Alışveriş & Hediyeler Mutfağı “temiz” saymak için hangisi olmazsa olmaz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tezgâh parlıyorsa Ocak lekesizse Çöp boşsa Hepsi kusursuzsa 😅 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mutfağı “temiz” saymak için hangisi olmazsa olmaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 10 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tezgah temizse o mutfak benim için temiz sayılır. En dikkat ettiğim genelde mutfak temizliğinde tezgah üzeri olur 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 10 ay Yerde halı ya da yolluk varsa onunda bi'güzel süpürülmesi şart.Mutfağa girince şöyle aşağıdan yukarıya bakmak lazım.Tavan da köşelerde örümcek ağı bi'zahmet olmasın. Mümkünse camlar da parlasın 😇😇Ben böyleyim 😅 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 10 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. ocak lekesizse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tezgah temizse o mutfak benim için temiz sayılır. En dikkat ettiğim genelde mutfak temizliğinde tezgah üzeri olur
Yerde halı ya da yolluk varsa onunda bi'güzel süpürülmesi şart.
Mutfağa girince şöyle aşağıdan yukarıya bakmak lazım.
Tavan da köşelerde örümcek ağı bi'zahmet olmasın. Mümkünse camlar da parlasın 😇😇
Ben böyleyim 😅
Bakınca temizse temizdir
ocak lekesizse