Jöle, wax, dax, ve kremler. Hangisi daha güzel ve daha sağlıklı? Tavsiye edeceğiniz markalar neler? Saç şekillendirici tavsiyesi, dax jöle, wax tavsiyesi verecek olan var mı?dax jöle saç şekillendirici tavsiye
En güzel saç şekillendirici (jöle, wax, dax, krem) hangisi? Hangi markaları tavsiye edersiniz?
Saç şekillendirici seçerken dikkatli olmalıyız çünkü saç dökülmesine yol açabiliyorlar. Ben her zaman güvendiğim, bildiğim markalardan seçmeye özen gösteririm. Yeni denediğim bir ürünse de özelliklerine bakarak şans veririm. Zaten 1-2 denemede anlaşılıyor.
Güçlü bir tutuşu olsa da saçları sertleştirmiyor. Saç modelini uzun süre koruyor. Ben nemli saçlarıma uyguluyorum, sonrasında da saçlarımı geriye ya da yana doğru tarıyorum. Önden bir perçem ayırıp bırakıyorum. O şekilde saç modelim hiç bozulmuyor.
2. Wax tavsiyesi: Tonı&Guy Mat Görünüm Veren Krem Wax
Wax tavsiye
Saçları şekillendirdikten sonra oluşan parlak görünümü hiç sevmiyorum. Bu yüzden mat görünüm veren ürünleri kullanıyorum. Tonı&Guy krem wax da bunlardan biri. Saç şeklinin kalıcı olmasını sağlıyor ve saçta parlamayı önlüyor. Yani daha doğal bir görünüm sağlıyor.
3. Dax jöle tavsiye: Dax Ekstra Tutma Jeli
Dax jöle
Orta tutucu olanı da var fakat güçlü ve kalıcı bir tutuş istiyorsanız bunu öneririm. Pullanma yapmıyor ama saçları biraz sertleştiriyor. O da normal bence. Önerdiğim tüm ürünler saçların dökülmesine sebebiyet vermeyen, güvendiğim ürünlerdi.
jöle saçı çok parlak gösteriri krem ve wax yağlı görünmesini sağlar ilk yaptığında hoş olur ama 1-2saat sonra saçın yağlı gibi gözükür. o yüzden daxi öneririrm ayrıca saçların biraz uzunsa fonlede şekil verbilirsin daxi kullanarak hem daha dayanıklı olur ayrıca saçın çabuk yağlanıyorsa saçının ön diplerine hafif pudra sürrsen yağlanmayı engelleyebilir :)
Saç kremleri, saçlara hafif bir tutuş ve doğal bir parlaklık kazandırır. Özellikle ince telli ve hafif dalgalı saçlar için uygundur. Krem, saçı beslerken aynı zamanda yumuşaklık sağlar ve elektriklenmeyi önler. Hafif bir tutuş istediğin günlerde veya daha doğal bir görünüm tercih ettiğinde kullanabilirsin.
Hangi saç şekillendirici ürünü seçmeliyim?
Saç tipine ve stiline göre ürün seçmek en iyisidir. Kısa ve dik duran saçlar için jöle, doğal ve esnek bir görünüm için wax, güçlü tutuş isteyenler için dax, hafif bir tutuş ve yumuşaklık için ise saç kremi tercih edebilirsin.
Jöle saçıma zarar verir mi?
Jöle, yoğun kullanımda saçları kurutabilir ve dökülmelere neden olabilir. Bu nedenle, jöleyi her gün kullanmak yerine belirli günlerde tercih etmek ve saçını düzenli olarak nemlendirmek önemlidir.
Wax ve dax arasındaki fark nedir?
Wax, saça esnek bir tutuş ve doğal bir parlaklık verirken, dax daha yoğun bir tutuş ve mat bir görünüm sunar. Wax, saçın gün içinde yeniden şekillendirilmesine olanak tanırken, dax daha kalıcı bir tutuş sağlar.
Saç kremini nasıl kullanmalıyım?
Saç kremi, genellikle temiz ve nemli saça uygulanır. Avucuna bir miktar krem alıp, saçın uçlarına ve ardından köklerine doğru yayabilirsin. Saçını şekillendirip kurumasını bekleyerek, hafif ve doğal bir tutuş elde edebilirsin.
En güzel saç şekillendirici örümcek wax ve üzerine saç pudrası ikisi bir araya gelince harika tutuyor. Saçları saatlerce bozulmuyor. Saç pudrasını tek başına da kullanabilirsin fakat örümcek wax ile birleşince harika bir iş çıkıyor. Ortaya tavsiye ederim ✂️
yooo bak benm kullandıgım 3 şey var açıkcası diyim sana h.shoulders ipeksi yumuşaklık morfose nemlendirici ve morfose sprey biraz pahalı ama 3 qün aynı saçla düz kullanabiliyorum ve saç dökülme oranın günde 5 6 tel oluyo bunuda açıkca diyim... :)
nedense jole vb kullanmayi sevmiyorum. bu yuzden de genelde kisadir saclarim dustan sonra da kafalarina gore takilirlar :D aslinda iyi yanlari da var her gun ayri sacmaladigindan farkli gorunen sacim oluyor
ne kullanırsan kullan kardeş marka olmasında dikkat et özellikle kullandığın hergünün akşamında kesinlikle yıka yoksa benim gibi eringen olursan aha böyke kel kafa ile gezersin ne saç vardı bende yaw dersin bol bol
Yaw simdi netten baktım ismini bilmiodm kutusundan anladım. Bu gercekten süper yağlı değil terliince falan akmıo cok da güzel şekil verio ama dısarda bulamıon
En İyi Cevaplar