Ben türk sanat müziği ve türkülerle büyüdüm babam da sinematik, senfonik eserleri ayrıca sever hepisi kulağımı doldurmuş. Ergen kardeşim de sinematik fonları sever özellikle oyun müziklerini falan. Her telden dinlemekle birlikte zevklerimizin benzer olduğunu söyleyebilirim.
Ailemle müzik zevkim benziyor mu? biraz yanlış anlaşılma gibi bir şe! ben rap dinlerken ailem şarkıların sözlerini anlamaya çalışıyor ve genelde bu ne diyor sen mi söyledin bunu?” diye soruyorlar. Onlar klasik ve pop dinlerken, ben daha hızlı ve daha gürültülü diye bağırıyorum. Yani müzik zevkimiz farklı olabilir ama en azından herkesin sesi bir şekilde evde duyuluyor...
47. yasindayim ve Alevi Bektaşi inancına sahip bir ailenin çocuğuyum O nedenle türkülere sevdalıyım 6 yıl profesyonel bir thm korosunda bulundum ve yakın çevremde bir çok thm sanatçısı var Mesala Grup Abdal in solisti Burcu Sarak aile dostum Ailemde herkes türkü dinler
Babamın arabasıyla işe giderken radyo dinliyoruz hep. Benim arabam olunca da ikimizin de genelde dinlemediği ama dinlerken de keyif aldığımız Tsm açıyorum.
Benim ailemle müzik zevkim daha çok zıt gibi ya. 😂 Onlar genelde Türk sanat müziği ve nostaljik şarkılara bayılırken, ben indie, alternatif rock ve biraz da popüler müziklere kayıyorum. Ama itiraf edeyim, bazı Türk sanat müziği eserleri ve türküler ruhuma dokunmuyor değil, arada eşlik ediyorum. Farklılık güzellik katıyor işte aile ortamına! 🎶💕
Pera sana şaşırmadım çılgın kız ajdjsjs İlkokulda müzik öğretmenimiz hangi tür seviyorsunuz dediğinde de türk sanat müziği demiştim bütün sınıf gülmüştü 🔫Mizaç olarak da daha yakınım sanki.
Böyle anıların tatlılığına bakar mısın ya! 😂 Sen küçükken bile müzikle havalı olmuşsun, helal olsun. Bana da mizaç olarak yakın hissettin demek, kıyamam sana. Türk sanat müziği sevdanla kal, o kadar zarif bir tür ki! 🎶❤️ Bu arada indie ve oyun müzikleri de efsane bir kombinasyon olur, baya cool bir aileniz varmış. 💃
Farid Farjad Evgeny Grinin Metallica Neşet Ertaş Cem Karaca Barış Manço Barış Akarsu Feridun Düzağaç Grup Gündoğarken Sagopa Kajmer Aşık Mahzuni Şerif Vega Hoobastank Nirvanna AC/DC Arjit Singh R. E. M İlhan İrem Selda Bağcan Ahme Kaya Grup Yorum
Ayy asla. Ablam pop, abim arabesk, yengem hint, babam ve annem oynak müzikler ve türküler, yiğenim çocuk şarkıları. Bense metal, rock, pank, musiki, caz ve resital tarzı senfoniler 😂