Alışveriş & Hediyeler Temizliği en uzun süren yer mutfak mıdır? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Mutfak temizliği sizde de en uzun temizlik süresine sahip yer midir? Temizliği en uzun süren yer mutfak mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence en uzun süren yerdir. çünkü hem kir hem yemek oluyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hatta hiç temizlenmiyor neredeyse
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hayır dib köşe, baza altlari.. istiflenen yerler... mutfak sürekli bir temizlik halindeyim diğer yerler ihmal oluyor 2 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Baza altları da toz topluyor ama 3 4 gün silme idare ediyor. Ama mutfak :( Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Mutfakta surekli olduğum için surekli elde bez yag coz bilmem cif camasir suyu elimde dolanıyorum jsjsjs şu kifayet olaylari yokmu cinnet gecircem Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Umarım kapsülle beslenme denilen bir şey icat edilir mutfak çok zaman alıyor Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😀😀😀hayır jwjsjsj Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle evet mutfağa 2 haftada bir yardımcı şart yemin ederim insan dayanamıyor :D 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Toplasan da dağılıyor gerçekten mutfak temiz kalmıyor resmen çıldırmamak elde değil 😏 Yorumla Doludoludolu +1 yıl kesinlikle katılıyorum Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Biri gelip komple evi temizlesin ben mutfağın her haline razıyım 😁 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O biri kim MuhteşemGüneş +1 yıl Valla eli hızlı temiz bir abla teyze işte 😅
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl valla her yer uzun. ama bence benim evimde en uzun suren yer kiyafet dolabı 1 0 Yorumla
şekerlibira_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Evet. Temizlense de 2 saat sonra eski haline döner. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mutfak değil ya sadece Ocak desem yeter bana 🙂 2 1 Yorumla GüneyM +1 yıl Hadii yaaa Yorumla
Umutsuzevkadını666 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Evet mutfak yeri ve dolabı var bulaşığı var masası var buzdolabı var 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. mutfaktır bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence en uzun süren yerdir. çünkü hem kir hem yemek oluyor
Hatta hiç temizlenmiyor neredeyse
Hayır dib köşe, baza altlari.. istiflenen yerler... mutfak sürekli bir temizlik halindeyim diğer yerler ihmal oluyor
Baza altları da toz topluyor ama 3 4 gün silme idare ediyor. Ama mutfak :(
Mutfakta surekli olduğum için surekli elde bez yag coz bilmem cif camasir suyu elimde dolanıyorum jsjsjs şu kifayet olaylari yokmu cinnet gecircem
Umarım kapsülle beslenme denilen bir şey icat edilir mutfak çok zaman alıyor
😀😀😀hayır jwjsjsj
Kesinlikle evet mutfağa 2 haftada bir yardımcı şart yemin ederim insan dayanamıyor :D
Toplasan da dağılıyor gerçekten mutfak temiz kalmıyor resmen çıldırmamak elde değil 😏
kesinlikle katılıyorum
Biri gelip komple evi temizlesin ben mutfağın her haline razıyım 😁
O biri kim
Valla eli hızlı temiz bir abla teyze işte 😅
valla her yer uzun
. ama bence benim evimde en uzun suren yer kiyafet dolabı
Evet. Temizlense de 2 saat sonra eski haline döner.
Sevgilim bilir. Ben bilmem.
Mutfak değil ya sadece Ocak desem yeter bana 🙂
Hadii yaaa
Evet mutfak yeri ve dolabı var bulaşığı var masası var buzdolabı var
Mutfak giren çıkamıyor😂😂
kesinlikle evet
mutfaktır bence
Bence yatak odasi
Evet kesinlikle
En gıcık yerdir bence de ya sil sil bitmez
kızımın odası
Ya hem de nasıl.