Güzelliğim ile ilgili çok takıntılıyım, güzelliğimi kullanmalı mıyım?

Allah nazardan saklasın ya da çok beğeniyorum kendimi diye günah yazmasın ama itiraf ediyorum...

dünya erkeklerinin taptığı kadın tiplerinden çok daha güzelim...birkaç tane herkesin beğendiği tip var yabancı isim vermicem deşifre olmak istemiyorum kimlere benzediğimi söyleyi..çoğu erkek öyle kişilerle evlenmek beraber olmak için borca girer diyim (ki sokakta beni gören inasnlar da böyle diyor,borca sokar bu kız adamı diye) o bayıldıkları inasnlardan bile güzelim ve çevrem de bunun farkında.. ama ben güzelliğimi kullanmalı mıyım,tanınmalı mıyım bilmiyorum...yoksa sadece yaşadığım şehirde,çevrem ile yetinmeliyim..benden daha az güzel olan kadınlar bile dünyanın en güzelleri arasında..ben çıksam kazanmıcağım para yok ama ailem izin vermez tanınmama o kadar görünmeme...kimsenin ailesi izin vermez aslında ama...

bilmiyorum çok güzel olduğum için kendimi de kimselere layık görmüyorum böyle de bir sorunum var...her girdiğim yerde çok bakılıyorum,bi ortama girince insanlar benle arkadaşlık kurmaya çekiniyor reddederim diye.ama elde edemiceğim de kimse yok hemen hemen...herkes benden hoşlanır,beğenir.karışık hislerim..

Güncellemeler
+1 yıl
soru: benim gibi olanlar var mı merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu şekilde hissetmem beni garip yapabilir ama ben bu soruyu ciddi ciddi yazdım gerçekten samimi yorumları dinlemek için...klişe kezban mısın ay sen güzel değilsindir kesin gibi yorumları kaale almayacağım
Güncellemeler
+1 yıl
canım arkdaşlarım!narsist olabilirim kendimi beğenmiş olabilirim ...bunu ilk defa bu kadar açık bir şekilde burda sizinle paylaştım..daha önce kimseye anlatmadım..sadece şakayla karışık söylemiş olabilirim bana çok yakın insanlara..insanlar benim çok mütevazi sıcakkanlı olduğumu düşünürler..dışarı yansıtmadığım için patladım sanırım ve size döktüm içimi.amaç buydu.amaç soranlara...
Güzelliğim ile ilgili çok takıntılıyım, güzelliğimi kullanmalı mıyım?