Şu ikisini 20 TL'ye almıştım bi internet sitesinden. Çok da umudum yoktu da baya hoş ya okuttu kendini, sevdim dilini konusunu vs. Standart bir kitabın 30 TL olduğu ülkemizde 10 TL'ye kitap okumak garip geldi :D Ama ön yargım kırıldı.
Her kitap bir hikaye her hikâye bir bilgidir. Bir kitabın size ne katabileceğini okumadan bilemezsiniz. Ama size asla bir insan gibi zarar vermeyeceği bir aşikar.
Ucuz kitap kötü kitap değildir aksine bazen dönemin en popüler kitabına bakıyorum facebook sözlerinden bir bütün yapılmış bir kitaptan daha fazlası değil ve pahalı, ben klasiklerdeyim şu an bitirince kişisel gelişime geçicem bazen sen givi kendimi psikolojik gerilim kitaplarıyla film izler gibi ödüllendiririm 😊
Böyle düşünmüyorum çok uygun fiyata harika kitaplar alınabiliyor özellikle internet üzerinden , fuarlardan bazen de okunmuş kitapları almak fazlası ile mutlu ediyor beni. Yeter ki iş okumak olsun.
Kitabın kalitesi, kitabın fiyatına bağlı değildir ki. O biraz yayın evi ile alakalıdır. Bazı yayın evleri ciddi fahiş fiyatlardan satıyor. Ben hep internetten alıyorum kitapları. Cidden çok uyguna bulabiliyorum.
Bizim memlekete kitap kapağın göre değer biçildiği için bir kısım kesim kapakta kş şekle göre alışveriş yapıyor kitabın üçümüz olması onu değersiz kılmaz yazarın piyasaya yeni sürdüğü yeni yeni tanıtımı yaptığı ve basım evinin kalitesi fark yaratır off ğşenmeden yazdım 😅
Ucuz eser kötü değildir. Çoğunun reklamına verdiğimiz parayı bunlara vermememiz onalrı kötü etmez. Aklı olan insan, duvar yazısında bile pek çok ders bulabilir.
Kelepir fiyatına 3 liraya aldığım çok sürekleyici sağlam kitaplar var. Bence sorun fiyatta değil yazarda. 30 lira verip aldığıma pişman olduğum kitaplarda var.
Solundan mı kalktın sevgilinden mi ayrıldın, haklısın zaten onlar klasik, bi şey demedim diyorum ben de. Sabah sabah gidin ananıza bacınıza atarınızı yapın güzel kardeşim