Aynı zamanda cumhuriyet döneminin ilk resim öğretmenlerinden biri olarak görev almış ve Atatürk'ün de dikkatini çekmiştir.

"İnsanoğlu, insanoğlunun cehennemidir."
Ahmet Hamdi Tanpınar / En sevdiğim romanı Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nden sevdkilerimi paylaşacağım.
Kendisini seviyorum, başarılı bir şairdi. Yıldönümünü kutluyorum içtenlikle.✨
<amp-ad class="i-amphtml-layout-fluid i-amphtml-layout-size-defined i-amphtml-layout-awaiting-size i-amphtml-element i-amphtml-built i-amphtml-layout" data-multi-size="336x280,320x480,320x100,320x50,300x600,300x250,250x250" data-slot="/9927946/milliyet_mobilsite/diger/haberici_300x250_1" i-amphtml-layout="fluid" json="{"targeting":{"keywords":["pagetype_article","amp"], "contentid":["6433768"],
"milliyet_kategori":["ml_siirler"],"catlist":["c1_siirler, Cct_ahmet-hamdi-tanpinar, Cct_ne-icindeyim-zamanin, Cct_siir, Cct_seohaber"]}}" layout="fluid" rtc-config="{"vendors": { "criteo": {"NETWORK_ID": 4418}},"timeoutMillis": 1000}" type="doubleclick" data-amp-slot-index="2" data-a4a-upgrade-type="amp-ad-network-doubleclick-impl" data-amp-experiment-id="203" data-google-query-id="CJ330cKVrfECFZUHiwodLk8Prg" style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; display: inline-block; direction: ltr; width: 300px; height: 0px; position: absolute ! important; overflow: hidden ! important; top: auto ! important; bottom: auto ! important;">Ne içindeyim zamanın, Ne de büsbütün dışında;Yekpare, geniş bir anınParçalanmaz akışında. Bir garip rüya rengiyleUyuşmuş gibi her şekil, Rüzgarda uçan tüy bileBenim kadar hafif değil. re-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (91, 91, 91), justifyLeft, div

Ahmet Hamdi deyince ilk aklıma gelen dizeler☺️🌺 ruhu şad olsun...🙏
Teşekkür ederim ☺☺
Cevap
1Cevap
Üst düzeyde yazardır. Entekletuel birikimi dünya görüşü gayet düzgün ve düzeyli olan Türk yazarlarımızdan. Bildiğim kadarıyla 50 yaşından sonra yazmaya başlamış. Öğretmenlik hayatı boyunca bir sürü öğrenci yetiştirmiştir
"Şu hakikatı kendi hayatım bana öğretti: İnsanoğlu, insanoğlunun cehennemidir.."
Saatleri Ayarlama Enstitüsü <3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?