Ebeveynseniz ya da ebeveyn olursanız, çocuğunuzun hangi müzikleri dinlediği konusunda endişeli olur musunuz?

Dikkat eder misiniz buna ya da karışır mısınız? Her müziğin etki alanı farklıdır ve bazı müzikler cidden depresif duruma sürükleyebilir.
Üzücü bir müzik dinlerken örneğin...
Üzücü bir müzik dinlerken örneğin...
Ebeveynseniz ya da ebeveyn olursanız, çocuğunuzun hangi müzikleri dinlediği konusunda endişeli olur musunuz?
Ben şahsen Türkçe haricinde karışmazdım. Sonsuz yabancı dinleyebilir. Hem dili gelişir. Kelime öğrenir. Sözlerin çoğunu anlamayacağı için sorun olmazdı. :)
Güncellemeler
+1 yıl
Bazılarınız beni yanlış anlamış, Türkçe dinlemesine elbette karşı olmam sadece ''depresif, onun moralini bozacak arabesk türünden damardan söylenen şarkıları'' dinlemesini istemezdim. Bütün şarkıcıları seviyorum. Hepsinin yeri ayrı.

Arabesk genellikle karamsarlık, umutsuzluk, mutsuzluk, aşk sancıları içerir. Bu dönemde intihar olayları arttı. Yoksulluk içinde yaşayan ya da kötü bir aşk hikayesi yaşayan insanlar yüzünden şarkıların büyüsü ile psikolojik sorunlar yaşamaya başladı.