Yeni Nesil Çok Fena, Bu Derece Kıyafetler Giyip Erkekleri Baştan Çıkartarak Kendini Mutlu Ettiğinin Bir Kanıtımı? Normal Bir Şortta Giyilebilir Değilmi?
o acık gıyınıyor dıye sana bakma hakkı vermıyor ıstedıgını verme madem bakıp tasvıp etmıyorsun (misalen) kafasını egen egıyor bunu soyle boyle deyıp kndınızı zayıfmıs gbı gstermeyın bence. ha kıyafetı tasvıp etmıyorum orası ayrı ama senın yanlısın o ınsanın dogrusu olabılır kafanı eg gec çok şeetmeyın yanı. ılla orasını burasını acan gostermek ısteyen ve bakan hoslanan guruh da cok tabıkı herkesın kndı dogrusu
Biz bakıyoruz veya bakmıyoruz sonucunda görüyoruz, sorun bizim bakmamızmı? siz boxerle gezen erkeklerden rahatsız olmazmısınız? veya yanınızda gezen küçük bireylere teşkil ettiği örneği açıklama zorunda kalırsanız? burası bir soru platformu ise bunu sormamız gayet normal.. Ayrıca kafamı eğmem için değil bakılması için giyinildiği bariz belli.. zeka ile önplanda olmayanlar vücut larıyla olmaya çalışır
Burada yargılamadık tabkde giyinebilir, karışma hakkımızda yok.. sadece tasvip etmeyip savunmayı anlayamadım.. soruda zaten mantığı ne? normalin dışına çıkıp erkekleri azdırmak mı? tasvip etmediğin şey yanlıştır.. yanlışa karışma hakkımız yok ama burası sayesinde sorma hakkımızı kullandım..
Şimdi anladınmı sorum daki mantığı? ben giyiniyorum ve şu mantıkla giyiniyorum diyen kişiyi görmek.. ve cevap ını aldktan sonra tamam demek👍anlamadığım giyinen savunan çok ama açıklayan yok☺️
Sende fenasın ama☺️ben kavga etmeyi değil tartışmayı severim.. sonucunda tartışmak ta bir zeka olayıdır.. itiraf edeyim en azından seninde tartışmakta keyifliydi☺️
Çünkü sorudada görmüşsndür, laf sokup engelleyenleri anlamıyorum.. gayet normal bir soru.. neden yanlışlıklarını kabullenmiyorlar.. ya da savunmuyorlar değilmi☺️
sen sımdı sakınlestın az once sınırlıydın :D ben kavgayı da tartısmayı da severım zekı ınsan oldummu, salt kotu gozle bakmamalı zeka meselesı buda belkı benim bakmadıgım acıdan sen bakmıssındır olaya ılla bır bırını altetmelı dıye bırsey yok
Haksız olduğunuzu söyleyen kişiye “haklısın” demenin ve teşekkür etmenin tadını kaçırma! Ben haklıyım, sen haklısın kavgasından daha ufak bir şey mi var? Boş ver onlar haklı olsun, haklısın de ve keyfine bak.. ben öyle yapıyorum! yok sinirlenmedim.. sitres atmak için buradayım sadece☺️sende zeki ve olgun düşünce de olduğun için kutuplarım uydu sadece ☺️
En İyi Cevaplar