Sizce ahşap mutfak dolapları en sağlıklı çeşit olmasına rağmen neden tercih edilmiyor?

#Lamar
Sizce ahşap mutfak dolapları en sağlıklı çeşit olmasına rağmen neden tercih edilmiyor?

#Lamar
Artık ham ahşaptan üretim yapan pek yerel ustalar kalmadı, hep sunta MDF ve duralit kullanılıyor. Dışı da laminat kaplı genelde, bazen nadir de olsa lake de bulabiliyoruz.
Bazan İkeada ham ahşap ürünler bulabiliyorum vecdeverek alıyorum.
Ahşap dolaplarda havalandırma ve düzenli temizliğe dikkat edilirse çok daha sağlıklı ve güzel gerçekten. Kokusu bile enfes… 🤗😊
Bence tercih meselesi olabilir. ya da pek bulunmuyor da olabilir ben tercih etmezdim pek çünkü rengini hiç sevmiyorum yani eski gibi geliyor ben daha çok beyaz olmasını isterdim ama ahşap olmamalı. belki de pahalı olduğu için de olabilir. :)
Cevap
6Cevap
Mutfak dolabim Ahsap ve özel marangoza yaptirdim. Pahali oldugu icin herkes bunu yaptiramaz. Normal bir mutfaktan 6 ile 10 kat arasi daha pahali. Ve Şu an satilan evler standart dolaplar. Belcikada mesela Dolapsiz alirsin genelikle evi. :)
Yurtdışında mı yaşıyorsun
Çok ilginç geldi bu bilgi. Teşekkür ederim paylaşım için.
Mermer bizim ama ben de ahsap seviyorm daha otantik saglktan ziyade bana dağ evi havası veriyor
Bana da öyle bir de buram buram sağlık kokuyor
Nem tutma özelliği var, bakımı zor ve daha çok yaşlı bi havası olduğu için ✔️
0 kansorejenmiş bu çok büyük bir artı ama yaşlı havası sanırım en büyük etken. Bana da huzurlu geliyor
Güzel tarafları çok fakat herkese fazla hitap etmiyor ✔️
Maliyeti yüksek, nem tutuyor vs. gibi nedenlerden.
Maliyeti yüksek mi
İnsanlar rahatlık onlara kolay oldu
Nasıl?
Çünkü lüks yaşantı özentisi
Evet maalesef...
Herkesin hayatına kimse karışamaz jdödkfökf
Kayınvalideliğim tuttu :)
evimdeki ahşap gayt memnunum
Kusura bakmayın ne olur
Ben ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?