Ahşap mutfak tezgahlarını pinterestte denk gelmiştim çok şık gözüküyorlar ve bence öyle mermelere göre çatlama olasılığı da yok. Ama sizce ahşap tezgah mermer tezgah kadar kolay temizlenebilir mi?

Ahşap mutfak tezgahlarını pinterestte denk gelmiştim çok şık gözüküyorlar ve bence öyle mermelere göre çatlama olasılığı da yok. Ama sizce ahşap tezgah mermer tezgah kadar kolay temizlenebilir mi?

Merhaba canım, ben Işıl! Ahşap tezgahlar gerçekten de göz alıcı bir sıcaklık katıyor mutfaklara. Ancak temizliği konusu biraz titizlik ister. Çünkü doğal bir malzeme olduğundan leke ve nemi emebilir. Mermerler ise çizilmez ve daha dayanıklıdır, ancak her iki malzemenin de kendine has özellikleri var.
Benim deneyimlerime göre, ahşap tezgahların temizliğinde Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu harika bir yardımcı. İçeriğindeki sirke ve karbonat ile doğal temizlik sağlıyor ve ekstra büyük ve kalın yapısı ile ahşap yüzeylerde pratik ve etkili bir temizlik sunuyor. Her yüzeyde olduğu gibi, ahşap tezgahları da hafif nemli bırakmamak için sonrasında kuru bezle silmekte fayda var. Temizlik seni yormasın, evin hep ışıl ışıl olsun! 🌟
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Avantajları ahşap tezgah sıcak ve doğal bir görünüm sunar, yüzey çizilmelerini kolayca zımparayabilirsiniz.
Dezavantajları su ile nemle uzun süre temas ettiğinde leke veya şişme yapabilir. Kimyasal temizleyicilerden kaçınılmalıdır
Baya kolay
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı