaya sokuyorlar sonrada bunun gibi şeylerle karşılaşıyorlar
Konserine gideceğim sanatçıların böyle saygısızlık yapacağını sanmıyorum. Boş insanların konserinde işim olmaz.
Bence gündemde kalmak veya gündem yaratmak için bu tavrı beklemediğim hareketler
Bu kızın psikolojisi yerinde değil bence. Hala da baya kişi takip ediyor ben ona şaşıyorum.
Yani zannımca kafası yerinde değil. Biraz guç sarhoşu olmuş galiba meslektaşım.
A*mı g*tü dağıttı iyice. Fazla sürmez parladığı gibi söner bu.
Önce trafikte adama tükür sonra şarkı söyleme 👏👏👏👏
Sanki normalde çıkanlarda söylüyor mu playback yapıyorlar
Söverdim eğer ki para vermişsem. Konser beleşse ayrılırım ne yapacağım böyle terbiyesizlik de yapılmaz.
isyan edrdm olay çıkrtrdm okdr para vermişim sonuçta
Tamamen dikkat çekmek için yapmış, ben o konsere gitseydim heralde umrumda olmazdı.
kıza kıza geri dönerim ne yapacağım başka, o sahnede ben aşağıda bakışacak mıyız :dd
Bu kiz biseyler kullaniyo gibi. Normal degil yaptiklari
Sosyal medyada yine ya ustune çok gelindi diye ya da çok ovuldu diye psikolojisi bozulan biri.
İçiyor bence bu aralar, iyi değil çünkü.
Söylememesi, söylemesinden daha iyi
Hergün bu dengesizin haberini görmek zorundamıyız
Bunun sesi güzel bile değil kim dinler ki bunu
Bu lamanın konserine giden kaşmer var mı cidden
Böyle bir şarkıcı mı varmış.. ?
Domates festivali gibi olurdu orası ya
Bu kim ki beleşe konser verse durup dinlemem :3
Bu da şımardı son zamanlar
Konserine gitmem bir daha
Şöhreti kaldırmadı galiba
İşine olan saygısı yok
Şöhreti bulmak zor meziyet herkes kaldıramıyor.
Parayı bulunca şımaran basit sanatçı
ücret iadesi isterim :)
O şarkıyı duydukları zaman ne olacaksa artık.
kafasına yumurta atarım
Bu kız şımardı
Saçma gelir
Harcadigim parayı geri isterim
Buna şarkıcı diyen daha şarkıcı görmemiş
Gitmem ki bunun konserine
Paramı söke söke alirim😂😂😂
Şok olurum valla
Parayı geri isterim
Belli kokainci bu da
Net saygısızlık
Yuhlarım