Hangi kitabın etkisinden uzun süre çıkamadınız? Benim için yeri ayrı, ve hatta o kadar kaptırdım ki okurken kendimi bazı bölümlerinde gözümden yaş bile aktı. Jack London- Martin Eden isimli kitabı beni epey etkilemişti.🎈
Etkisinden uzun süre çıkamadığınız bir kitap oldu mu?
Dr. Kemal Tekden'e ait olan "İnsanın sırrı" adlı kitap beni etkisine altına aldı. Okumaya kıyamadığım, her fırsatta okunulması için teşvik ettiğim, arkadaşlarıma hediye ettiğim bir kitap. Öyle çok seviyorum ki kitabı kimseye dokundurtmam, yazarıyla ileşime geçip imzalattım. Benim için çok farklı bir yerde, okumanızı tavsiye ederim, bir kitaptan fazlası. Yaradılışı anlamaya açılan kapı 😍
@Kararsızgizli aynı haldeymisiz bir tukenmislik hali vardı bendede zar atıp kararlar aalmayi çılgınlıklar yapmayı düşünüyordum 😅 aklımın kosesinde hala var bir çift yeşil zar.. sanki o bu ne diyecek düşünmeden olmadık şeylere zar atmak😅
Değil mi ama. Şöyle köklüce bir değişiklik. Hatırlıyorum da 2. Kitabında böyle bir şehir vardı. Her gün başka biri oluyorlardı. Ben bir gün insanların çiple kontrol edileceğine inanan bir deli, diğer gün bir müthiş icatlar yapmış mücit, ya da bilim adamı olmak isterdim.
Sehnaz gulsenin kuma adli kitabi vardi aslinda wattpad hikayesiymis ama sonra cok begenilince basilmis okuyali nerdeyse 3 yil olacak ama hala etkisinden cikamadim cikamiyorum...